Небесни знаци

преди 18 години 2 месеца #30460
Може да е взел първото, което му е попаднало, и което е преценил, че може да му послужи. Обаче никой няма да отрече колко необясними бяха вчерашните събития. Например малкият брой жертви при толкова големи взривове. На небето също имаше доста знаци, жалко, че нямах фотоапарат под ръка. Затова и аз пуснах снимки, които открих в Интернет. Другите факти обаче остават, и те трябва да са предупреждение към враговете ни, че нашият Закрилник не е отказал да ни брани.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 месец #30511
Това е филмчето, от което са взети кадрите на видинлията.

преди 18 години 1 месец #30601
това обаче не е видение, а си е съвсем реално. Също небесен знак, но със земен произход. Тества се и в небето над бивша България. Да ви е честито!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 1 месец #30602
Имахте прекрасна възможност веднъж завинаги да отстраните ДПС. не го направихте, малкото си пръстче не пожелахте да си помръднете. Сега съюзниците и приятелите на ДПС ви подготвят награда. може да я видите. Когато я усетите, едва ли ще разполагате с достатъчно време, за да й се насладите. Очакванията са, че ще бъде малко преди бушменът Буш да се раздели с поста си. На някое Трето число, най-вероятно.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 1 месец #30660
Двойна дъга над панелен комплекс
www.kenanoff.com/blog/archives/361

Обичате ли светкавици?
bglog.net/BGLog/20405

преди 18 години 3 часа #31601
Нужна ви е победна битка. Нужна ви е битка, от която да излезете като победители, макар и с рани и драскотини. Много исках да ви дам тази битка и тя щеше да е победна, защото съм готов да вградя сянката си в нея. Съжалявам, ако на някого драскотините и раните са се сторили твърде висока цена за Победата. Благодаря на тези, които ми дадоха възможност да изляза на бойното поле. Уви, Самотният Воин излезе на полето, огледа се и видя, че отново е сам.
Всъщност не, Воинът не е сам, отсреща е Врагът.

преди 18 години 1 час #31606
Елтимир, не си сам! Аз съм с теб! България трябва да бъде освободена от всички сътрудници на турската терористична организация "Сивите вълци"!

преди 18 години 1 час #31607
Чудесно, Тон, тогава пускай информацията, която изнесох в нашия форум където сметнеш за добре. Аз няма да се отметна от думите си. Писах до няколко инстанции в МВР и копирах всичко, пуснато в нашия форум. Потвърдих, пред органите на МВР потвърдих своето авторство. Изобщо не се страхувам от тях, особено имайки предвид здравословното състояние най-вече на съпругата ми. Няма да се отметна. Но нека всички научат какви терористи ръководят нашето МВР. Това е целта. Във форума на "Атака" вече се опитаха да се ебават, а въпросът е изключително сериозен. Нали бяха срещу Мафията в МВР? Или не са? Но сме длъжни да опитаме навсякъде. Не се знае от коя трънка ще издскочи заек, нали така?
Което мога, правя го. За жалост силите не ми стигат. Благодаря ти предварително, каквото и да направиш.

преди 18 години 3 минути #31611
Информацията за предателството на Павлин Димитров е разпространена на много места.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.