Кръвта която Евреите взимат от Християните Дълго пазена тайна

преди 18 години 2 месеца #29862
Тайна, която все още не е разкрита, но малко разбулена в първия брой на британския "Наблюдателя" от 5 Юли 1828 - Др Уелш:

"Предразсъдъците (към евреите) сега са увеличени безкрайно след публикуване на книгата на еврейски равин, приел християнството. Нарича се "Опровержение на религията на евреите" - от Неофитис - гръцки монах и бивш еврейски равин. Оригиналната книга е била на Молдавски език и е била напечатана през 1802, но се знае, че по това време евреите са дали много пари на Хоподар и книгата е била забранена и унищожавана. Както и да е - едно копие е оцеляло и преведено на Гръцки и напечатано на Яси през 1818 и аз успях да взема това копие в Константинопол. Първата глава се нарича "Скритите мистерии сега са изобличени" и темата е кръвта която евреите взимат от християните и за каква цел я използват. След като обяснява подробно за какво става въпрос автора приключва с думите: "Когато бях на 13 години баща ми ми разкри мистерията на кръвта и ме прокле във всичко на небето и земята да пазя тайната дори и от моите братя и сестри..дори да имама 10 братя и сестри трябва да разкрия тайната само на един брат - този който е най-вярващ и няма да ни предаде, но аз не трябва никога да разкривам тайната на жена......"

Статията продължава с покръсването на равина, но без друга информация какъв точно е бил ритуала с взимането на християнска кръв. Тайната остава скрита, но поне се знае, че има такава.

За любителите на факти, ще сканирам копието на този вестник от 1828, ако е необходимо....

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #29863
Вече не си спомням откъде са ми попаднали, но имам сниммки на илюстрации от онова време.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 2 месеца #29864
Ето още една. Само че събитията не започват от 19 век и не свършват тогава. След малко ще пусна нещо от днешния ден.

преди 18 години 2 месеца #29865
Пред вас е снимка от листовка, която намерих в Интернет. Руснаци твърдят, че разни поклонници на мадам Йехова продължават да извършват жертвоприношения на деца. Всъщност, ако прочетете внимателно Стария завет на Библията, ще видите че човешките жертвоприношения били неразделна част от юдейската религия. Докато тяхното заклеймяване, отричането на жертвоприношението даже по принцип не съм срещал никъде. Ако някой от вас е срещал такова заклеймяване, моля да ме поправи.

преди 18 години 2 месеца #29944
д-р Емил Антонов-От автора на “Тяхната борба”, “Краят на света”, “Дневникът на един евреин”, “Тайните на Юда”, “Аз, Бенито Мусолини”, “Фюрерът”, “Как ционистите убиха Сталин”, “Ритуалните убийства на “Избрания народ””,”делото Израел: народите обвиняват” и “Как Моше (Мойсей) обра египтяните”

Има вечни въпроси с много отговори. Има много въпроси без отговори. Има ясни въпроси с неясни отговори. Ние ви обещаваме да ви отговорим на някои жизнено важни въпроси за миналото, настоящето и бъдещето с точни, ясни и верни отговори.
www.book-bg.com/search.php?skey=%C4-%F0+...EE%ED%EE%E2&f=author

преди 18 години 2 месеца #29945

преди 18 години 2 месеца #29996
Добре де - значи е вярно, но какво правят с тази кръв? Ако приемем, че кръвта е "течния" орган на тялото съдържащ жизнената енергия, то....

И моите извинения, но имам прекрасни приятели евреи (или да ги наричам израелци - и аз не знам вече...) и не вярвам да са въвлечени в такива ритуали.

И кого наричаме евреи в крайна сметка, като се оказа, че няма такава генетична раса и етническа група?

преди 18 години 2 месеца #30000
Евреите нямат нищо общо, тези ритуали аз ги правя. Както не евреите, аз се заканвам, че ще ударя Иран с ядрено оръжие. Държа атомните бомби в мазето до бурканите. А пък в банята, в един леген съм поставил флотата, с която окупирам Персийския залив.
Така харесва ли ви?

преди 18 години 2 месеца #30075

Елтимир писа: Евреите нямат нищо общо, тези ритуали аз ги правя. Както не евреите, аз се заканвам, че ще ударя Иран с ядрено оръжие. Държа атомните бомби в мазето до бурканите. А пък в банята, в един леген съм поставил флотата, с която окупирам Персийския залив.
Така харесва ли ви?

Кризата премина ли? Знам, че искам прекаленно много от потребителите на форума да препрочитат постовете си по 2 пъти преди да пускат каквото и да е. Знам че си уважаван тук и аз харесвам трудовете ти. Но не допускай моментната ти слабост да се отразява тук за радост на враговете ти и за наше съжаление. Всеки си ги има тези лоши моменти, някои не излизаме от тях, но старайте се в такива случаи да сте пасивни във форума.

преди 18 години 2 месеца #30082
Bogatir, благодаря ти. Досега не знаех, че употребата на ирония е признак на криза. Вече знам.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.