Никак няма да е зле, ако почнем да си взаимодействаме с хора като д-р Гълъбов. Доколкото ми е известно, той също е бил жертва на подобни кампании.
А оная тема наистина минава всякакви граници. Изкарват ни иранци и всякакви други, само не и българи. С едничката цел да бъде оплют нашия сайт. Утре ще кажат, че сме негри от китайски произход, тръгнали от Северния и Южния полюс с едничката цел да разваляме рахатлъка на нашите пишман арийци. Същият кретенски похват използва някоя си Фелдмърша. Същата воняща мърша отначало се пишеше сато "антифес ултранационалист", а изведнъж се преобрази във фесозащитник и антинационалист. Пак с едничката цел да бъде срещу нас. От защитник на християнството и християните тоя тиквеник застана на страната на косовските шиптари и се обяви против сърби и руснаци. Смешно е, наистина е смешно. Но, Боже, не им прощавай. Те знаят какво правят и го правят за пари и за слава. Само където залъкът е на път да им преседне, ама това е за друга тема.
Скромна забележка: Фелдмършата не може да ме даде под съд, защото аз пиша именно срещу някоя си Фелдмърша, а не срещу много пъти уважавания г-н Калоян Христов от Русе. Същата скромна забележка се отнася до танкисти, биляри цялата им отвратителна сган.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.