МАЛКО СМЯХ релаксация

преди 18 години 7 месеца #24409
www.vbox7.com/play:0e2e093e

Много НЕздраве на азис! :hammer: :tooth:

Жоре,що не качиш тука онази снимка със "сушоара във ваната"да я... прокоментираме на спокойствие...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 7 месеца #24415
:tooth: :tooth: :tooth:

преди 18 години 7 месеца #24578
Мащер клипчето е много хубаво само дето не е смешно...
Предлагам да отвориш скоба към темата с някакво допълнение и да се побликуват и други материали в нея от този род...

преди 18 години 6 месеца #24599
Точно в това се състоеше идеята ми,Исс.Не мисля че на нашата аудитория й трябва изключително ,или конкретно напомняне.Благодаря ти за помощта и понеже с теб не сме се поздравили по случай Възраждането на сайта,то:ЗДРАВЕЙ! :clap:

И едно необходимо уточнение: Аз съм МЕЩЕР!
Не мащер...

преди 18 години 6 месеца #24600
И,по темата:
Минава митничаря покрай седалките в автобуса и пита:
ОРЪЖИЕЕ,НАРКОТИЦИИ,АЛКОЛОЛ...?

Един наш Българин се обадил:ЗА МЕН ДВЕ БИРИЧКИ,АКО МОЖЕ... :tooth:

преди 18 години 6 месеца #24603
Дето се казва: Ток фри.

За повече информация по въпроса:
absurdi.com

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 5.2.2008, 8:35

преди 18 години 6 месеца #24606
Речника на Буш е доста богат. Даже и неразбиращия английски ще го разбере, какво иска да каже... :-D

преди 18 години 6 месеца #24607
"Господарят на света" е отново пиян!

преди 18 години 6 месеца #25000
След 15 години един мъж избягал от затвора. Търсейки пари и оръжие, разбил една къща. А в леглото хванал младо семейство.
Наредил на мъжа да стане от леглото и го вързал за стола. Докато връзвал жената за леглото се качил върху нея, целунал я по врата и отишъл в банята.
Докато крадеца бил в банята, съпруга прошепнал на жена си: “Слушай и изпълнявай какво ти казва този тип - той е избягал затворник, виж му дрехите! Вероятно е прекарал много време в затвора и от години не е бил с жена. Видях го как те целува по врата. Ако поиска секс, не се съпротивлявай, не отказвай и прави каквото той ти каже. Задоволи го независимо колко много те отвращава. Ако се ядоса ще ни убие. Бъди силна скъпа! Обичам те!”
И съпругата отговорила: “Той не ме целуваше по врата, а ми шепнеше на ухото. Каза ми, че е гей, мисли че си сладък и ме попита дали имаме вазелин. Аз му казах, че има в банята. Бъди силен скъпи. И аз те обичам.”
:tooth: :tooth: :tooth:

преди 18 години 6 месеца #25112

Мещера писа: И,по темата:
Минава митничаря покрай седалките в автобуса и пита:
ОРЪЖИЕЕ,НАРКОТИЦИИ,АЛКОЛОЛ...?

Един наш Българин се обадил:ЗА МЕН ДВЕ БИРИЧКИ,АКО МОЖЕ... :tooth:

МЕщер,ако това е виц- то значи че съм го чувала на живо при малко по различен сценарий:
Слизаме от автобуса и минаваме един по един пограй сръбски митничар.Идва моя ред и той ме пита:
-Оръжия,наркотици,алкохол?
-Няма..
-Е що няма?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.