Невидимата атака

преди 18 години 7 месеца #24071
Мислех да отворя нова тема но няма смисъл.Говорихме си тук някъде за МЛМ-мултилевъл маркетинг.Но искам да разгледам въпроса в друг аспект.за фирмата AMWAY-американски път.Жена ми преди години се запали и поработи доста-ходи и до чужбина 2-3 пъти.После работата затихна,но сега отново я подхвана доста сериозно.Работата е там,че тези предлагат вече не само козметика,но и всякакъв вид хапчета/доста скъпи/,за които чувам само добри отзиви.Това във връзка с манипулирането чрез лекарства.Та се чудя без да взимам страна дали тази АМУЕЙ предлага наистина качествена стока или има нещо мътно.
Днес една приятелка на жена ми й споделила,че когато детето й било доста зле,си купила такива хапчета от чужбина.детето се оправило.Тя пазела опаковките и днес се оказа,че това е АМУЕЙ-Германия.ползала ги е около 1990 г.това си е добър атестат,но който знае нещо в конкретика,нека го сподели.

www.amway.ro/

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 7 месеца #24072
"Не успях, обаче да му набия в главата, че не бива да обяснява и да поучава всеки срещнат, колко велик народ сме и колко несправедливости сме срещали в историята си"
Работата е ясна. Геноцидът срещу българите се води на няколко нива. Едното е това, което Георги по-горе беше написал и което вие сте забелязала с промяната на хората около вас през 90-те. То няма конкретен адресант, а по-скоро срещу масите, за които желателно е да са наблъскани в големите градове. Така да се каже - обща упойка. Обаче чудовищата (защото те не са хора в истинския смисъл) имат нужда и от гвинейски свинчета за да тестват как действа НЛП срещу отделни индивиди. Естествено, няма да го насочат срещу някой тъпоумен мангал. Обикновено за жертви използват именно такива момчета-бунтари в края на пубертетта и ранните 20год, когато физически са в пикова форма, но емоционално още не са напълно развити. Индивидуалното НЛП е точно за такива бунтари, които има опасност да разбудят другите около тях и да се превърнат в пример. Позната тактика на контрол върху масите, когато се въздейства върху най-активните (във вътрешни войски го учеха най-обстойно). С един удар - два заека. Хем си тестват апаратурата, хем удрят най-доброто от бългаския генофонд.
Сега, пак ви казвам - има противодействие и то не е да го окичите с електроди като коледна елха. Отговорът сте го дали сама.
"Струва ми се, че не осъзнава в каква дупка се намира. Иначе щеше сам да търси изход и тогава помощта ще е адекватна."
Тук идва вашата роля като майка, с т.н. анти-нлп да му дадете да разбере, че има проблем, който налага воля от негова страна и съответните действия. Не е задължително да му крещите или рязко да се опитвате да го променяте. Смятам, че след като вие сте осъзнали проблема (в частност на сина ви и глобално за българите) - това е вече стъпка в правилна посока.
Както и в цитираният материал е дадено - най-силното антиоръжие е Идеята. Ако вярваш в една идея, нлп не може да ти въздейства. Единствено физическото унищожение, което обаче просто ще промени формата ти и ще те направи само по-силен. Точно в Българския Дух удрят копелетата. Опитват се да прекъснат връзката на Българина с божествената енергия (Ден Грее), която идва от Слънчевия Бог, която ни заобикаля навякъде и ни дава жизнената сила.
Веднъж осъзнал проблема си, синът ви може да се оправи за броени месеци. Тук са дадени много начини. Като започнем със слънцегледане при изрев, с контрол на храната, която поема, с цялостна промяна на вътрешния мироглед. Природата е най-ефикасния лечител, но не автотуризъм а пеша, с една раница на гърба. Знам, че пътя изисква пълно преосимсляне на начина на живот, но веднъж тръгнал по него, всеки сам ще усети божествената сила, която го води. Никой тук не се е родил научен или безгрешен. Но веднъж осъзнал се, той получава такава сила, че да дава и на останалите. Ако Българите възстановим връзката си с Бога и древната Вяра на предците - тогава няма оръжие, което да ни спре.

преди 18 години 7 месеца #24073
Именно заради това, което ние открито заявяваме тук, този сайт е обявен за враг номер едно на Режима. Човекът, който е в основата му е в незавидно положение, но не се е предал, въпреки опитите да го смачкат и най-вече превърнат в жалка, хленчеща отрепка (т.е, унищожат духовно). Личният пример е много важен. Затова едно време Кановете и Колобърите са участвали на предна линия в битките.
В този сайт ние не само посочване причините за Геноцида, но и начина за борба срещу него. Защото не само сина ви е жертва, но и много други българи в частност от тази невидима (и вече видима) война срещу България.
Позволявам си да цитирам и един текст, писан със сигурност от Колобър
"“О, тъй синьо Небе! Не съществува нищо необгърнато от тебе и нищо незакриляно от теб. Тогава, когато небето и човекът са в хармония помежду си, тогава Вселената става велика цялост, в която всяка разлика пада и изчезва"
Така че синът ви не е безпомощен. Тия "същества-програми" служат на много по-ниски и слаби енергии от Великото Небе. Просто трябва да вдигне поглед нагоре - към светлото синьо Небе.

