Шамбала

преди 20 години 10 месеца #1805
Зиези, всеки знак е определен канал за енергия или информация!

IYI- това е ключът- вратата за Царството Господне, там където е безкрайното и светло пространство на Тангра.
Озарение 24 от книгата на Светлината

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1807
Ооооо благодаря за информацията...Гледам, че е интересно на много хора и съм получила доста отговори докато ме нямаше....

Що се отнася до знака IYI препоръчвам да се внимава и с него, защото не знаем какво представлява !

Както можете да си представите - откачалка като мене има и IYI колие. :yeah:

Да Миро - имам впредвид свастиката в бяло и червено - ей тази Свастиката

Ако ви е интересно ще ви разкажа моите преживявания със сакралните символи, а вие си преценете.

Първо и най-важно - символа сам ви разкрива дали имате нужда от него в някое от своите развития или в конкретния период от живота ви. Изниква като сигурност в главата ви и МНОГО ЯСНА ПРЕДСТАВА КАКВО ТРЯБВА ДА ОВЛАДЕЕТЕ ИЛИ ЗА КАКВО ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ. Не ви трябват всички символи (както установих). Но този, който ви трябва ще ви е постоянно в главата и ще си го представяте или като бижу или като ключодържател или на каквото и да е лично.

Например аз съм много слаба за свастиката и затова имам толкова проблеми. Тя ме подложи на такава житейска "центрофуга", че понякога си мисля, че си губя разума.

IYI от друга страна ми помага в духовното равитие и кариерата. Случвало ми се само да си помисля за нещо....и информацията ми се предоставя - или получавам емайл от приятел "Виж какво намерих ако ти е интересно..." или "случайно" откривам книга или намирам неочаквано много неща в интернета..... В работата пък ми изникват идеи или ми се дава интуиция за по-заплетени ситуации....

Успех на всички КОИТО ЩЕ РИСКУВАТ!

преди 20 години 10 месеца #1808
Риска е само за небългарите!

преди 20 години 10 месеца #1815
Мистик на мен ще ми е много интересно да ти прочета расказите за преживяванията свързани със символите!!! И от каде си сигурна че точно те са отговорни? :lud:

преди 20 години 10 месеца #1818
А може би символите са ти помогнали да минеш по-леко през проблемите?Защо не предположиш,че без тях е могло да бъде и по-зле?

преди 20 години 10 месеца #1823
Е да де - аз мисля, че се подразбираше, че символите ме изнудиха да ги имам постоянно изниквайки в главата ми. И точно те са Бел - ЗНАМ.

Разбира се, че ми помогнаха - не се съмнявайте в това. Аз писах, че АЗ СЪМ СЛАБА за свастиката, което значи че аз трябва да си променя мисленето и да приемам еднакво и лошо и добро, ама не сме свикнали така......

преди 20 години 10 месеца #1836
Свастиката е многооо мощен символ, трябва да си готов физически и психически, защото ако не си мощните вибрации могат и да те смажат,
трябва да си достатъчно силен, за да издържиш.

преди 20 години 10 месеца #1839
Имам много познания, но напоследък си мисля, че Шамбала е пълна глупост.
Нещата в тези сфери не са толкова елементарни!

преди 20 години 10 месеца #1859

IYI писа: Имам много познания, но напоследък си мисля, че Шамбала е пълна глупост.
Нещата в тези сфери не са толкова елементарни!

Имам чувството,че те познавам , друже?
Шамбала е хипотеза все още ..

преди 20 години 10 месеца #1864
Има и още нещо Локи постоянно гледаме в миналото, но не гледаме времето, в което живеем в момента - 21век сме, началото на 3тото хилядолетие,ако разбираш какво искам да ти кажа!
Вече имам огормни съмнения, че е Еврейска самоцелна измислица с много причини т.е. за зелен хайвер.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.