Моят призив към малцината
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Никой не те обвинява в нищо...! По скоро този никой казва, че не си наясно или все още не си готов, за това което предлагаш...! Всяко действие има противодействие вкл. и в астрала! Нито мрака, нито светлината могат да бъдат унищожени - те са двете половини на едно цяло... Единственото което можем, е да изберем дали и кого от тях захранваме! Вярно има и още една възможност... Да местим границите им... Затова и тези които знаят и могат казват, че прогонват или призовават, а не унищожават или създават...! Ти знаеш ли, дори и да успееш да прогониш, къде ще отиде...?! Когато някъде отнемаш - другаде добавяш... Такъв е закона... Преди да вдигнеш тежък товар, трябва да си сигурен, че няма да си секнеш кръста или да премажеш пръстите на някой друг... Ти сигурен ли си...?! И един приятелски съвет от мен! Когато в този форум засягаш теми, касаещи най-финната част на нещата, не използвай самонадеяни и високопарни изречения от рода на: - Ще помоля хора, които не са запознати с темата да не задават въпроси и т.н...... Едно е да си чел книжки, съвсем друго е да ти "свирят" зъбите седмици наред (някой хора знаят за какво иде реч)...! Приключвам участието си в тази тема и съжелявам, ако съм разбил илюзиите на някой..?! Просто форума не е място за кръжоци по елементарна (проста) магия...Bogatir писа:
Честно казано, не вярвах някой да се съобрази с молбата ми.Bogatir писа: Това е само към хората запознати с идеята за визуализацията и теорията на привличането. Ще помоля хора, които не са запознати с темата да не задават въпроси в тази тема, какво представляват тези неща. Няма да им отговоря тук. Хората невярващи в това ще помоля просто да премълчат.
На въпроси и обвинения относно състоятелността на темата, няма да отговарям в тази тема. Ако искате дискусия отворете нова тема. Само да вметна нещо: никого не съм вързал насила да прави нещо против волята си PARADOX.
Ден-Грее
Споко,Богатир.ТУК занятията са постоянни.Стига да са постоянни участниците.Bogatir писа: Вече наистина съжалявам, че се обадих. Занятията се закриват.
Темата има развитие и съм сигурен,че и Парадокс ще се съгласи с това.Аз съм го пробвал или чувал преди години-става въпрос за Мантрите.
Твоята идея е свежа-аз исках това лято да се съберем и да предизвикаме с мисълта си Смъртта на едно дьонме...е,не се получи,но има още сезони.
Ще стане!
Нека да стане бе Мещер..!! Аз само ще се радвам...!! Само искам момчето да е наясно с какво се хваща, защото по-старите във форума помнят и други дето се хващаха и пострадаха...! Аз не искам това да се случва повече по никакъв повод, защото като "ударят гредата" после рядко се обаждат да търсят помощ и се стопяват...! Не съм злонамерен в никакъв случай! Не ме разбирайте погрешно....Мещера писа:
Споко,Богатир.ТУК занятията са постоянни.Стига да са постоянни участниците.Bogatir писа: Вече наистина съжалявам, че се обадих. Занятията се закриват.
Темата има развитие и съм сигурен,че и Парадокс ще се съгласи с това.Аз съм го пробвал или чувал преди години-става въпрос за Мантрите.
Твоята идея е свежа-аз исках това лято да се съберем и да предизвикаме с мисълта си Смъртта на едно дьонме...е,не се получи,но има още сезони.
Ще стане!
Ще опитаме!PARADOX писа:
Нека да стане бе Мещер..!! Аз само ще се радвам...!! Само искам момчето да е наясно с какво се хваща, защото по-старите във форума помнят и други дето се хващаха и пострадаха...! Аз не искам това да се случва повече по никакъв повод, защото като "ударят гредата" после рядко се обаждат да търсят помощ и се стопяват...! Не съм злонамерен в никакъв случай! Не ме разбирайте погрешно....Мещера писа:
Ще стане!
Сигурен съм в две нещица:
1.на догал му бъркам в задника с тая моя снимка и с това,което пиша!
2.знам,че няма да ме изоставите,Приятели!
ДЕН ГРЕЕ!
Има противоположни мнения гледам, както обикновено.