преди 18 години 7 месеца #24087

Така че синът ви не е безпомощен. Тия "същества-програми" служат на много по-ниски и слаби енергии от Великото Небе. Просто трябва да вдигне поглед нагоре - към светлото синьо Небе.

Този цитат ще ми послужи като добра основа, за да кажа няколко думи :-)
С уговорката, че в никакъв случай не отричам съществуването на "тихото оръжие", проблемът е добре да се разгледа и от една друга страна. Много са такива деца като твоето, sol. В различни краища на България, но и по цял свят.
Това са новите деца на Земята, жизнено необходими както за нея, така и за човечеството. За щастие те идват от много по-високи нива от тези, на които се създават "тихите оръжия" и имат необходимата корекция в енергийната си структура, която им служи като щит. За добро или за лошо обаче те са твърде чувствителни, интуицията им е също на много по-добро ниво, затова усещат и най-лекия порив на вятъра, ако мога метафорично да се изразя. Тази свръхчувствителност заедно с жизнената програма, заложена от тях самите още преди да се родят(а тя е изключително позитивна и съграждаща) ги поставя в едно стресово състояние, което не могат да осъзнаят. Определено на тях не им харесва този живот, сегашния, защото виждат едно непрекъснато рушащо се общество, ненормални според техните разбирания отношения, затова се затварят в себе си.
Разбира се аз съм оптимист, мисля, че тяхното време още не е дошло, когато ще могат да покажат това, заради което са тук. Може би още 2-3 години, а през това време ние трябва да сме до тях, да ги учим на търпение, да не им позволяваме да се отчайват.

преди 18 години 7 месеца #24144
georgi_nz, anti666, Миро,

Вие изрекохте нещата, които от жал, от мъка и от страх, аз не посмях да кажа.

Споделям това, което ми казахте като причини и изход.

Благодаря ви, Приятели!

"Просто трябва да вдигне поглед нагоре - към светлото синьо Небе."
Безкрайно лесните неща, понякога са най-трудни.

преди 18 години 7 месеца #24470
Може би търся под вола теле, макар да знам, че няма..., но информацията за две самоубили се ченгета от едно районно, в рамките на 48 часа ми направи силно впечатление. Дали е работено по тях та да се гръмнат, незнам. Може и да е съпадение, но чак пък толкова съвпадения ми се сториха очевадни!
Лабилни ченгета ли ни пазят, или някой умишлено им е бърникал в мозъците?
Днес са се самоубили поради лични причини, поне така казват от прокуратурата. Утре на някое от тях може да му "скимне", че аз или всеки друг, който си върви по улицата е виновен за семейните му проблеми и да отнесе оловото...

Двама полицаи от едно РПУ се самоубиха в Плевен

От МВР твърдят, че няма общо между двата случая и те са по лични причини
28.01.2008

За по-малко от 48 часа двама полицаи в Плевен се самоубиха. Трагедията потресе града и предизвика поредица от коментари, пише местният вестник "Посоки".

47-годишният главен сержант Симеон Йорданов се застреля с пистолет в дома си в петък сутринта. Имал е лични проблеми, заявили негови колеги от II РПУ след погребението.

Съобщението било получено в петък в 05.06 ч. на телефон 166 в областната дирекция "Полиция". Според сигнала в апартамент на жилищния комплекс "Сторгозия" мъж се е прострелял с личния си пистолет "Макаров".

Дежурната следствена група, изпратена на мястото, установила, че става дума за техен колега.

Симеон Йорданов е служил в групата "Обществен ред и превенция на престъпността". По време на трагедията в жилището е била съпругата му, която от дълго време работи в Испания.

Съседка чула изстрела и писъците й. Жената била заварена от криминалистите цялата в кръв, като се опитвала да помогне на мъжа си. Куршумът попаднал в мозъка. Простреляният веднага бил откаран в болницата. Според информация на "Посоки" там той дошъл за кратко в съзнание и дори говорил с лекарите и след това издъхнал.

"Самоубийството е по лични причини и няма отношение към работата му", заявиха от ОДП-Плевен по повод трагедията. Предположенията са, че Йорданов е стрелял, афектиран след скандал с жена си.

Симеон Йорданов има 24 години стаж в системата на МВР. Колегите му го описват като отличен полицай, стабилен и добър човек. Има един син.

Още преди да бъде погребан сержант Йорданов, гръмна новината и за втората трагедия в Плевен - криминалист, отново от Второ РПУ, се е самоубил в ранните неделни часове.

Драмата се разиграла в жилище в центъра. 38-годишният служител от Криминална полиция Калоян Бонев се застрелял с личния си пистолет "Макаров" в дома си.

