Чудим се!? размисли и страсти...

преди 20 години 9 месеца #3197
az lichno kato nqma kakvo da kaja si mylcha vmesto da rysq gluposti kolkoto da se zapisha

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #3209
Да-а-а-а и аз много пъти съм се вглеждала в имената, чудейки се какви са тези хора, защо мълчат?

Съгласна съм, че всеки от тях може и да си има причини да не пише, но не забравяйте многото пъти когато пишещите тука са посрещали агресивно новодошлите! :idea:

Даже и сега отвреме на време хора които се въртят в този сайт продължават да си ръмжат и показват зъбите за щяло и нещяло.

Това не е начин да се привлече нова аудитория, нито е градивен начин на общуване!

Затова призовавам към търпение, доброта, разбиране и културно отношение към новопишещите!

преди 20 години 9 месеца #3218

Mistique писа: Да-а-а-а и аз много пъти съм се вглеждала в имената, чудейки се какви са тези хора, защо мълчат?

Съгласна съм, че всеки от тях може и да си има причини да не пише, но не забравяйте многото пъти когато пишещите тука са посрещали агресивно новодошлите! :idea:

Даже и сега отвреме на време хора които се въртят в този сайт продължават да си ръмжат и показват зъбите за щяло и нещяло.

Това не е начин да се привлече нова аудитория, нито е градивен начин на общуване!

Затова призовавам към търпение, доброта, разбиране и културно отношение към новопишещите!

Призовавай когото си щеш.
Жена-моралист ебасии и смешката. За жената моралните мъжки религии като Митраизма или Зороастризма(а може би и Тенгринството) са били табу и не случайно . За вас са магиите!!
Но да видим каво мисли Royo:

Жените са отъждествявани със змии защото змията е хтоничен символ на майката земя(зъмя) , която запазва и поражда. На луната защото е изменчива и непостояна и защото лунният цикъл е точно 28 дена и защото вашия свят е друг свят и винаги ще си остане такъв , защото безсилни са все още всички духовни учения и гентеични и незнам какви си експерименти и природни грешки да се получи идеален човек жена+мъж
Безсилни ще останат и идеите за изполване на доброто от зли и обратно Защото доброто си личи по очите.
чао

преди 20 години 9 месеца #3221

Локи писа: Жена-моралист ебасии и смешката.

Като гледам патриархалния свят и не съм особенно очарована такаче незнам кое по-напред е смешка!!!

Бих казала че е доста забавно някой мъж да говори за изменчивост и СЛАБОСТ :tooth: ....Мистик какво ще кажеш??

Локи кво да ти кажа жалко че си заобиколен с жени които ти оставят това впечатление....аз пък съм с впечатлението че днес путките са навсякаде особено сред мъжете и Педерасите...които пак са мъже!
(пардон мисля че ти някаде каза "путки")

преди 20 години 9 месеца #3222

Bell писа:

Локи писа: Жена-моралист ебасии и смешката.

Като гледам патриархалния свят и не съм особенно очарована такаче незнам кое по-напред е смешка!!!

Бих казала че е доста забавно някой мъж да говори за изменчивост и СЛАБОСТ :tooth: ....Мистик какво ще кажеш??

Локи кво да ти кажа жалко че си заобиколен с жени които ти оставят това впечатление....аз пък съм с впечатлението че днес путките са навсякаде особено сред мъжете и Педерасите...които пак са мъже!
(пардон мисля че ти някаде каза "путки")

Изменчиви сте , разбира се . хаха
Абе голяма работа сте -също като Райна Княгиня и баба Тонка но най-вече като баба Илийца и борбата и с кола. :-D

преди 20 години 9 месеца #3224
хахаха....верно е че хората са изменчиви но това важи за всички не е ли така??? Ами в арабския свят-арабесите са все изменчиви (в много отношения не само вярност)-а жените им не понеже не им е позвулено...такаче се забелязва че това е качество присъщо на всички!
Сори локи знам че би било по-удобно за всички ако престана да добавям своя коментар на подобни исказвания но както мисля ти беше казал някаде че трябва да престанем да избираме по лесното и да сме комформисти за да се нагаждаме вместо да се изправяме-така именно аз не мога да си замълча защото други се дразнят!
Аз не свеждам глава-в кръвта ми е!!!

преди 20 години 9 месеца #3225

Мистик какво ще кажеш??

Бел - Ще кажа, че това беше прекрасна демонстрация на лошо държане и обиди към пишещите тука.

Така че тези 144 човека, които не пишат явно не понасят да са обекти на такива обиди. Ако приемем, че повечето от тях са мъже, защото не само Локи ами и други твърдят, че няма жени националист, то мълчанието им, когато обиждат жени също "говори".

преди 20 години 9 месеца #3228
Не те разбрах, искаш да кажеш че аз някого съм обидила така ли?
Съжалявам ако мислиш така но аз си споделям мнението толкова свободно колкото и други....ако си замълча по този въпрос това ще значи че те са прави...и че няма жени националисти и така нататък....

преди 20 години 9 месеца #3231

Mistique писа: Ако приемем, че повечето от тях са мъже, защото не само Локи ами и други твърдят, че няма жени националист, то мълчанието им, когато обиждат жени също "говори".

.... имам спомени от детство когато малката ми сестра някъде към 3-4 годишна възраст твърдеше,че когато порасне ще стане момче. всики и се смехме .. това бе в края на седемдесетте или начлото на 80-те ?

някъде Ницше казваше,че проблемът бил там,че жените имали за идеален мъж мъж -материалист, практичен и с прагматичен разсъдък(типично женски черти) а мъжа имал за женски идеал романтичната , леко отвлечена и предимно духовно настроена натура(типично мъжки черти). И сега много от жените за да се харесат имитират подобни черти.. същевременно по-способни на по-бърза реакция са мъжете..

преди 20 години 9 месеца #3232

Не те разбрах, искаш да кажеш че аз някого съм обидила така ли?

Не ти Бел - имам впредвид обидите на Локи. :-D

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.