Кой ми написа това

преди 18 години 3 месеца #28192
Имайки предвид засилването на Движението, може да се очаква и провокациите да се засилят. А нашето Движение наистина се засилва. Броят на посещенията показва, че този сайт вече се е превърнал в медия. Няма да е самохвалство, ако кажа, че нашият форум е №1 поне измежду националистическите форуми. Следващият етап е, медията да се превърне в морален коректив на управляващите. От изразител на обществените мнения и нагласи, медията може да премине към етап, при който тя да формира тези нагласи и настроения. Аз вярвам, че ние имаме воля и смелост да го направим. Вече разполагаме и с необходимия за целта интелектуален ресурс. Това вече е опасно за тях. Защото има и следващ, и следващ етап.
Съжалявам за отвратителния стил на писане, но сега не успях да намеря подходящите нормални думи, пиша на прима виста. И при това, о, ужас! Без да преписвам от руски автори.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #28193
Щях да пропусна още един извод. Групите от провокатори взаимодействат помежду си и се подпомагат в случай на нужда. Всеки може да види как във форума на БНРП на помощ на Биляр веднага се притичват старите ни познайници Митко Радев и Тони Рачев. Ако един екип не може да се справи с поставената му задача, на помощ идват останалите екипи. Типична ченгеджийска история.
Какво обаче ги затруднява толкова? Затруднява ги фактът, че макар ние да не признаваме нито съществуващата система, нито нейните закони, формално ги спазваме. Ние не предприемаме действия, които биха могли да бъдат окачествени като нарушение на един или друг закон. Заради нашата собствена безопасност, естествено. Те няма за какво да се хванат, макар да разбират опасността от нашата дейност, която рано или късно ще разруши скапаната им крадлива и българоубийствена система. Тогава идват билярчетата, есхарчетата, мършите, танкистите и останалите насекоми. Идват и почват да подтикват към действия, които биха ни изложили на опасност.
Именно това е моментът, когато трябва да ги разпознаем и да им дадем отпор.

преди 18 години 3 месеца #28213
Сравнението което направих в първото си мнение по темата:"Само дето д-р Гълъбов е пропуснал в изброяването нападката като "секта", които използват такива манипулатори-слуги на системата като Биляр, Танкиста и другата долна измет..." го има подплатено с доказателства, които намерих след това в един друг "форум" под темата:"За сектата на ТАНГРА"
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=6242.0
Там на почит са деградантите и провокаторите. Свесните се броят на пръстите на едната ми ръка.

преди 18 години 3 месеца #28214
Никак няма да е зле, ако почнем да си взаимодействаме с хора като д-р Гълъбов. Доколкото ми е известно, той също е бил жертва на подобни кампании.
А оная тема наистина минава всякакви граници. Изкарват ни иранци и всякакви други, само не и българи. С едничката цел да бъде оплют нашия сайт. Утре ще кажат, че сме негри от китайски произход, тръгнали от Северния и Южния полюс с едничката цел да разваляме рахатлъка на нашите пишман арийци. Същият кретенски похват използва някоя си Фелдмърша. Същата воняща мърша отначало се пишеше сато "антифес ултранационалист", а изведнъж се преобрази във фесозащитник и антинационалист. Пак с едничката цел да бъде срещу нас. От защитник на християнството и християните тоя тиквеник застана на страната на косовските шиптари и се обяви против сърби и руснаци. Смешно е, наистина е смешно. Но, Боже, не им прощавай. Те знаят какво правят и го правят за пари и за слава. Само където залъкът е на път да им преседне, ама това е за друга тема.
Скромна забележка: Фелдмършата не може да ме даде под съд, защото аз пиша именно срещу някоя си Фелдмърша, а не срещу много пъти уважавания г-н Калоян Христов от Русе. Същата скромна забележка се отнася до танкисти, биляри цялата им отвратителна сган.

преди 18 години 3 месеца #28218

Елтимир писа: А един от неговата група току-що ми прати това: "Така,както си тръгнал,много скоро Тангра ще те прибере при себе си."
Тоя не е запознат с Тенгрианството. Друг, по-ниско в Йерархията ни праща тук, и Друг ни взема обратно. Тенгрианството, наричано от тях "тенгризъм" и тъмният култ към мадам Йехова не са едно и също. Да се плаши Тенгрианин със смърт е лудост. Тенгрианинът знае, че не ние, хората решаваме тези неща. Те са извън нашата власт, колкото и да се перчим. Ако зависеше от слугите на мадам, отдавна щях да съм мъртъв. Ама не съм.

Ами как да знае милиционерчето. То за тая работа иска четене, а той не е тук да чете. Отде да е чувал за Кан Ерлиг, макар често да сме го споменавали като управител на Долния свят, който решава кой и колко време да стои там. Той и билярчето преди време изписа 400 постинга тук и в един момент се се изцепи че си срам за "тангризма". Но както казват "От нов началник и ново прасе не се знае каква свиня ще излезе", така че стига да са в умерено количество си ги търпим тук. А виж, Ник е прав - във форума на Батака под бодрия поглед на бат Владко са се наплодили разни сосипатори, будители и рудолфчета, такива едни - организирани и кресливи, все едно норматив гонят. Какво да се прави - трябва да се изпълняват задачите. Важното е службата да върви, че да има за пенция. Току виж ги съкратили както се заканват от ДПС-то да им вземат местенцата.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.