Адът в Рая Европейски Съюз
/Автентично писмо от български емигрант. Позволих си само лека техническа редакция/
Вчера четох в един френски сайт, че са открили голямо количество кокаин, а в по-малко и разни други дроги във въздуха в Канада, мисля че беше. Не стига, че с шермитрайлите разпръскват във въздуха алуминиеви частици, бариуми и някакви полимери, които са много опасни при вдишване, сега и дрога почнаха да разпръскват съвсем да ошашават хората. После като разпръснат и грипа, съвсем ще се сговни работата.
Четох интервюто на един Атай първи консултант на предишния френски президент и той е масон финансист, та има наглостта да каже, че след като с финансовата криза не са успяли да наложат Новия световн Ред, с свинския грип сигурно ще успеят. Такава наглост не съм виждала до сега и всичко това съвсем на официално ниво и съвсем открито. Те вече не се крият, а направо казват на останалите, че имат вече властта да си правят каквото си искат. Въобще мор голям ни чака. Аз ще ти спускам малко новини от Европата, за да имаш база за сравнение и прочее и най-вече да не си мислиш, че само в България е така.
Вчера като приключих с писмата до теб, седнах да си прочета пощата и едно списание, което получавам. И там има едно интервю, дълго и предълго за най-известната телевизионна звезда, бивша мис Швейцария, италианка по произход много готинка мадамка, но вече 50-така. Та тя си разказва чудесиите, как живее в един ски курорт тука само за баровци. Кран-Монтана в шале, и как я тормозели комшиите, а един заплашил майка й със заредена пушка и какви ли не други истории С пълен терор, но дошъл само един полицай и нищо не направил и така винаги, когато тя ги вика, защото положението станало нетърпимо. Но тук идва за нас интересното. Та поканила една българка да живее с нея в шалето и да и помага да научи френски, момичето си има легална виза за учене, при това, като се има предвид, че сега не искат туристически визи. И един ден идва цяла кола ченгета със сирени, взимат момичето слагат му белезници, държат го два дена в полицията и я експулсират за България, два дена преди да изтече срока на визата за учене /тя е една специална виза/ - Е това е, когато тя вика да спасяват майка й идва един полицай и се прай буквално на ударен с мокър парцал, а за момичето идва цяла кола въоръжени до зъби, само защото комшиите казали, че работела нелегално при нея, но не могат да го докажат естествено, пък и с тази виза, тя като ученичка или студентка има право да работи временна работа. И това се случва в дома на най-известната жена в страната, всички я познават и я гледат по телевизията. Та те това е, къде има българи има мицифайки и не си поплюват въобще.
Но иначе тука стават страхотни престъпления и извратености колко искаш, но там в България като не гледате тяхната телевизия не може да ги знаете и си мислите, че само при вас е така. Не е, аз гледам и френска, италианска и испанска. И там е страхотия, но ми се струва, че в Италия е най-зле по убийствата. Във Франция изчезват всяка година безследно, ни кост, ни вест 30 000 души и бройката е нарастнала вече доста, от по-миналата година. Швейцария е на първо място в Европа по самоубийства, само на млади хора 3000 души, това е железната статистика, в света ги бият само японците, там са 5000 ако не ме лъже паметта. Всички затвори са пренаселени, като сардини са нагнетени затворниците и естествено в тях вкарват само най-дребните зомбирани рибета, асовете вилнеят на воля, докато накрая ги опаткат, да няма свидетели, кой ги е дирижирал и толкоз.
Аз гледам едно документално предаване по френската за разни убийства, "случайно все неразкрити" то е нещо страшно и във всяко убийство личи ръката на ченгетата, те индиректно ръководят всички криминали, това е истината. За педофилите да не ти разправям и като виждам всичко това, съм парадоксално много щастлива, че не съм на 20 години и тепърва да имам деца в този пълен ад, в който не знаеш в кой момент ще ти изчезне детето или някой дърт педофил ще го награби. Вчера говореха за една баба, която продавала за пари на разни дъртофелнеци внучето си, което е само на три-четири години. Абе страхотии неземни, еле пък в Белгия там са върха на деградацията.Да не говориме, че за много от престъпленията и незаконните действия на полицаите и тяхните господари никой не смее дума да обели. Аз съм извън закона, а те са над закона и такива като мен има не малко, но за тях никой не смее, ни да шукне, ни да мъкне, но е престъпление, защото ти съсипват здравето и в последна сметка ще умреш от това, което си е чисто убийство на държавно ниво, дори ако забравиме тормоза, и че всъщност съдбата ти е била винаги в тяхните сатанински ръце и от теб фактически никога нищо не е зависило.
