Полицейска държава
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз пък си мислех че е кръстена на жената на кан Атила -ИЛДИГО!Елтимир писа: Впрочем дъщеря ми е кръстена на Илия Минев.
Както и да е.. Дано децата да са добре -те са ни бъдещето!
Както и да го мисля не ми се струва най-удачният вариянт да водиш кореспонденции с твоите приятели, чрез някакъв форум , в който ти самият твърдиш, че ври от предатели и агенти и всякакви "мухльовци"...Елтимир писа: Благодаря ти за млекото, Гриша, ти си приятел! Ще преживея още няколко дни. Вчера взех хляб на вересия, ще го платя в пенеделник, като баща ми вземе пенсията, дотам съм я докарал. Ама оня ден им изправих косите на онези в кметството в Клисурица като им отворих Интернет и им показах снимка на Цеко и Васко от 1987 година. Беше малко преди да го изгонят Цеко от България. Впрочем и теб също. Защо не влезе, бе, Гриша, заради теб бях оставил откюлчено?
Благодарностите на Гришата за млекото можеш да ги отправиш на мейл или
на адрес: с. Парамун, община Трън, обл. Перник, пощ. код 24 74
а и по телефона може да му благодариш-GSM – 089 88 55 075
П.П. Ангеле, защо си мислиш, че ние доматите ги ядем с колчетата и не схващаме твоите манипулации?
Няма да го питаме.Елтимир писа: Питайте го, кретени.
НИЕ КРЕТЕНИТЕ ОТ ТОЗИ ФОРУМ, дето сме от няколко години тук и ти се връзваме на маниполациите за щяло и нещяло - едва ли повече ще ни имаш на разположение.
Приказката за лъжливото овчарче я има в нета.
Освен това там има и приказката за мечката и лошата дума.
Можеш да си ги намериш сам.
Вземи и ги прочети наново двете приказки за да не се чудиш що "предателите ти" стават все повече и повече. А за в бъдеще нови и нови "предатели" ще има. Появата им ще е по Закона " Всеки заслужава това, което е предизвикал."
Ако някой си Иванчо ти е писал това - що ни занимаваш всички.Елтимир писа: А когато аз повдигнах въпроса, някой си Иванчо ми писа да не го занимавам с битовизми. Това сте вие.
Но виж ако Иван от този форум е написал това - то е друга работа. И понеже обикновено за такива неща не даваш подробности и маниполираш - затова не ти се обръща внимание и хората не те взимат на сериозно.
Ако искаш да заявиш нещо - направи го явно, а не с недомлъвки и многозначително.
Кажи ни: вие всички дето сте ми помагали сте боклуци и предатели , та да не се чудят половината ти помощници в коя графа са.
Щото ние си знаем в коя графа сме, но не сме сигурни в коя ТИ си ни сложил.
Та да знаем занапред как да постъпваме кога отново изпаднеш в остра нужда.
Жоре,не се чуди.Георги-НЗ писа:
Ако някой си Иванчо ти е писал това - що ни занимаваш всички.Елтимир писа: А когато аз повдигнах въпроса, някой си Иванчо ми писа да не го занимавам с битовизми. Това сте вие.
Но виж ако Иван от този форум е написал това - то е друга работа. И понеже обикновено за такива неща не даваш подробности и маниполираш - затова не ти се обръща внимание и хората не те взимат на сериозно.
Ако искаш да заявиш нещо - направи го явно, а не с недомлъвки и многозначително.
Кажи ни: вие всички дето сте ми помагали сте боклуци и предатели , та да не се чудят половината ти помощници в коя графа са.
Щото ние си знаем в коя графа сме, но не сме сигурни в коя ТИ си ни сложил.
Та да знаем занапред как да постъпваме кога отново изпаднеш в остра нужда.
Сложил ни е в графата "ЖАЛКИ,НИЩОЖНИ ЛИЧНОСТИ",както обича да се изразява Паниковски от Златният телец на Илф и Петров.
Жалки,щото се усетиха и не пущат вече аванта манджа,пиене и енергия.
Нищожни,щото нали пред великият сю/ей/нет от Марс...кои сме пък ние?!
Това недоразумение гледа на нас като войник-въшка...
Ще си иде по реда,но лошото е че си свърши работата-Движение няма...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.