Българите заслужават всички да умрат!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Мдаам,виолетке.Земи се махни оттука,че аз съм по-кибритлия от бай ти Ангел!Като те гледам как пишеш,как неумело се мъчиш да се "смъкнеш" до неккво ниво...гадно ми е.Елтимир писа: Ти си подлец и клеветник, violence. Имам сериозни, твърде сериозни основания да те смятам за провокатор. Потребителите тук знаят, че никога не отправям напразни обвинения. И че предпочитам да замълча, но не да обвиня, ако не съм сигурен. За теб съм сигурен. Ти нямаш място сред нас. Върви си при совите. Върви си при Силвия Мирчева, с която едновременно направихте блогове, насочени персонално срещу мен. Махай се.
---
И кой си ти ,все пак?!Зададе риторичния въпрос и чакаш некой от Воините да ти отговори?!
А защо досега не отговори на Ангел на десетките му обвинения към ...никът ти,остави кой си наистина...Много съмнения навяваш,братчед!
А пък от своя страна,ние тука не ловиме маймуните с трици...
www.bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html
И нема оправия докато държавата не почне да работи в тази насока, защото ако вземем власта в наши ръце - ние сме виновни и за нас ще има последствия, а не за виновниците.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.