кои са те?
жилища".Значи по нещо сме по-добре от другите
Това за гражданската война-ами да,нещо такова ще стане.А ако стане точно по показания сценарий нали се сещаш на какво прилича?България се е разпаднала на 3 преди векове.Затова са ни завзели.Ще им дойде времето и те да се понадупят малко
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз съм против това да се прави политическа пропаганда в полза, на когото и да е било от историческите тайни.ime писа: израел е изпята песен. с проливане на кръв не се прави държава. има много примери от историята. отоманската империя например, римската също. в основите си всички империи са чифутски. използват другите да колят и трепят за тях. Но Тангра всичко вижда. И всеки ще заплати съобразно. следва американската империя. без СЕЩ, израел ще загинат. чифутите са били ввъв почти всички държави и са ги прецакали всичките. Египет, Испания, Португалия, Англия, Франция, Русия. Почти всички държави на света си изпатиха от чифутите и сега хаврутите не са желани никаде. като почнат да падат бомбите в израел, никоя държава няма да приеме чифутите. Както беше писал хан Персиан: "Ако някой търси истината, Бог вижда, и ако някой лъже, Бог вижда. Българите сториха много добрини на християните, а християните забравиха. Но Бог вижда!”. Да, Бог вижда. Както вижда добрините, така вижда и злините. "Свобода и всекиму своето".
п.п. това име Персиан много прилича на Персиян (Персия), много общи неща между Българите и Персите. Да не вземе да се окаже че Персите, всъщност са били Българи...
Персиян идва от Перк, Перкос - Богът в скалата. Не е иранско название. Както имаме връх Персенк в Родопите, но то не е, защото сме били иранци.
Родствеността идва от това, че Българския народ е първия народ на планетата, от него са произлезли много народи. Но толкова. След това те имат самостоятелен път на развитие и постепенно се отдалечават от родителя, от началото и добиват свой облик.
Ахмадинеджат е сериозен мъж, но трябва да се внимава, за да не се окаже самият той необходимата антитеза на тезата. Както знаем от историята синтезата е винаги в полза на евреите.
"Ахмадинеджат е сериозен мъж, но трябва да се внимава, за да не се окаже самият той необходимата антитеза на тезата. Както знаем от историята синтезата е винаги в полза на евреите."
Не и този път.Всяко начало си има и край.Него може и да го победят,но не могат да победят иранците,иракчаните.Не могат да победят хора,презиращи смъртта.Колелото на живота се върти.Жалко,че е от педалите.
www.liveleak.com/view?i=e6a_1189363543
Друг сайт:http://www.truthtellers.org/
Наистина доста информация за случая.И да вметна-нямам достъп до новия сайт на А.Г. в който той мести част от публикациите си.Дали ми е пуснал някакъв филтър по IP или нещо подобно: angeligdb.bloghub.org/ не ми го отваря...споделете имате ли достъп до сайта или сам аз съм на тоя хал...
И аз не го отварям, значи проблемът не е във филтри - нямам нито един пост там. Вероятно като си премести всичко и си поподреди, ще го пусне.SoYoung писа: И да вметна-нямам достъп до новия сайт на А.Г. в който той мести част от публикациите си.Дали ми е пуснал някакъв филтър по IP или нещо подобно: angeligdb.bloghub.org/ не ми го отваря...споделете имате ли достъп до сайта или сам аз съм на тоя хал...
podblanc.ath.cx/?q=node/6676
podblanc.ath.cx/?q=node/298
podblanc.ath.cx/?q=node/6138
podblanc.ath.cx/?q=node/5518 - Podhoretz: Bomb Iran! (чифутска телевизия в СЕЩ пропагандира за бомбандиране на Иран)
podblanc.ath.cx/?q=node/5189 - Visit to the Zoo
podblanc.ath.cx/?q=node/5015 - Jew York City ZOGSTER
в тва филмче тоя в синьо вика на куката. "не ме е страх от това оръжие (за автомата говори). ИМАМ СЪЩОТО ОРЪЖИЕ В КЪЩИ."
podblanc.ath.cx/?q=node/4800 - Billionaire Jew Bloomberg Radically "Circumscribe-Outlaws" Vid Cams In NYC- $1,000,000 Camera Insurance Required
podblanc.ath.cx/?q=node/4672 - South African Kaffirs Blow Up 210 ATM's
podblanc.ath.cx/?q=node/4700 - демокрацията в СЕЩ, към която сме тръгнали
podblanc.ath.cx/?q=node/4202 - jEWISH Youth Leader Shows Off His Kosher Hot Dog
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.