Петрова нива участие
...........................................................
Понеже по-по-по-миналата година ми се ходеше на Петрова нива,и понеже и тази година ми се ходи/сигурно ще ми се ходи и догодина/,та сега реших да ида!Заедно с Мерцедеса,караваната,бирата и скарата.Ще ме познаете по Българския стяг с извезана на него Седмолъчица.
Защо пък Движението да не вземе участие в тази светла Българска дата?!
Не е ли време?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това е наистина добра възможност, красиво място, светла дата, а и както казваш "Не е ли време?".
Лято е, сега е най-благоприятно да се организира среща.
Ако имам възможност ще дойда.
Що не пишете,бре?!
До два дена ще потвърдя на 100% участието ми редичката с бирите-скарите/с извинение към Исс,която също очаквам
www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=7362
ПП-това е във връзка с първият ми пост.
ЗВЕЗДИ ОБСИПЯТ СВОДА НЕБЕСЕН...
ГОРА ЗАШУМИ,ВЯТЪР ПОВЕЕ,
БАЛКАНЪТ ПЕЕ ХАЙДУШКА ПЕСЕН..........................
Понеже не мога да го измисля по-добре,ви го припомням този стих на Автора,дето сме от една зодия с него.
Пък и за да създам нужното настроение за тази тема.
---
А,сега ми текна-само при мен ще има и вегетарианска скара...
Разбрано.Мещера писа: А,сега ми текна-само при мен ще има и вегетарианска скара...
Значи само филийките ще са печени на скара, а кюфтетата ще са пържени.
Трогната съм от вниманието ти...и страшно се изкушавам да ти отговоря,но ще ни обвинят в незачитане на темата...Или пък може направо да ни създат нова със заглавие "ЗАКАЧКИ И ЗАДЯВКИ"...подобна на оная за "Духовните ч..."Мещера писа: Eй!
Що не пишете,бре?!
До два дена ще потвърдя на 100% участието ми редичката с бирите-скарите/с извинение към Исс,която също очаквам/и после...ще се действа.
www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=7362
ПП-това е във връзка с първият ми пост.
...иначе и аз си падам по поезията и това е едно от любимите ми стихотворения
ЕДНА МУ С БИЛКИ РАНАТА ВЪРЖЕ
ДРУГА ГО ПРЪСНЕ С ВОДА СТУДЕНА
.....
Всичко,що не е месо ще се пече на скарата бе Жоре!Визирам един наш уважаван съфорумец.georgi_nz писа:
Разбрано.Мещера писа: А,сега ми текна-само при мен ще има и вегетарианска скара...
Значи само филийките ще са печени на скара, а кюфтетата ще са пържени.
Всичко ми стана ясно. Само едно не разбрах.Мещера писа: Всичко,що не е месо ще се пече на скарата бе Жоре!Визирам един наш уважаван съфорумец.
( Та на един му обяснявали как работи вятърната мелница. Обяснявали му всичко подробно - от начало до край. И когато приключили, той казал : всичко разбрах, само не ми стана ясно от къде минава водата дето върти мелницата.)
Та подобно на онзи, и аз да попитам : след кат месото няма да го печем - как да го ядем сурово?
А за това дето не е месо - дробчета, бъбречета и разни жлези - е ясно че ще са на скара. С лук, червен , чер пипер и сланинка за мазнина.
Бъзикаш се!georgi_nz писа:
Всичко ми стана ясно. Само едно не разбрах.Мещера писа: Всичко,що не е месо ще се пече на скарата бе Жоре!Визирам един наш уважаван съфорумец.
( Та на един му обяснявали как работи вятърната мелница. Обяснявали му всичко подробно - от начало до край. И когато приключили, той казал : всичко разбрах, само не ми стана ясно от къде минава водата дето върти мелницата.)
Та подобно на онзи, и аз да попитам : след кат месото няма да го печем - как да го ядем сурово?
А за това дето не е месо - дробчета, бъбречета и разни жлези - е ясно че ще са на скара. С лук, червен , чер пипер и сланинка за мазнина.![]()
Ще има отделна екологична скара за вегетарианци.Да не им намирисва на "трупно"
А иначе ние,мършоядите,ще си го цвърчиме месцето направо на Огъня!
Очаквам заявки за запазване на маса!Да не стане после сръдня нещо и да се чудим кой де да седне...
Между другото,Ангел е добре.Благодаря на Тодор,че го е посетил но краските не са толкоз черни-както се спомена в една друга тема.На Ангел му се идва на Петрова нива.Софиянци,дайте да помислим по въпроса.
Денят Грее!
Както обещах,потвърждавам участие на Петрова нива върху 50 кв.метра площ с бира-скара.На 99%!
Последният процент е на Тангра!
Всеки да решава за себе си.
НАЗДРАВЕ!
И дано да стигне живата бира...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.