Аз затова им казвам, че в демоно-крадци-ята има само клептомани на души и съдби, обслужвани от разни палачи и инквизитори, на които и испанската инквизиция би завидила.
Ако някой ти каже, че в чужбина е много добре, особено емигрант, независимо от коя националност е, но не само в финансов аспект, а въобще - такъв или лъже поради хиляди причини, или е от привилегированите слуги на нашите "приятели". Проблемът им е, че като ги изстискат докрай да им вършат черните сатанински работници, и тях ги минават на шмиргела.
А ако почна да ти разправям за малкото българки, какви изпитания и тегоби имат тука, то ще стане много дълго. Лошото е, че тези жертви, бяха ги направили и предателки и слугини, не може да се отрече, че са царе в този номер, хем да ти вадят душата, хем да те накарат да им помагаш. Принципът навсякъде е същия, както е в България, всички предатели и сатанински слуги са добре поне за очи и нямат голями финансови проблеми, даже на някои им дават възможност да забогатеят много, но съдбите им са винаги от сорта на Гьоте, продал си душата на Дявола и после съжалил, ама късно е чадо и си плащат всички за гяволука, рано или късно.
Та затова често и при тебе тези, които ти се пишат приятели изведнъж се обръщат срещу тебе, защото съм и задвижили програмките и защото ти трябва да си вечно без приятели, без работа, гонен, преследван, унижаван, оскърбяван и всичко останало, което и на двамата е безкрайно познато. Тези програми се правят от ония гадинки с промитите мозъци в университетите, за да могат палачите колкото се може по добре да ни инквизират. Това е истината. Всичко върви по програми, но не само за нашия живот и на всички останали, но в по-лек план. По план дирижират и живота на цяла България и на всички останали страни и от там на цялата планета. Това, което е за нас, е и за другите под контрол и това че при някой е по-приятен, с нищо не го прави по малко контролиран и гаден. Държат ни съдбините в сатанинските си ръце, както и на народите и цялата планета. В скоро време се гласят да го оповестят официално и никой да не може гък да каже. Точно затова заляха интернета с Инфо за конспирацията защото така подготвиха всички какво ги чака, като са наясно, че много малко ще има такива като нас, да дигат пара, но са сигурни в своята власт при толкова слугинаж и парите на света са им в джоба, просто са сигурни в победата. Но аз все викам, че те предполагат, Господ разполага и че ще се удавят като власите накрай Дунава. Направо съм убедена, че тия копилета ще ги бесят по стълбовете с хиляди.
Ми това е, живота не е такъв и сам по себе си е много хубав, но сатанинскките същности го правят ужасен и всичко е нарочно и по програма се спуска. Това е проблемът, нарочно е всичко, а още по голямия проблем е, че собствените им жертви им помагат това да продължава толкова време. Е, това е най-голямата фатка и точно затова съществуват методите на манипулацията и манипулаторите, за да карат жертвите им с разните манипулативни трикове сами да си нахлузват въжето на врата, дето се вика.
Това е схемата на нещата на истинските неща и излезеш ли от нея или я забравиш, като постоянно действуваща в живота на всички двукраки днеска на планетата, веднага ще изпаднеш в някаква грешка.Само съзнанието че това е така и видиме ясно и точно, кой прави живота на тази планета така страшен и непоносим, ще може и да се тръгне към отказване да им се служи и да им стават проводници всички почти за всичките злини, защото те без жертвите си не могат, сами не могат да вършат такава колосална работа с толкова народи и като останат сами или с много по-малко слугинаж, може и да стане нещо и да се отървем от тях. За сега аз лично не виждам такива признаци на отказване, точно обратното, сякаш жертвите им стават все по сервилни и пълзящи в краката на палачите си.
