Аве пич, постъпих коректно да не ти цапам темата, а ти се заяждаш с мене. Сам си я клепаш. Не приемаш критиката - добре, к'во си го пльоснал тук и на всичкото отгоре с някакво мачовски изказвания. В интернет за интелекта на един човек може да се съди само по това как пише, предвид виртуалната среда. И имаше една връзка към книга за българския език... Явно нищо не си разбрал от нея.
В крайна сметка ти твърдиш някакви тангриянски работи по мой адрес, обясни как стигна до тоя извод? За паляците, виж не знам. Тази жаргонна дума не ми е позната. Само мога да преполагам какво означава. Няма да си правя труда заради тебе да ровя какво точно значи.

За нагнетяването, дано не е както си мисля, че уж само едни югоизточни съседи го практикуват в собствения си пол.
Нещо не е наред в този сайт, ама не ми се вярва да сме ние повече четящите, отколкото пищещите. Оправяйте се, не намесвайте и нас. Не подмятай епитети и закани насам-натам, това е най-лесното. А те мислех заерудиран, културен човек.
И като си воин, вземи се в ръце. Стига си ревал (във връзка с последния ти пост).
Мещер, коментирал съм част от стилистиката. За съдържанието нямам претенции. Очевадно има по-ерудирани хора във форума. Ако има някакво значение не съм прочел целия материал на Парадокс, обаче с това поведение тип "аз съм бея, к'вото искам това ще си правя" не оставяте у хората добро впечатление. Ако на някой нещо не му е ясно, не може даже да попита. Ще го обявят за някакъв, ще го наругаят. А някой новодошъл потребител, още не знае къде е, какво чете. Защото в началото е шокиращо.
Толкова, не дължа никому повече обяснения или разяснение и т.н.