Рептолоидните, Св Георги и Дракона Люис Роьо и легендите

преди 20 години 9 месеца #3255
Знаете ли аз пък много се замислям защо сега изведнъж изплува тази информациа. Поне за мен е така.....случайно се запознах по нет-а с някакъв изрод който ми расказа тия работи преди време, след това ми даде сайтове на някаква си Шери Шрайнър която била много в час по тия въпроси....аз го помислих за побърканяк и прекратих общуването....но в действителност търсачката е наводнена с нейните сайтове които са многоброини на тези теми. Каточели тя е главния експерт. Но в интерес на истината ако се зачетеш в материалите и в един момент забелязваш съвсем отявлено как тя се кланя на йехова...и измежду всичко което пише посочва него за изпървоначалния и най-главен създател.
Всичко друго което съм чела за рептилоидите, и тн съм срещала още много "групировки" извънземни с най-различни легенди и имена......
В интерес на истината не ми вдъхва много доверие тази информация и като гледам има някъф бум едва ли не на популярност на тези същества и по други форуми.......Не казвам че няма извънземни но ме озадачава ситуацията....просто между истините се пробутват и много лъжи!!!Защо някоя си е със супер протекции и се кланя на йехова и ша ти сервира "цялата истина" на тепсия че чак и книги и радио и тн??

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #3260
Шрайнер? Шрайнерите са някакво масонско разклонение. А масоните знаят много, в това спор няма. Въпроса е защо ни е тяхното знание, след като ние може да си го възстановим сами. Защо трябва да им повярваме, след като толкова усърдно от всички страни ни подават някакви грандиозни теории и всичките те претендират, че са открили "тайната" и завършената истина за еди какво си. Не сте ли забелязвали колко много книги има, които започват с "Тайната на ...". Тия, които ви казват, че знаят много и които са обвързани с лична печалба са измамници.

преди 20 години 9 месеца #3262
www.sherryshriner.com

Ето това и е главния сайт от него има линкове за всички други-виж дали не е странно всичко което говори изглежда много достовверно и подробно!!! Но именно и аз тва си мислех което каза и ти Севар. Защо ни е тяхното знание, защо го дават, и какво пробутват чрез него и въобще достоверно лие?!!!

преди 20 години 9 месеца #3263
This website is dedicated to Yahweh, Jehovah, The Most High God :-D

Чиста проба чифутщина. Я по-добре четете за Зона 51.

преди 20 години 9 месеца #3264
И на мен ми минава през ума, че може да е опит на ервеите да отклонят поне в малка степен вината си , като я прехвърлят на тези "създания", но все пак, това не обяснява всичко - какви са драконите и какво символизират. Жалко, че нямаме някой Богослов да ни разясни за дракона в легендите за Българинът и Св.Георги, например. Сега не мога да коментирам, още не съм прочела достатъчно, надявам се , някой който вече е напреднал да сподели.

преди 20 години 9 месеца #3276

Севар писа: ............ верен. Оттам идва и названието на най-големия гущер в момента познат на учените - комодския варан...

Точно от там идва!!! :-D :-D
Пък думата ВЕРНОСТ(вярност) сети се от къде произлиза??

преди 20 години 9 месеца #3309
Защо да чета книги, когато мога сам да ги пиша!

преди 20 години 9 месеца #3314
Това последното от Локи, изобщо не ми харесва. Голям си подлец, на всички вече стана ясно, че си човекът с вътрешната информация и не е нужно да подхвърляш тук и там разни кодови думички за да се сетим. Не мисля повече да те търпя!

преди 20 години 9 месеца #3315
Ето още по темата, но от малко по-друг ъгъл:
"Драконът е олицетворение на хаоса, при който природните сили са противопоставени на цивилизацията и за да се основе цивилизацията, тези сили трябва да се овладеят - оттук и убиването на дракона като овладяване на тези сили на хаоса.
Стотици години по-късно написалите Юдейската библия описват дракон с хаотична сила, почти идентичен с Тианат.
И все пак, съществуват изненадващи различия. Вместо да убие дракон, за да създаде космоса, богът от Стария Завет всъщност създава такъв. Могъщ морски дракон - Левиатан - е създаден на петия ден от Сътворението. Той е свирепо чудовище. Казва се, че никое оръжие на смъртен не
можело да пробие люспите на Левиатан, никое живо същество не можело да се противопостави на чудовищната му мощ.
Защо еврейският бог би създал такава напаст на света? Това говори, че еврейският бог ни най-малко не се тревожел за контрола, както боговете на Месопотамия. Това може би е, защото той
е бил отделен от природата и е много по-метафизичен или космически бог в смисъл на управление чрез закона, чрез словото, чрез взаимоотношенията, а не просто властване, защото е завладял и избил всичко.
И все пак, еврейският бог убива Левиатан, но тук има нов загадъчен обрат - Бог убива дракона не в началото, а в края на света - в Деня на Страшния Съд.
На този ден Бог със своя безмилостен, велик и силен меч ще накаже Левиатан - летящата змия. И ще убие дракона от морето.
"Видях ангел да се спуска от небесата, в ръцете си държеше ключа към бездънната яма и една огромна верига. Той сграбчи дракона, тази древна ламя, която е дявола, окова го за хиляда години
и го захвърли в ямата."
Откровение на Йоан, Глава 20, стихове 1 и 2 "

преди 20 години 8 месеца #3423
www.xnetbg.com/www/site/
www.xnetbg.com/www/site/smf/

Ako iskate da prochetete neshto kato za horata.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.