Тялото му е открито във фотьойл, мъжът е стрелял право в сърцето си. Сигналът за самоубийството на Бонев е подаден на тел 166 в 00,29 ч. в неделя от съпругата му.

Бонев работил в системата на МВР от 13 години, колеги го описват като стабилен и уравновесен човек, което прави постъпката му още по-необяснима.

Според информацията и тук причината за крайното решение да отнеме живота си е взето по причини от личен характер. Изстрелът е бил смъртоносен и той е починал веднага.

Пристигналите медици само констатирали смъртта му. Калян Бонев и съпругата му имат 13-годишна дъщеря. Двата смъртни случая за по-малко от 48 часа озадачиха града и мнозина търсят връзка между тях, пише "Посоки".

И при двата случая става дума за дългогодишни служители на МВР, доказали се в работата си, психически стабилни. Но запознати припомняли, че това не са първите случаи на самоубийства на служители от същото районно управление.

Преди около пет години със служебния си пистолет на обществено място се застреля полицаят Емил Йорданов. Версията за смъртта му тогава бе, че е посегнал на живота си заради жена.

След него се застреля и колегата му Сашо Вардалов. Сега някои обясняват случките от последните дни с аномалиите във времето и това, че резките температурни промени водят до депресивни състояния и крайни решения.

Проверка на "Посоки" от вчера в служба ЕСГРАОН установила, че за двата почивни дни от там са издадени 14 смъртни акта и само два от тях са на хора, отнели живота си сами.

Единият е на сержант Йорданов и вторият - на момиче, отровило се с хапчета. Всички останали са на възрастни хора, починали от старост.

Военна прокуратура и Военна полиция-Плевен тепърва ще изясняват причините за смъртта на сержант Симеон Йорданов и криминалиста Калоян Бонев.

Самоубийствата на полицаите се разследват от Военна прокуратура и Военна полиция.
netinfo.bg/?tid=40&oid=1153587

преди 18 години 7 месеца #24471
С цел да не се тревожи населението в България от фирма "ДС" ЕТ препоръчват на PR службата към МВР, когато има смъртни случаи на известни личности или на служители от държАния апарат, да се съобщава, че е станало САМОубийство. След като умрелия се е самоубил, нищо не могат да му направят, нали? Иначе трябва да изясняват кой точно е убиеца! Бързо се учат!

преди 18 години 7 месеца #24473
Да не забравяме, че най-компактната група от въоръжени лица, която носи всекидневно оръжие у нас са ченгетата. Сигурно се сещате за южнокорееца Хуй, който миналата година изби под въздействието на психотронно оръжие 32-ма души в СЕЩ. Там всеки се е запасал с пистолет и избора за обработка е голям, докато тука е ограничен. Само да не осъмнем някой ден с новина, че ченгел след семеен скандал е убил едиколко си души!

преди 18 години 5 месеца #26193
Здравей sol,
ако трябва да бъда четен регистрирах се в този сайт само за да дам отговор на въпросите които те вълнуват.
един древен философ беше казал " Неможе човек да лекува болест, която сам не е преболедувал"
По същество , това което се случва с твоят син е много просто - казва се интернет зависимос. Бягство от реалния свят / сама казваш че е бунтар , роптае против системата / аз също съм такъв и аз обичам родината си но мразя държавата си . Мен също ме е завладявал този виртуален свят / владе ме и понякога понастоящем / тука е времето да направя уточнение по професия съм психолог- магистър. Аз също понягога изпадам в летаргия и неизлизам от вкъщи с дни стига да имам цигари и кафе, а ако има и нещо за хапване добре , ако няма и без храна се минава / за да добиеш по ярка представа, повярвай и аз съм бил центъра на компанията , и аз съм бройкал по няколко мадами седмично ... но това беше някога/ . Сега Интернетът завлядява точно тези млади хора недоволни от социалния статус, над средната интелигентност но с за съжаление почти нулева реализация. Какъв е лека за тази зависимост ще попиташ , ами няма такъв ако сам не осъзнаеш че си се "зомбирал " пред компа, ако сам не осъзнаеш че изходът не е в бягството а в борбата.
П.п.
относно тези сложно биофизични глупости за кото беше поставила въпроса мнението ми е изцяло отрицателно- колкото по малко някой се бърка на енергийното ти поле толкова по добре,. ние сме живи същества приемащи и предаващи енергия нормалко е да ни влияят много странични фактори - лунни фази , магнитни изригвания и пр. Ще си позволя да дам последно мнение честанах прекалено многословен - ако все пак мислиш че има отрицателно влияние и поради факта че сме хрстияни може да прибегнеш към най старото средство за борба с отрицателното въздействи - "светената вода" :) понякога помага от личен опит го знам
Успех

преди 18 години 5 месеца #26194
магнитни изригвания ..............?!?! :out:

Нещо не вдявам за тия неща.Има ли магнитни изригвания?!
И като си толкоз добър човече,би ли помогнал и на нас,останалите зомбита в този сайт? :thumbsup:

А иначе:ДОБРЕ ДОШЪЛ! :clap:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.