Трактат за силата на воина Българското "Бушидо"

преди 18 години 2 месеца #29649
Аве пич, постъпих коректно да не ти цапам темата, а ти се заяждаш с мене. Сам си я клепаш. Не приемаш критиката - добре, к'во си го пльоснал тук и на всичкото отгоре с някакво мачовски изказвания. В интернет за интелекта на един човек може да се съди само по това как пише, предвид виртуалната среда. И имаше една връзка към книга за българския език... Явно нищо не си разбрал от нея.

В крайна сметка ти твърдиш някакви тангриянски работи по мой адрес, обясни как стигна до тоя извод? За паляците, виж не знам. Тази жаргонна дума не ми е позната. Само мога да преполагам какво означава. Няма да си правя труда заради тебе да ровя какво точно значи. :hmm: За нагнетяването, дано не е както си мисля, че уж само едни югоизточни съседи го практикуват в собствения си пол.

Нещо не е наред в този сайт, ама не ми се вярва да сме ние повече четящите, отколкото пищещите. Оправяйте се, не намесвайте и нас. Не подмятай епитети и закани насам-натам, това е най-лесното. А те мислех заерудиран, културен човек.

И като си воин, вземи се в ръце. Стига си ревал (във връзка с последния ти пост).

Мещер, коментирал съм част от стилистиката. За съдържанието нямам претенции. Очевадно има по-ерудирани хора във форума. Ако има някакво значение не съм прочел целия материал на Парадокс, обаче с това поведение тип "аз съм бея, к'вото искам това ще си правя" не оставяте у хората добро впечатление. Ако на някой нещо не му е ясно, не може даже да попита. Ще го обявят за някакъв, ще го наругаят. А някой новодошъл потребител, още не знае къде е, какво чете. Защото в началото е шокиращо.

Толкова, не дължа никому повече обяснения или разяснение и т.н.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #29664

Канатица писа: Аве пич, постъпих коректно да не ти цапам темата, а ти се заяждаш с мене. Сам си я клепаш. Не приемаш критиката - добре, к'во си го пльоснал тук и на всичкото отгоре с някакво мачовски изказвания. В интернет за интелекта на един човек може да се съди само по това как пише, предвид виртуалната среда. И имаше една връзка към книга за българския език... Явно нищо не си разбрал от нея.

В крайна сметка ти твърдиш някакви тангриянски работи по мой адрес, обясни как стигна до тоя извод? За паляците, виж не знам. Тази жаргонна дума не ми е позната. Само мога да преполагам какво означава. Няма да си правя труда заради тебе да ровя какво точно значи. :hmm: За нагнетяването, дано не е както си мисля, че уж само едни югоизточни съседи го практикуват в собствения си пол.

Нещо не е наред в този сайт, ама не ми се вярва да сме ние повече четящите, отколкото пищещите. Оправяйте се, не намесвайте и нас. Не подмятай епитети и закани насам-натам, това е най-лесното. А те мислех заерудиран, културен човек.

И като си воин, вземи се в ръце. Стига си ревал (във връзка с последния ти пост).

Мещер, коментирал съм част от стилистиката. За съдържанието нямам претенции. Очевадно има по-ерудирани хора във форума. Ако има някакво значение не съм прочел целия материал на Парадокс, обаче с това поведение тип "аз съм бея, к'вото искам това ще си правя" не оставяте у хората добро впечатление. Ако на някой нещо не му е ясно, не може даже да попита. Ще го обявят за някакъв, ще го наругаят. А някой новодошъл потребител, още не знае къде е, какво чете. Защото в началото е шокиращо.

Толкова, не дължа никому повече обяснения или разяснение и т.н.

Олекна ли ти...?!!! И на мен ми олекна...!!! Ти беше на пангара и го отнесе...!!!!
Относно това, че аз твърдя за теб някакви тенгриански работи (както ти- еродита си се изразил) и явно не си такъв (тенгрианин), то би ли ми отговорил на един въпрос..?!! Откъде си сигурен какво съм написал, или съм искал да напиша...?!! Не се заяждам, просто чисто любопитсво.....

преди 18 години 1 месец #30506
Нещо не е наред в този сайт,
..............................................................
Я дай конкретика!
..............................................................
И ще напомня вица за попа,дето като се давел не давал ръка!!!
Чак като му казали ВЗЕМИ тази сопа,та тогаз се протегнал,Чифутинът му неден!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.