Но се надявам, че нещо или изведнъж ще събуди хората от тоя изкуствен хиптонтичен сън, в който изкуствено ги приспиват и ще се обърнат срещу палачите си. Аз лично мисля, че само една голяма катастрофа ще ги разтръска и ще се усетят, лошото е, че тогава много народ ще измре, но това сигурно ще е платата, за греховете на човечеството, които станаха наистина много.Но в последна сметка идваме до езотеричното правило, че човечеството си получава това което заслужава, защото допуска и помага на собствените си палачи.
Надежда Джамбазова - Швейцария
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
С какъв ник е била тука? За да мога да я отбанирам. Женска му работа.Елтимир писа: Спомена, че нещо са се спречкали с Бел, нищо друго не ми каза. Аз тогава се учудих, че спря да пише, а то причината била в баничката.
Цитат:
"Автор
Danko
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 1:24 am
Водя си аз разговорче с един съмнителен Блаже във форума на Движение на Воините на Тангра. Когато, му написах по-долният текст, настъпи ураган в чаша вода и много бързо бях банната от форума, което по принцип не ме учуди.
Но фактът, че цялата глава с разговорите беше изтрита, за да не се види този текст, говори сам по себе си, че казвам истината.
Честно казано, това точно не очаквах. Не мислех, че са толкова тъпи, но от зомби, какво ли може и да се очаква повече?......
..........
А, тия воини с мишите опашки, когато се решава съдбата на България с идването на САЩ базите, траят като пукали, дори за очи не разискват въпроса, да не говориме да организират поне един митинг.
Те май са под контрол повече, от когото и да било друг....
СЪС СПИРАНЕ ВЛИЗАНЕТО МИ ВЪВ ФОРУМА И ИЗТРИВАНЕ НА ПИСАНИЯТА МИ, САМИ ПОТВЪРЖДАВАТ, НА КОГО СЛУГУВАТ ВОИНИТЕ С МИШИ ОПАШКИ НА ТАНГРА... Я, НА ТАНГРА, Я НА ДРУГО НЕЩО, ДО БОЛКА ПОЗНАТО НА НАРОДА....
Свободно достъпният Форум на "Движение на воините на Тангра", който претендира, че прави нещо за освобождението на българския народ, но междувременно не дискутира актуалните теми, затвори вратите си преди няколко месеца за масовите посетители.
Наложи регистрация, като истински деца на комунизма.
След като им писах поне три пъти, най-накрая ми дадоха възможност да се включа, при това само защото, ако бяха продължили да ми отказват, щеше да стане напълно ясно, на кой господар са подчинени.
Но всеки път, когато пишех там, бях нападана от тяхната "свободна" агитка, много дружно и особено стръвно.
Кога е за нападане гратис, ТЕ са най-дружната група на света.
Повече от очевидно беше, че не им харесва да влизат свободни елементи в тяхното, очевидно, несвободно движение.
Известно е, че когато корабът потъва, мишките и плъховете изскачат от дупките.
Те дори не са едри плъхове, а направо дребни мишоци, за разиграване на разни дребни сценарии и за заблуда на народа, че някой, може би, прави нещо за неговото спасение..........
Днес получих официално съобщение, че нямам достъп до великото движение на мишоците...
Нема що, голяма липса ще ми е, след като ги гледах, как се лъжат едни друг, как се самозаблуждават, много усърдно и всяка истина внесена отвън, в която бяха принудени да се огледат те самите, направо ги вбесяваше неистово. Явно, не им харесваше образите им, които се отразяваха.
Затова се иска кураж, а те го нямат, тези воини с миши опашки и със силно развито его, твръде ясен пример за зомбация.
Как може да си позволявам да им нарушавам безметежното спокойствие на самозалъгването и празните мурафети, с което са така свикнали от рождение?
Ах, какво нахалство от моя страна, че даже и да дръзвам да им се оплаквам.
Трънки та кукувици !"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.