Алкохолическо

преди 18 години 9 месеца #23370
Не ме интересува кой ще свърши техническата работа. Настоявам моите авторски материали да бъдат махнати от тук. Когато ползвате труда на един човек, нормално е да имате поне елементарно уважение към него. Когато уважението липсва, значи трудът е бил напразен. Не разбирате ли, че просто искам да се махна, нищо повече. Да се махна заедно с онова, което съм сътворил. Който се възползвал - възползвал се. Стига толкова. както забелязвам клеветите и плюнките продължават. Значи няма смисъл да държите тук материалите на един боклук, както любезно се изрази един от вас. Не знам кой е, а и не ме интересува. Нали вие си се знаете, това ми е достатъчно.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23379
"Значи няма смисъл да държите тук материалите на един боклук, както любезно се изрази един от вас. Не знам кой е, а и не ме интересува. Нали вие си се знаете, това ми е достатъчно."
Кой те е нарекъл "боклук"?

преди 18 години 9 месеца #23380
Не SoYoung, ти нищо не си разбрал.
В момента пред българите стои най-големия проблем, кой кого как е нарекъл, схващаш ли?

преди 18 години 9 месеца #23387
Схващам,че стана една кръчма... :-(

преди 18 години 9 месеца #23393
Не, аз съм този, който според някои денонощно виси из кръчмите. Въпреки, че през последните 10 дни изобщо не съм напускал жилището си. Но тъй като приказката е пусната, значи е така. И тъй като е така, то моите материали няма защо да стоят тук и да загрозяват сайта.
Настоявам да се махнат. Няма да променя решението си, още по-малко мълчанието на админите и нежеланието им да отговарят на писмата ми ще ме накара да се откажа. Аз съм свободен човек и имам правото да се разпорлеждам с плодовете на своя труд както намеря за добре.

преди 18 години 9 месеца #23395
не искам да говоря, моля те - Елтимир, БЪДИ ЧОВЕК!

преди 18 години 9 месеца #23396
Движение "Воини на Тангра" се разграничи от Елтимир по достатъчно ясен и категоричен начин. Следователно не ми остан нищо друго, освен да се отдръпна и да дам път на достойните. Аз, недостойният си отивам, като настоявам да взема със себе си и своите недостойни текстове. Те няма защо да стоят тук, те на никого не са нужни. Те са си мои.

преди 18 години 9 месеца #23400
За сведение на всички, които идват тук. Този сайт вече няма нищо с Елтимир, а моите текстове продължават да стоят въпреки моето многократно изказвано изрично нежелание те да стоят на сайта. Ще продължавам да напомням този факт когато, където и както намеря за добре.
Не съм съдник и не произнасям присъди над никого. Отговарям единствено за себе си, за своите дела и за своето семейство. Именно поради това настоявам текстовете, за които нося лична отговорност да бъдат махнати от сайта, който почна да работи против мен и семейството ми. Обяснения не дължа на никого, нито пък приемам обяснения. Просто искам всичко мое да бъде махнато от тук и да забравя, че някога е съществувало нещо, наречено Движение "Воини на Тангра".

преди 18 години 9 месеца #23403

Просто искам всичко мое да бъде махнато от тук и да забравя, че някога е съществувало нещо, наречено Движение "Воини на Тангра".

Мисля, че се заблуждаваш, никога няма да забравиш!

преди 18 години 9 месеца #23406
Не позволявам на никого да говори от мое име. Какво забравям и какво помня, щом няма външна изява, си е моя лична работа и никой няма право да коментира. Сега искам текстовете ми да бъдат изтрити от този сайт и да забравя за него. Не желая повече името ми да бъде свързвано с една лъжа.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.