България без Софианци

преди 18 години 1 месец #30546
Все повече се замислям за какво са ни тези софианци, след като те на себе си не могат да бъдат полезни, камо ли за нас? С какво можете да сте полезни за България бе софианци? С какво сте заслужили да се наричате Българи?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 месец #30547
Май ще се окаже, че именно софиянци, които съставляват кажи-речи 1/3 от населението на България, те със своята безпомощност се превръщат в злокачествения тумор за останалите българи!

преди 18 години 1 месец #30548
А-а-а-а, не! Забравяш русенлии. Те водят първенството по идиотизъм. Лошото е, че при толкова идиоти съвсем скоро и нас няма да ни има. Освен, ако не си вдигнем чукалата и не заминем нанякъде.

преди 18 години 1 месец #30549
Малко са будните българи, но докато ги има ще продължаваме се борим заедно с тях срещу унищожението на България.

преди 18 години 1 месец #30552

Елтимир писа: А-а-а-а, не! Забравяш русенлии. Те водят първенството по идиотизъм. Лошото е, че при толкова идиоти съвсем скоро и нас няма да ни има. Освен, ако не си вдигнем чукалата и не заминем нанякъде.

Русенци, Софианци все тая! Едните ги бомбандират, а другите ги обгазяват. И в двата случая имаме опит за геноцид. Мънкат нещо под носа си, ама нищо не се променя, нали? Защо така се получава?
Защото там не живеят Българи! Там хора няма! Там не се борят за себе си! Не виждат кой им пали чергата! Не искат да видят кой се кани да ги убие! Всички са се парализирали от страх и за си забили главите в миризливите дирници!

преди 18 години 1 месец #30553
Софиянци са обречени на изчезване, защото нещо се изпедерасиха. А знае се, че мъже не могат да раждат. В Турция постоянно правят опити, ама и там не се получава.

преди 18 години 1 месец #30557
Не са парализирани от страх, зомбирани са. Моите колеги не проумяват защо не съм отишла на работа и съм напуснала София. Смятат, че съм параноичка, въпреки, че и те чуваха взривовете, и на тях им е лютяло на очите и гърлото. Не виждат очевидното. Като ония виц за шопа за ширафа в зоопарка – „Е па такова животно нема!”

преди 18 години 1 месец #30558
Значи остава варианта да разкажем на цял свят какво се е готвело за София. И да питаме как те ще приемат в своето уж цивилизовано общество типове, които са готвели убийството на един милион души. Това е единственото, което е по силите ни да направим. За жалост другите варианти са нереалистични.

преди 18 години 1 месец #30559
Зомбирането е в цялата страна, не е само в София. Направо имаш чувството, че и да почнат масови кланета на по-голямата част от хората ще им е все едно. Някакво примиренчество се усеща, което е много страшно. А софиянци си живеят в един измислен свят, това отдавна съм го установил. Явно съпротивата срещу геноцида на Българите пак трябва да започне от провинцията, както всъщност винаги е било.

преди 18 години 1 месец #30560
Спомнете си Виктор Юго: "Убива се цял един народ. Къде? В Европа. Има ли свидетели? Само един - целият свят". Цитирам го по памет. Хайде да опитаме да намерим новият Юго. Тук сами няма да се справим, силите ни са малко. Не знам докога ще мога да пиша, пуснах твърде много опасна информация и май пак ще ме резнат. Затова още веднъж ви казвам: нека да разкажем на всички какво са готвели да извършат терористите от ДПС. Вярвам, че като начало ще е достатъчно.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.