Изборите
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Важното, което трябва да се случи е да бъде съборена престъпната антибългарска Система. Всички методи и средства са законни ( по моралния закон) и позволени.Ник писа: Сега до Георги-НЗ.Съгласен съм с това,което пишеш и все пак,ако бюлетината е напълно зачертана,не е ли по -категоричен наказателният вот!Не е,като да си забравил,мързи те или някаква работа,както ще го отчетат!Масово задраскани бюлетини ще доведат до по-категорични изводи.Аз поне така си мисля.
Щом става дума за противодействие на една фашистка, ционистка, антибългарска робовладелска Система - всичко е законно и морално.
Моето мнение е че мотивираното негласуване е едно добро средство.
Гласуването с недействителна бюлетина - също може да е добро средство, но възможността да бъде подменена в последствие с действителна е твърде голяма.
Онези искат да има един добър процент гласували на фона на общо имащите право да гласуват. И когато има приличен процент гласували - тогава машинациите са недоказуеми и лесни за тях.
Затова е цялото това квичене по всички медии че "трябва да се гласува".
То наистина трябва да се гласува при нормални условия, но когато дефакто НЯМА ЗА КОГО - просто не се гласува за да не допринесе гласувалия за онези за които не желае да дойдат на власт.
Докато ако аз не съм гласувал и после поискам да проверя избирателния списък дали някой е гласувал вместо мен - веднага ще се установи дали това е така.
Но ако ида и гласувам с недействителна бюлетина - после как ще разбера дали моята бюлетина е останала в урната или е била подменена с друга? Няма как да се разбере това. То затова е измислено това "тайно" гласуване - за да не може да му се хване края кой как е гласувал и да се манипулират изборите както е удобно на тези дето правят изборите.
А изборите сега ще ги правят комунисти, седерасти, педерасти и разни мутрафонски структури. Нормални българи сред тях НЯМА.
Ник - мнението ми е за твоя вариант е че засега е неприложим в България. В нормални страни ще свърши добра работа, но нашата страна не е нормална.
Това е моето мнение - дори и да греша.
Положението с партиите толкова елементарен, че просто няма на къде.
Колко стени минимум са нужни, за да се построи покрив? И покрива стабилен ли ще е ако го издигнем само от една стена? Е не това второто няма как. То и без вятър покрива ще се срути.
За да го построим и да е стабилен са ни нужни минимум 2 стени.
Сега заменете стените с "опозиция" и "управляващи" и става ясно какво имам предвид. Стените може да са и повече и това е добре дошло, покрива ще е много по-стабилен. При добро укрепане и леко земетресение няма да събори покрива даже, камо ли вятъра на общественото недоволство.
А "покрива" това е похлъпака, конските капаци, завесата зад която се крият глобалистите, тоест управляващите нашите управляващи.
Та ако ги нямаше партиите да задържат покрива, как онези щяха да управляват. Тогава при най-малкото вълнение и покрива щеше да рухва.
И аз не виждам смисъл да слагаме тухли в която и да е стена. Ние само укрепваме допълнително "покрива".
Друго сравнене чух да споменава Джеси Вентура, бивш професионален кечист, морски тюлен, спортен коментатор и журналист, бивш кмет и губернатор. Казва следното:
"Поведението на политиците днес е като това на кечистите. Или пред камерите те винаги са в битка, сочат си слабостите, спорят, карат се, и т.н. Но в същото това време зад сцената се събират заедно, срещат се по ресторанти, заведения, конференции, обсъждат сценариите за действията си. И това им е работата. Това е шоубизнеса, с който се изхранват."
По време на криза е необходимо предприемането на кризисни мерки.
Така е - съгласен съм.buden писа: Положението с партиите толкова елементарен, че просто няма на къде.
Колко стени минимум са нужни, за да се построи покрив? И покрива стабилен ли ще е ако го издигнем само от една стена? Е не това второто няма как. То и без вятър покрива ще се срути.
За да го построим и да е стабилен са ни нужни минимум 2 стени.
Сега заменете стените с "опозиция" и "управляващи" и става ясно какво имам предвид. Стените може да са и повече и това е добре дошло, покрива ще е много по-стабилен. При добро укрепане и леко земетресение няма да събори покрива даже, камо ли вятъра на общественото недоволство.
А "покрива" това е похлъпака, конските капаци, завесата зад която се крият глобалистите, тоест управляващите нашите управляващи.
Та ако ги нямаше партиите да задържат покрива, как онези щяха да управляват. Тогава при най-малкото вълнение и покрива щеше да рухва.
И аз не виждам смисъл да слагаме тухли в която и да е стена. Ние само укрепваме допълнително "покрива".
Но на фона на "стабилната къща" с многото стени - поставям идеята за къща направена по стари закони - покрив и стени да са изляти монолитно от един и същ материал - от българския народ.
Тогава няма и не може да има никакви напрежения в градивните елементи на къщата.
Докато в предния вариант ако елементите са различни ( разни обособени там партии) - няма как да не се образуват вътрешни напрежения.
Това е и обикновена физика - когато нещо е съставено от различни материали то неминуемо при промяна - всяка част се държи различно и това води до вътрешни напрежения и пропуквания.
Както е казано на едно място на този сайт : между физични и духовни закони - разлика НЯМА!
Браво и на АнтиДжу за хубавият пример със забавния разказ на Чудомир
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.