Бон Апетит за болестта луда крава

преди 20 години 10 месеца #1556
Предлагам темата да бъде поставена в началото на сайта като особено значима. Ако Мистик е съгласна, предлагам заглавитео да бъде сменено на "Добър апетит, канибали!"
Така е малко по-предизвикателно, повече хора ще го прочетат, пък и дава някаква информация за съдържанието.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1559
Разбира се - само публикувайте и връзките към другите сайтове, за да е достоверно и да се даде възможност на хората ако искат да намерят повече информация.....

преди 20 години 10 месеца #1561
А - забравих да напиша - непременно добавете информацията от Бел, че не искат кръв от Европа - това е важно !

преди 20 години 10 месеца #1562
Пуснах линк към дискусията, надявам се, че е достатъчно.

преди 20 години 10 месеца #1573

Mistique писа: А - забравих да напиша - непременно добавете информацията от Бел, че не искат кръв от Европа - това е важно !

НЕЩО НЕ МИ Е ЯСНО ... Уж не искат `кръвта` ни, пък чужденците НАПИРАТ ЗА донорство от българи. :frown2: :out:

Я някой по-компетентен в медицината да разтълкува факта: БЪЛГАРИТЕ са желан "обект" за трансплантации на бъбреци и черен дроб.

:eek2:

преди 20 години 10 месеца #1575
Ами сигурно щото българската плът е най доброто в световен мащаб. ( нали сме толерантни и органите ни не се отхвърлят - търпят си на новото място)
:lol: :tooth:

преди 20 години 10 месеца #1577

georgi_nz писа: Ами сигурно щото българската плът е най доброто в световен мащаб. ( нали сме толерантни и органите ни не се отхвърлят - търпят си на новото място)
:lol: :tooth:

Грешиш, georgi_nz. Ние сме ПРИНУДЕНИ "да се продаваме" (органите де), а ТЕ ИМАТ ИНТЕРЕС: здрав ни е гена - даже СПИН не лови тези, които са го съхранили в по-висок %.
Предполагам, че ако Bell бе казала, че е от България (а не от Европа) биха я изследвали много стриктно и като се убедят, че В НЕЯ ИМА ОГРОМЕН % на Българския ген (тя е от много ЗДРАВ РОД!!!!) щяха ... набързо да я `самоубият` и да ... не ми се изписва даже.

Поправете ме , ако съм в грешка, ма ... едва ли .

преди 20 години 10 месеца #1617
Лемс къде беше? :hammer:

Забележи, че искат ТЪКАНИ, както и органи. А израелците пък търсят само донори на яйцеклетки и серма от българи. Направи си извода.

Американците посто имат административна забрана да не взимат кръв от всички европейци, щото още не са ни набарали.....

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.