Ооооо благодаря за информацията...Гледам, че е интересно на много хора и съм получила доста отговори докато ме нямаше....
Що се отнася до знака IYI препоръчвам да се внимава и с него, защото не знаем какво представлява !
Както можете да си представите - откачалка като мене има и IYI колие.
Да Миро - имам впредвид свастиката в бяло и червено - ей тази
Свастиката
Ако ви е интересно ще ви разкажа моите преживявания със сакралните символи, а вие си преценете.
Първо и най-важно - символа сам ви разкрива дали имате нужда от него в някое от своите развития или в конкретния период от живота ви. Изниква като сигурност в главата ви и МНОГО ЯСНА ПРЕДСТАВА КАКВО ТРЯБВА ДА ОВЛАДЕЕТЕ ИЛИ ЗА КАКВО ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ. Не ви трябват всички символи (както установих). Но този, който ви трябва ще ви е постоянно в главата и ще си го представяте или като бижу или като ключодържател или на каквото и да е лично.
Например аз съм много слаба за свастиката и затова имам толкова проблеми. Тя ме подложи на такава житейска "центрофуга", че понякога си мисля, че си губя разума.
IYI от друга страна ми помага в духовното равитие и кариерата. Случвало ми се само да си помисля за нещо....и информацията ми се предоставя - или получавам емайл от приятел "Виж какво намерих ако ти е интересно..." или "случайно" откривам книга или намирам неочаквано много неща в интернета..... В работата пък ми изникват идеи или ми се дава интуиция за по-заплетени ситуации....
Успех на всички КОИТО ЩЕ РИСКУВАТ!