Зомбита
"На 10 август отидох на Централна гара и зачаках Богдан. По едно време се появи. С огромен багаж, 180 килограма. Мъкнеше със себе си даже едно дръвче, което бе решил да посади в Сибир. И с цяла тълпа съпровождащи го. Започнаха да изплуват разни неприятни факти. Родители пращаха на децата си пари да изкарат месеца. Пращаха пакетчета захар. Без помощ отвън човек трудно можел да оцелее. Някои българи не били пуснати до Минусинск да се обадят по телефона, имали много работа. Пък Стоян ще ме залъгва, че Общината била свободна. Бащата на Богдан бе особено доволен, че синът му ще пътува с нормален човек, а не с някой от “онези ненормалници”. По едно време предложи да ми даде пистолет за из пътя, но се сети, че могат да ме засекат на границата. Значи работата е по-дебела, отколкото си представях. Трябва да се бяга още по пътя, стигна ли езерото Тиберкул, връщането може да се окаже невъзможно.
Още във влака забелязах рязка промяна у Богдан. Това не беше същото момче, с което се бях срещнал едва преди няколко дни. Изглеждаше някак отвеян. Говореше неп-рекъснато за Учителя Виссарион и скръстваше молитвено ръце, шепнейки полугласни молитви. Пълна откачалка! Излязох в коридора да пуша и един от нашите спътници дойде да ме пита дали сме заедно с “оня”, защото аз съм му изглеждал нормален. Както и да е, рано сутринта на 11-ти стигнахме Бургас. Помогнах на Боги да пренесе огромния си ба-гаж до гарата и зачакахме Стоян. Час, два, три… Отидох да търся интернет клуб, откъдето да съобщя на Булат, че тръгваме, и че ще пристигнем на летище Думодедово в 16.30 мос-ковско време. Някой от неговите хора трябваше да дойде и да ме вземе оттам, исках да си спестя излишни рискове. Отправих съобщението, върнах се на гарата и пак зачакахме Стоян. Човекът благоволи да дойде едва към обяд, когато почти не оставаше време до тръгването на самолета. Успяхме едва да обменим сто долара, които той ми даде заедно с 50 евро за пътя до Абакан и оттам на летището.
В самолета успях да видя онова, за което бях само чел и слушал. С приближаване-то до източника на психовъздействие, съзнанието на Богдан бързо се променяше. Силата на контрола се увеличаваше. Една от проявите бе пълната загуба на чувството за хумор.
- Какво да правя с чашата? – ставаше дума за празната пластмасова чаша от чая, който ни бяха сервирали.
- Ами хвърли я през прозореца.
- Не може, тези прозорци не се отварят.
Напълно отхвърли възможността да се храни с непрепоръчана от Виссарион храна. Гледаше не през прозореца, а право пред себе си, като понякога мърдаше беззвучно устни. Помислих, че се е уплашил от полета, но не беше. Полетът не го интересувал. Учителят ни закрилял и нищо лошо нямало да ни се случи. Само по-бързо да стигнем до Тиберкул! Сякаш наблюдавах сагата на Толкин “Властелинът на пръстените”. По-близо до Кулата на Саурон, по-близо до Хелиопол на Виссарион-Тороп."
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Абе това момче за което говореш много ми напомня на няколко човека в тоя форум като Севар, Чоли или Бг скин. С тая разлика че Висарион явно му е действал подтискащо, а ти им действащ на тия точно обратно, правиш фанатични зомбита, перят се като Хашимини преди мисия.
Бай Ангеле превърна една хубава организация в секта от зомбита с какво си по различен от Висарион с това че си злобен интригант ли и, че зомбитата ти са малко по агресивни.
За никав хуй не ставате освен да плямпате по форуми :-Р, пардом без модератор и за това не ставате.
Ето една такава статия: www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...um=lastup&pos=0&cat=
В началото на 90-те години излязоха подобни материали, после всичко беше забравено. Сами можете да прецените кой има интерес от потулването на истината и защо дружинката така стръвно се опитва да отклони темата.
Искаш нещо да ми кажеш? Ела. Да напиша ли къде живея, за да дойдеш да ми го кажеш? Или да ми пратиш проклятие или к'вото там искаш. Палячо. Измекяриииииииииииииииии.Perun писа: Виждам много добре си запознат с зомбирането от службите, това да не е агентурна информация
Абе това момче за което говореш много ми напомня на няколко човека в тоя форум като Севар, Чоли или Бг скин. С тая разлика че Висарион явно му е действал подтискащо, а ти им действащ на тия точно обратно, правиш фанатични зомбита, перят се като Хашимини преди мисия.
Бай Ангеле превърна една хубава организация в секта от зомбита с какво си по различен от Висарион с това че си злобен интригант ли и, че зомбитата ти са малко по агресивни.
За никав хуй не ставате освен да плямпате по форуми :-Р, пардом без модератор и за това не ставате.
Всъщност, преди да премина към следващите разкрития, ще ви цитирам откъс от писмото ми до полк. Румен Николов, шеф на отдел в НСС - София:
"Отправих първите обвинения. Готов съм със следващите. Щом ще ми организирате съдебни процеси с цел физическата ми ликвидация, поне всички да научат. А също да научат защо се прави това. За да бъде спасен задника на Пешо Петров, който участва в наркотрафика. А покровител на същия наркотрафик е Павлин Димитров. Ясно защо и Николай Ненчев е толкова против мен. Старото братство на ДС се подкрепя. Защото всички сте в лайната. Хубаво, ще ме унищожите, но цял свят ще научи. И за сътрудничеството на НСС с ГРУ, и за това ще разтърбя. Защото вече имам неоспорими доказателства, че Тамара Тютченко е реално съществуващо лице. И НСС покровителства пращаните от нея групи... Много интересна история. Хайде, Румене, пращайте си убийците, тяхната мамица, обаче това няма да остане скрито."
Хайде, ще им дадем ли отпор на подлеците или ще допуснем да ни унищожат един по един?
Ако материалите не са само във форума, предполагам ще участват и в световните търсачки. От друга страна ние ще помагаме истината да се разпространява, нали?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.