Още един абсурд

преди 18 години 5 месеца #26030
Де да беше толкова просто!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #26031

nik писа: Де да беше толкова просто!

Ако предпочиташ да ти е сложно, дерзай приятелю...!!! :tooth:

преди 18 години 5 месеца #26040
Не съм спирал,но простите отговори, просто миришат!

преди 18 години 5 месеца #26041
Айде да не изпадаме в словоблудство и празно словоизлияние!Да стимулираме доброто!

преди 18 години 5 месеца #26093

nik писа: Отнесен. Според мен не бива да се залага само на една версия,защото рискът да сбъркаш е много голям.Мисля,че в много от версиите се крие истината за нашия произход и точно за това си мечтая екип от професионални учени-историци,археолози и пр.да започне да изследва и внесе порядък в истинността на теориите,да напише ЕДНА история в хронологичен порядък,която да се изучава от всички Българи!Това ми е мечтата!Да видя ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ,а не история и цивилизация и пр. заобиколни и оглупяващи глупости.

Истината е само една. И не е съставена от много "истини". Друг е въпроса кой я слага в графа "версии" сред многото версии, от които можеш да си направиш гювеч, стига да си любител на гювеча. Истинската история на България стои върху основите на автохтонството, останалото са само моменти от историята.
Екип от професионални археолози и историци, в близките 1000 години не чакай да напишат истинската история.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.