Думите са голяма сила, особено навързани по правилния начин. Предлагам да не се използва думата страх, да се замести примерно така:
Колкото и каквито и врагове да имам Аз винаги ще ги побеждавам
и още за последното изречение
България .... България скоро ще бъде по-велика и от най-славните си времена
Думите както знаем са голяма работа както се казва. Пример с думи като нека и дано. За нека си имаме хайде, а на дано за какво му е но-то накрая? Сричката не в началото на нека носи енергия различна от хайде, както и сричката но дава на дано неубедителност.
Съгласен съм, че от листчета няма смисъл. Всичко е в главата на човек. Макар че за по-подробно програмиране може да се използват.
Парадокс, за да не се случва това, което се е случило казваш:
Те като гледам много хора са се стопили в интерес на истината и в други теми се опитвам да задавам този въпрос, но никой не обръща внимание. От 1500 и не знам си колко регистрирани, как така поне 100 души активни няма във форума?.... защото по-старите във форума помнят и други дето се хващаха и пострадаха...! Аз не искам това да се случва повече по никакъв повод, защото като "ударят гредата" после рядко се обаждат да търсят помощ и се стопяват...
Но, Парадокс, обърнах се към теб с цитата ти по друга причина, а именно: Ако не се обяснява и споделя опита придобит от грешки, те ще се повтарят от другите. Докато всеки не ги усети на собствен гръб.
ЗАКОНИТЕ НА МАГИЯТА
ЗАКОН НА ЗНАНИЕТО: Това е най-широко използваният закон и в известен смисъл той обхваща всички останали закони. Основата на закона е в това, че разбирането дава контрол. Колкото повече е известно за обекта, толкова по-лесно се осъществява контрол над него. Знанието е власт. Но знанието също е и опасност. Затова магът трябва да преценява кои знания да излага на показ и кои старателно да крие. Когато прилагате Закона имайте предвид, че знанието не е информация, а само метод за нейното създаване.
ЗАКОН НА САМОПОЗНАНИЕТО: Основна производна на закона на знанието. Този закон има допълнителни оттенъци: Магът, не притежаващ знания за себе си, не може да има знания и съответно власт над своята магия. Този закон е илюстрация на това защо "злите" магове са така редки. Привързаността към принципа "зло заради самото зло" обикновено води към загуба на интроспекцията /вътрешното гледане/ и самосъзнанието. Трудно е да нанасяте вреда на другите, когато напълно разбирате каква вреда би нанесло това на самия Вас. Затова винаги се самоизмерявайте с опасностите. Не се надигайте от окопа дотолкова, че куршумите на врага да ви намерят. И още един аспект на закона: не приемайте помощта на зли сили, ако не сте по-силен от тях.
ЗАКОН НА ПРИЧИНАТА И ЕФЕКТА: Простото научно-логическо заключение - точно това действие, при точно тези условия ще доведе до точно този резултат. Маговете имат толкова вяра в причината и ефекта, колкото и съвременните психиатри. Те просто съзнават, че добре проведения ритуал, както и добрата театрална постановка винаги са предсказуеми. Реално заклинанията съдържат в себе си толкова променливи, че абсолютното им управление или дори разбиране не винаги е възможно. Заклинанията са плод на друг език, те съдържат звуци, непроизносими от хората. Какво ще кажете за дума, чийто първи звук започва като шептящ, преминава в нещо като съскане, а последният кънти като камбана? Такава дума никой от вас не може да произнесе. Най-вече оттам, от непроизносимостта, и в по-малка степен от Принципа на неопределеността идват променливите. Ключът към успеха на магията в нашите условия е в изучаването - кои променливи са най-важни и в съхраняването на тяхното постоянство. И друга важна подробност: с увеличаване силата на магията, броят на променливите и тяхната интензивност намаляват.
ЗАКОН ЗА СИНХРОНИЗАЦИЯТА: Две или повече събития, случващи се едновременно - това е повече от съвпадение. Много рядко едни събития се извършват изолирано от други. Чистата случайност съществува само в мислите на невежите.
ЗАКОН НА АСОЦИАЦИЯТА: Ако които и да било две палитри имат общи елементи, то те си взаимодействат чрез тези общи елементи. Управлението на едната палитра способства за управлението на другата в зависимост от въвлечените общи елементи.
ЗАКОН НА ПОДОБИЯТА: Наличието на качествен физически или ментален образ на обекта облекчава контрола над него. Притежаването на модел, изображение или друг образ на Целта, Ви съобщава властта за въздействието над целта. С подобно - по подобното. Този закон е частен случай от Небесния Закон за опасността и закрилата.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.