Планетата Хикс Planet X

преди 18 години 11 месеца #20929

Bra писа:

ime писа: абе забравих да пиша защо постнах тая тема. Най-вайното забравих. Значи няколко сутрини (някъде около час преди да изгрее слънцето) подред гледам няква звезда свети много ярко от изток (точно от където изгрява слънцето). И не я бях виждал преди. от скоро взе да се появява. И не мисля че е сателит щото доколкото знам те за 2 часа обикалят земята, а туй се движи бавно в посока изток - запад (за около час изминава едва може би 10 градуса). Ако някой я е виждал да пише. Ако искате станете по рано някой ден и я вижте. Снимах я и ей сега ще кача снимките. Кофти са щото са правени с телефон (хаха звучи смешно да снимаш с телефон), ама това имах под ръка.

Пич това е Меркурий, свали си отнякъде кракната версия на Starry Night или някой по-скъп астрономически софтуер, и ще ти се обяснят много неща.

едит, Йордан13 ме изпревари. Сорри.

Венера е... в близост е до Сатурн в момента.
Не е Меркурий- меркурий се вижда трудно.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #20942

canelli писа: Пичове станали сте лукави като евреите, изтрихте всички мои свястни мнения, дето ви компрометират, а оставяте само онези по-вулгарните за да ме изкарате простак.

Браво, личи си еврейската школа.

Циганино - обвинението в чифутизум на админините е смъртен грях тук.
Знаеш ли че бана ти е почти сигурен?

преди 18 години 11 месеца #20946
Знае, как да не знае. Това ще му е за девети или десети път за няколко дни. Чудя се само като му е "баси скуката" тука какъв го дири още. Не му ли писна да прави регистрации "за сеира"...?

преди 18 години 11 месеца #20947

georgi_nz писа:

canelli писа: Пичове станали сте лукави като евреите, изтрихте всички мои свястни мнения, дето ви компрометират, а оставяте само онези по-вулгарните за да ме изкарате простак.

Браво, личи си еврейската школа.

Циганино - обвинението в чифутизум на аднините е смъртен грях тук.
Знаеш ли че бана ти е почти сигурен?

Пич, това ми е може би двадесета регистрация тук, само снощи ме баннаха едно десетина пъти.

преди 18 години 11 месеца #20948
Продължавай.
Щом онези дето те мотивират все още те държат изкъсо.
Запознат каза, че банването е въпрос на три щракания с мишката. Щом си тъпо парче - продължавай да досаждаш на мнозинството тук.

преди 18 години 11 месеца #20954

canelli писа: хаахахахаахахахахха
какво мнозинство бе пич, трима накръст сте не виждаш ли?

Смей се на акъла си.
Днес бяхме 450 посетители бе циганино.

преди 18 години 11 месеца #20955
Георги, тоя е супер кухо парче. То вместо да ни изкара очите ни изписва вежди! Виж само колко се е вдигнал броя на регистрираните участници!

преди 18 години 11 месеца #20969
Привет Гилгамеш и от мен. Захари Стичин, чийто плакат е постван по-горе e човекът, раздухал това за майския календар. Както правилно отбеляза, на някои им е много удобно да се крият зад версията на пририодни катаклизми. Като добавим, че Стичин е евреин и картинката става пълна. В едно грешиш.

"Гледам някакъв дошъл да спори за кивота и други такива- излишно е да се спори с глупаци- а най-голямата глупост е като нямаш информация да изказваш мнение"

Много са си в час, защото темата за Кивота е особено чувствителна за тях. Фактът, че знае кой е Йеремия означава, че добре е чел Талмуда. Той представлява екип, защото е почти денонощно тук. Един вид - вирус. Ако добавим и това, че използва сървър от Израел и работата трябва да ти е ясна. На друго място Jordan_13 беше пуснал тема за тяхната Нова година. Нали равина трябва да ги впише в книгата на живите, та са се активирали нещо.

преди 18 години 11 месеца #21039
Ако се вземе предвид приблизителната орбита с период 3600 години и оставащото време до 2012, може да се изчисли долу-горе на какво разстояние е от Земята. Би трябвало вече да е навътре в Слънчевата система и гравитационното влияние да се усети в цялата система, но такова май няма. Една такава планета, ако навлезе, ще има изкривяване в орбитите на всички планети, но такова май не е регистрирано... или бъркам. Въпросът ми е къде се намира тя в момента?

преди 18 години 11 месеца #21077
Казват че идва от към зад слънцето. И то се чувства. Виж в индонезия кво става, земетръс след земетръс. Везувий вече станал активен. Урагани навсякъде. И земята вече си е изместила малко полюсите. Казват че след 2 години ще започнат да се усещат силно ефектите. Гледай и кви температури има навсякъде. Рекордно горещо.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.