Все ние сме виновни

преди 20 години 10 месеца #1826
Бяхме виновни за апартейда в Африка. Сега като оставихме черните сами да се управляват видяхме докъде я докараха.

Сега пък сме виновни, че не пращаме достатъчно бързо помощи в Пакситан и Индия да помогнем на пострадалите от земетресението - вчера пакистанските милитанти ни обявиха джихад..... :confused: :confused: :confused:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1876
За мен решението е едно!!!Да се върне империално-колониалния режим!!!Колониите да се изплзват само за трупане на материални блага,а пък гнусните черни маймуни или монголоиди да се къртят от работа всеки ден само за 1 филия хляб и половин чаша вода!!!

преди 20 години 10 месеца #1887

Воина писа: За мен решението е едно!!!Да се върне империално-колониалния режим!!!Колониите да се изплзват само за трупане на материални блага,а пък гнусните черни маймуни или монголоиди да се къртят от работа всеки ден само за 1 филия хляб и половин чаша вода!!!

Ами нали точно в такава колониална държава се опитват да превърнат и нашата държава.Не знам дали в един момент ние няма да се окажем същите тези маймуни.

преди 20 години 10 месеца #1891
Браво Миро!

преди 20 години 10 месеца #1906
Точно де - аз се опитах да се "изкажа" по въпроса...че всички сме роби на циганорите в България ... и Благо ме обяви, че имам робско подсъзнание и си е мой проблем.... :evil:

Защо не разберете, че 66% от населението на тази планета само искат и само разрушават създаденото от нас, а ние - европеидните дето сме останали само 10% само СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ДАВАМЕ? Защо китайците и японците които съставляват останалите 24% не им "се връзват" ами ги оставят да си мрат...?

Гледайте циганите и ще ви стане ясна схемата и за индийци, пакистанци, афганистанци, черни и прочие.

преди 20 години 10 месеца #1920
Миро искрено се надявам да не станеме ние онези маймуни!!! :reva:

преди 20 години 10 месеца #1928

Воина писа: Миро искрено се надявам да не станеме ние онези маймуни!!! :reva:

Национализмът като идеология и изпълнение е най-подходящ да избегнем такава участ.Затова ги има и "Воините на Тангра",и този сайт.

преди 20 години 10 месеца #1929

Mistique писа: Защо не разберете, че 66% от населението на тази планета само искат и само разрушават създаденото от нас, а ние - европеидните дето сме останали само 10% само СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ДАВАМЕ?

Какво беше казал Дж.Ф.Кенеди? Нещо от сорта на: "Не питай какво страната ти е направила за теб, питай какво ти си дал на страната си".
Само даваме, защото социалната държава е нашето проклятие...

преди 20 години 10 месеца #1932

Храбростъ писа: Какво беше казал Дж.Ф.Кенеди? Нещо от сорта на: "Не питай какво страната ти е направила за теб, питай какво ти си дал на страната си".
Само даваме, защото социалната държава е нашето проклятие...

Някога най-тежкия данък е бил десятъка - 10% от продукцията.
Сега 20% е само шибаното ДДС. Ами другите данъци?
Ми това, че всичко е наддадено в цената в полза на държавата и фирмите смучещи от нея: горивата са наддадени с акциз, тока също , алкохол и цигари,вода,.......и всеки продукт за които е ползван ток и горива за да стане такъв.
Излиза , че половината от това което плащаме остава за държавата.

Аз като си погледна фиша от заплатата ( графа бруто )виждам суми за които и не съм мечтал . Но чистата сума за получаване е около половината. Разликата е за държавата.

Окончателната сметка за това което изработвам и ми се оставя да консумирам е : 0.5 х 0.5 = 0.25 !!!! Или една четвърт за мен и 3 четвърти за държавата.

Е какво иска повече от мен тази държава? Как да събера пари за Гражданска отговорност? - Просто тази година НЯМА да плащам такова нещо, както и минетка ( извинявам се : ВИНЕТКА).
Нали трябва да се яде и дрехи да се носят.

А горния "бисер" на Кенеди си е за американцита, не за българите.

преди 20 години 10 месеца #1938
НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА МИ ПРЕПИШЕ ВИНА, ИЛИ ДА МЕ НАКАРА ДА СЕ ЧУВСТВАМ ВИНОВАТ.Техните методите, ако при други вървят то при мен не!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.