Моля за малко помощ! Да спасим българското във VBOX7
Това ще е добър ход наистина.violence писа: след като сайта се превръща в антибългарски - да го лишим от най-значимото за него - потребителите. ако започнем масова интернет кампания против vbox7 предполагам малко по-малко ще го затрием, но е важна предпоставка и да има алтернативен създаден такъв в който да се толерира българщината и национализма. създайте такъва сайт и от там насетне ще се почне кампанията против тоя смотан администраторски екип, който толерира такива ретроградни и деградивни явления като педерастията и антибългарщината.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Благодаря за вниманието, повече няма да досаждам.
Това е съобщението, което приемам като покана да напусна форума и повече никога да не пиша тук. Стана ми ясно, че нещо ще се случи, след като една от "пощенските кутии" на Димитър Асенов Радев се активизира. Няма да споменавам имена, тези, които трябва знаят за кого се отнася. Очертава се весела дружинка, а в тази дружинка място за Елтимир няма.Запознат писа:
Това ще е добър ход наистина.violence писа: след като сайта се превръща в антибългарски - да го лишим от най-значимото за него - потребителите. ако започнем масова интернет кампания против vbox7 предполагам малко по-малко ще го затрием, но е важна предпоставка и да има алтернативен създаден такъв в който да се толерира българщината и национализма. създайте такъва сайт и от там насетне ще се почне кампанията против тоя смотан администраторски екип, който толерира такива ретроградни и деградивни явления като педерастията и антибългарщината.
Ей... ама не спряхте бе!Елтимир писа:
Това е съобщението, което приемам като покана да напусна форума и повече никога да не пиша тук. Стана ми ясно, че нещо ще се случи, след като една от "пощенските кутии" на Димитър Асенов Радев се активизира. Няма да споменавам имена, тези, които трябва знаят за кого се отнася. Очертава се весела дружинка, а в тази дружинка място за Елтимир няма.Запознат писа:
Хора, човеци, свестете се бе!
За чий х*й ще ви е тая омраза като изпопукаме всички ... а тия дет` останат да бъдат кастрати?
Ей... не го ли виждате ... не само че няма повече време ... закъсняваме, при това много ...
България изчезва и внуците ни ще са педалчета на име мюмюнчо ... това ли искате?
Грънчаров и Радев ... уважавам и двама ви, и двамата имате много мозък и знания ... и двамата можете да помогнете (не говоря за VBOX мракобесието, а катоцяло)...
Хора, човеци ... стига с т`ва "Разделяй и влазей" ... не виждате ли общата картина ... колко сме българите дет` ни пука за тая земя и тоя народ? А на колко сме се разделили и нацепили?
Така ли ще продължаваме? С анатемосване и отлюспване ... с "обявяване на прадатели" и със омраза?
Я, пак си спомнете общото, между вас ...
Помните ли БЪЛГАРИЯ?
Забравихте ли отия смазан, обезверен, почти обезкървен, обезнадежден народец .... не, не афганистанския - вашият, нажият - БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!
Припомнете си как Ботев и Левски станаха безсмътни ... с личен пример .... какво е днес личнит пример? "Аз мразя" - това е примерът ... и после как няма да се пръкнат Фелдмаршали и Танкисти ...
Ей ... какво правим?
"Защо се допуска участието на един доказан агент-провокатор със съмнително криминално минало и с видими психически проблеми като
лицето Ангел Грънчаров /Елтимир/?
Един полу-циганин от с.Гурково,Ботевградско,мошеник,измамник и
мистификатор.
Долнопробен литературен крадец,който представя работи на руски автори като свои и се представя за доморасъл гений!
Човек,който сипе обиди и закани по всички форуми,където все още има достъп.
Човек,който бълва непрекъснато срещу висщи държавни служители и все
още нищо не му се е случило!
Всичко това е много,много подозрително.
Остава да си зададете всички вие въпроса:На кого всъщност служи
Ангел Грънчаров /Елтимир/и за кого работи?
Когато цялата истина за това същество излезе на бял свят,мнозина ще се срамуват от себе си,за това,че са му вярвали и са му позволили да ги води за носа.
Когато Елтимир говори за Волен Сидеров,той все едно,че разказва своята биография.
Проверетевъв всички вестници,където той твърди,че е сътрудничил,
какво всъщност е писал,на кой Господ е служил и чии задници е
целувал просто за една бутилка алкохол!
Това е историята на “националиста”Ангел Грънчаров/Елтимир/,
“гуруто”на “Войните на Тангра”.
Само че до преди броени години този”гуру”дори не знаеше какво
означава думата “ТАНГРА”и се налагаше да му обясняваме и да го учим!
Аз казах "
И компромисите си имат граница. Мисля, че снощи границата беше прекрачена.
Стига ми толкова. Който усеща сили в себе си и желание - нека продължи. Там, където има провокатори и подлеци, мен ме няма. Аз с такива като Биляр-violence на една маса не сядам. Мещер, ти би ли седнал на една маса с Фелдмършата и би ли се държал приятелски с него? Севар, ти би ли приел да разговаряш с Цветомир Йолов и Спас Минков като с равни?
Орел и рак и щука,
не зная по каква сполука,
такваз им работа дошла
да теглят наедно кола.
И ето те са впрягат,
напъват са, напрягат,
ей тъй, че ще са пукнат чак,
а пустите кола не мръдват пак.
Те можаха покара
най-лесничко товара,
но на, орелът кат крилат
все теглял нависоко,
кир Рачо - теглял наназад,
а щуката - в дълбоко.
Кой крив, кой прав - не знам,
Товарът и до нине там.
Несговорна дружина - не могат си почина.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.