Медицинската мафия още една дупка в информационната завеса
Аз исках да ви систематизирам на едно "официалните" версии, контраверсии и информационните дупки като тази за която писах. Защото както сега изтърваха този Ендрю Стимпсон без съответните лекарства, които всъщност предизвикват смъртта и истинския вирус на СПИН, вече ще им е много трудно да лъжат хората.
Медицината, фармацевтиката и зъболекарството са монопол на глобалните сили отдавна - начини за контрол. Отвереме на време позволяват и лекуващи методи и лекарства, за да не се усетят хората. Не напразно символа им е такъв. Не напразно вече повече от век полагат много средства да изкоренят знанията за натуралните лечения и да унищожат народните лечители. Много от тях са били избити.
Например миналата година въведоха закон в Европейската общност, с който забраняват и витамините и минералите и всякакви билкови препарати. Не виждате ли, че откакто в България банкрутираха или изкупиха фармацевтичните лекарства, вече няма лекарства които лекуват - има само "генерични" което значи синтетични. Няма го аналгин-хинина, казват че са забранили амидофена (единственото лекарство което сваля температура), забраниха и простичкия, но ефикасен аналгин.....
Какво да пиша като се депресирам ужасно!!!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ето това е гадното..Mistique писа: Няма го аналгин-хинина, казват че са забранили амидофена (единственото лекарство което сваля температура), забраниха и простичкия, но ефикасен аналгин.....
Аз му намерих цаката: Не пия вече хапчета
хахаха чекам дедо Господ да ме излекува.
ми отиде невярващ и унил, а се върна усмихнат и приканващ към природосъобразен живот + свалено кръвно налягане и намалени хапчета наполовина.
Убеден съм че това е изхода от : хипертония, диабет ......... ( www.emilova.org ).
Тази е истината за да сме здрави: природната медицина е изхода, другото е отрова за която си плащаме прескъпо.
Обаче на тази жена постоянно и кроят номера и се опитват да я унищожат. Дори се опитват да прокарат шибан закон да не може да се гладува в такива заведения повече от няколко дни.
Ето и аз от 10-тина години не употребявам хапчета.
Е, случва се понякога да ми протече сопола, ама това е полезно - има за изхвърляне нещо лошо, така че не трябва да му пречим - нека си тече.
Напълно достатъчно е да се запознае всеки воин с въпросите за храната и въздържането от храна, описани от Генадий Малахов, Пол Брег и Лидия Ковачева, както и да попие всичко, което е постигнало неговото семейство в областта на народната медицина.
Ето една защитна система, която не може да се контролира "Синият лъч" и не изисква пари.
А добре, че Мистик каза, иначе нямаше да знам, че са спрели да произвеждат аналгин-хинин, амидофен и пр.
....иначе нямаше да знам, че са спрели да произвеждат аналгин-хинин, амидофен и пр.
Вярвай в здравия разум на нашия народ Иване...търси "Metamizole Sodium"
И аз започнах да изучавам билките и да ги ползвам и горещо препоръчвам на всеки да го направи....
А гледал ли е някой док. филм за Петър Димков?
Най - ме впечатли това което преразказа Димков - писаници на един византийски хронист за българските методи на лечение в боя:
Хрониста пише, че много се е говорило за чудесата на българските лечители, но това което е видял с очите си при една битка с българите направо го е изумило. Когато един билгарски войн е бил съсякан през корема от визанитец и последния паднал в безсъзнание. Дошли нашите лекари ( който не били въоръжени и се разхождали между биещите се ) и му разрязали дрехите около раната. После с едни щипки като скоби затворили раната. Намазали я отгоре с някаква катраноподобна гъста смес с четка . Оставили го да лежи. След половин час го пратили обратно в боя.
Тоя филм, ако го намеря - много ще съм щастлив.
Бях по болници доста години и ме лекуваха от какво ли не....после тайно ме заведоха при един човек който диагностицира по ирисите на очите (беше му забранено да практикува и го следяха)....И ТОЙ ОТКРИ КАКВО МИ Е и само за година се оправих.
Друг случай - тоест много случаи - знам за една бърза помощ, където образите карат по нощите пациенти, които не са доволни от лекарите и са много зле при един народен лечител да ги оправи... (По понятни причини няма да кажа коя е болницата....
И най-важното за което се проклинам....аз идвам от семейство на народни лечителки - викали са ги посреднощ в болниците да спасяват смъртно болни....ама съм комунистичско дете - дете на химическата нация дето всичко правеше за петилетка....и не се вслушвах в думите на бабите си......
Ах как не мога да върна времето назад и да се науча.....
Но можеш да поправиш грешката като събудиш заложеното у себе си при чужди баби, след като си пропуснала възможноста при своите собствени.Mistique писа: И най-важното за което се проклинам....аз идвам от семейство на народни лечителки - викали са ги посреднощ в болниците да спасяват смъртно болни....ама съм комунистичско дете - дете на химическата нация дето всичко правеше за петилетка....и не се вслушвах в думите на бабите си......
Ах как не мога да върна времето назад и да се науча.....
В рода ми никога не е имало лечители, но винаги нещо вътре ме е привличало към това.
Ние сме забравили целителски знания , които са били напълно достатъчни за нормалното човешко съществуване и сме се ориентирали към западната медицина - нещо което лекува симптомите а не причината. Съвремената медицина заради този изначален абсурд е обречена и води до задънена улица. Не е нормално да "лекуваш" хипертония с препарати лъжещи организма и след като ги спреш за ден да си по зле от всякога . Както отпадна като метод "лекуването" на язва на стомаха с нейното изрязване така и много други неща ще отпаднат . Бъдещето е в простичките и "вълшебни" методи на древноста.
Разбира се , че има постижения в животоспасяването които никой не ги отрича и ще се ползват за в бъдеще.
Това е ваксина срещу птичия вирус. Доскоро се е произвеждала само в Европа, но сега са започнали и в щатите.
Причината да ви пиша за него е, че 12 деца в Япония са умрели от него като 2 са се самоубили. Води се разследване. Общо в света са рапортувани 48 психични отклонения след взимане на ваксината, която предизвиква халюцинации. Сега вече пишат на етикатите само за възрастни над 13 години....но късно.
Появи се на "бял свят" и факта, че по времето на лабораторни тествания половината от тестваните мишки са умрели, а също и това че ваксината е добра за птичия вирус от 1997, но не за последния който сега се разпространява.
Много съм доволна че сте започнали такава тема. Аз лично знам че има много случаи които са тежки и природната медицина и някви такива не могат нищо да направят. Примерно туберколозата, чумата и така нататък. Нека не забравяме как лесно се е умирало преди от нещша които вече сме забравили поради ваксини и тн. Ако трябва да избирам да живея в свят разчитащ само на природна и народна медицина както е било преди и да живея в сегашната епоха-със сигурност избира сега! Естествено че е така както казвате, аз не успорвам но предимствата са повече. Преди най-малкото при раждане шансът да умре жената или детето е бил огромен сега никой дори не се замисля за това! Много забравяте наистина. Сега поне имаш избор-когато ти е тежко положението можеш да си ползваш билки или друго според кое как ти действа!
И аз ходих на такъв дето ти гледа ириса ама не ми позна особенно.....вообще и на колкото врачки да съм ходила (по едно време се бях запалила и си експериментирах)- никоя не ми е познала нищо! И ми викаха-о ти имаш няква спецялна защита и некви такива....смях в залата!!!!
Не мога да отрека че не ни е съвършенна медицината, самата аз съм потърпевша. Но нека ви кажа аз за каде съм без днешната медицина-за орландовци!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.