Тайните общества в България Проводника на злото в България
Обществата:
Братството -далечната и първоначална основа
Розенкройцери -търсачите и огромната заблуда за незнаещите
Масони- знаещите, извратените, проводниците, строителите
Тамплиери- притежателите
Ротарианци- ниските стъпала на пирамидата
Пазителите на Цион-слугите на равновесието
Свидетелите на Йехова- "просветителите"
Мормони-"грижовниците" за незнаещите
Католическата Църква-изключително мощен проводник
Просветените-един от ужасите
Всички са Ви познати нали?!Без да подозирате църквата, но тя е в основата на
проблема.Всички общества се крият под маска, а под тази маска има хиляди клонове във всяка една сфера на обществото, изключение няма!
Слугите са десетки хиляди, които са обединени, а ние разединени!
Всички те са клонове, а корена е на едно тихо и никой не подозиращо място!
Кое е мястото според ВАС????????
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Бих добавил всички секти на християнстото вкл. православните кретени.IYI писа: Проводника на злото в България и в политиката.
Обществата:
Братството -далечната и първоначална основа
Розенкройцери -търсачите и огромната заблуда за незнаещите
Масони- знаещите, извратените, проводниците, строителите
Тамплиери- притежателите
Ротарианци- ниските стъпала на пирамидата
Пазителите на Цион-слугите на равновесието
Свидетелите на Йехова- "просветителите"
Мормони-"грижовниците" за незнаещите
Католическата Църква-изключително мощен проводник
Просветените-един от ужасите
Всички са Ви познати нали?!Без да подозирате църквата, но тя е в основата на
проблема.Всички общества се крият под маска, а под тази маска има хиляди клонове във всяка една сфера на обществото, изключение няма!
Слугите са десетки хиляди, които са обединени, а ние разединени!
Кое е мястото според ВАС????????
Проводници, обаче на злото са и данъчни служби , осигурителни институти , борси за безработни, благотворителни фондации , унивеситети , министерства ....
Слугите сме всички работещи и нищо не правещи със своя морал хора., търпящи парзити и проявяващи удителна склонност да паразитират въху гърба на свои приятели и на своя народ..
Паразитите стимулират паразитно мислене!
Евреите искат всички като тях да са нагаждачи, хленчещи , надмении , подли и безбожни и глупави като мангалите.
Който не го е (разбрал?) и проповядва,че като се отстранят всички паразити ще се оправим жестоко се лъже , лъже и вас, стимулирайки наивноста ви и готованското ви циганско мислене.
Просто борбата с паразитите е вечна и за да се победи тя трябва да стане вътрешна осъзната борба на всеки индивид=ЛИЧНОСТ.
Първо обаче се огледайте и вижте дали не сте служители на някоя от тези гореупоменати паразити не в материалния смисъл, а в менталния (дали не изповядвате удобното мислене). Тоест дали не служите на удобната за тезата на паразитите, също толкова невярна и вредна за здравето антитеза.
Но искам конкретно предложение за последният ми въпрос!
Искам точен, ясен, добре обоснован и издържан анализ на врага
в лицето на тези общества.Причината е в съставяне на образ на
врага срещу нас, за да видим и разберем кой стои там!
Винаги отчитаме крайните, страничните фактори, последствията на
Братството, но никога не стига ме до ядрото!Никога не достигаме до
тях.
Тактиката им е изключителна-мега огромна масова заблуда от космически тип!
Само в какъв свят живеем, а!?
Изглежда играта съвсем не е тая, по-която играем.
Добре де IYI - ти изреждаш само организации свързани по един или друг начин с църквата. Така, че твоето централно място трябва да е Ватикана.
Уцелих ли в десятката?
Проблемът е,че няма корен всъщнсот корена е в самите нас и аз ще ти го покажа в другата тема.IYI писа: Само в какъв свят живеем, а!?
Изглежда играта съвсем не е тая, по-която играем.
откраднаха от човешките очи и души и там загнездиха страха на
ежедневната смърт!
и Аз.IYI писа: Знаете ли всъщност за какво се боря, боря се красотата, която
откраднаха от човешките очи и души и там загнездиха страха на
ежедневната смърт!
Но не и тук . Тук се оказа измама
Явно добре спекулираме със селективната си памет!
Аз мисля че всичко е в нас и нашия мозък, в подсъзнанието до което нямаме достъп-или поне обикновенния човек. Светът ни е такъв защото не сме годни да го променим, дали влечуги или каквито си искате извънземни,духове,вещици и дяволи да "са виновни" чрез подтисничество и тн-това ще да е само защото не сме годни да ги надвием ако наистина ги има......
Знаете ли, всичко това взе да ми напомня на аборигените по дискавъри които си мислят че някой зъл дух им е набрал като има светкавици и някви такива....взе да ми напомня за митологии,за вери разни,средновековието...кадето всичко е дело на някой невидим дух.
Ами какво чакаме-айде да ударим танца за дъжда, да врътнем лулата на мира и да побаем наляво надясно белким нещо се промени!
истината е че докато ние не надраснем ужаса който се таи в нас никога няма да живеем в по-добър свят защото няма по-страшно същество от човека сред познатите нам реални същества (не искам и да мисля ако има и по-лоши извънземни от нас)
Защо си мислите че заслужаваме доброто след като ние разрушаваме този свят, животните, растенията, природната среда...
Религиите ги има защото хората не искат да поемат отговорност за собственото щастие или нещастие, за собствените дела-някой друг е виновен...
Много ми е любопитно да видя какво би направил всеки един от вас ако се възкачи на власт...някой би избивал всички други раси, някой би кастрирал мангалите и какво ли още не-защо си мислите че сме по-добри от ваще извънземни.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.