[QUOTE=Astronomer,Jan 18 2008, 01:45 PM
Аз поставих тема, а то се отиде към АЕЦ-а. Добре. Аз бих казал, че не само България е зависина и неавтономна, а и цяла Източна Европа, поне по-голямата част.]
Аз намесих АЕЦ-а единствено с цел да покажа, че натискане не е имало. Не ми е била целта да измествам темата която си повдигнал, а да посоча един от многото примери как една престъпна шайка решава нашите съдбини без да ни пита за нищо или да чува това което и казваме.
За затварянето на централата вдигнаха голяма мъгла, че не можело да се мине без това защото това било условието и цената да влезем в ЕС. Но дали трябва изобщо да се влиза в тоз ЕС, никой не дебатира – приели са го като природна даденост. За петролопровода ще е същата работа – ще се вземе някакво решение, което няма нищо общо с интересите на българите. Така е ставало до сега – така ще стане и този път.
И следващия път пак така ще е.
И хич не е вярно, че „ние сме малка страна и трябва да сме прикрепени към някой Голям брат и много да слушкаме, че ще ни дръпнат за ушите”. Това в кавичките е мантрата на другородците
добрали се до управлението на народа ни и чрез тази мантра ни зомбират, за да не се чудим защо управляващите паразити взимат решения все обратни на всяка наша логика.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 18.1.2008, 16:09
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.