Заплашват някой от нас със съд Блога на ХЮМ-АНУС фалософфа

преди 19 години 5 дни #19947
Биляр, бих заклал едно прасе, от което има нещо да хапна, ама от една проскубана гарга какво да изядеш?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 дни #19952
Просто исках да видите нагледен пример на нещата,писани от Елтимир!Ти Биляр си се убедил сам.Елтимир,ANTIJEW,Запознат е вече..запознат:),ест. и Дари си дава сметка за цензурата...просто това беше повече за другите тангриани,защото идеята е да се направи реклама на А.Г.,но в лошия смисъл.Достатъчно е да се бездейства за да възтържествува злото!

преди 19 години 5 дни #19957
На мен ми стана ясно, че в тоя няма надежда. Това беше, когато му прочетох коментара за случая в Ген.Киселово. Тогава философа се възмути как можело да се набляга на турския етнически произход на изрода Несрин Ахмед. Това, че изрода се беше гаврил с български деца именно на 3-ти март за него изглежда нямаше никакво значение. И, щом ви забранява да плюете в сайтчето му, тогава му се изплюйте в лицето. Язък за времето, което загубихте с него.

преди 19 години 4 дни #20005
Аз го тровя фалософа още от февруари месец и не мисля, че е загубено време Севар, защото има хора, които са дошли тук именно, защото там са прочели нашите идеи. Особенно сега след рекламата, която му направиха по чифут тв има хора, които влизат там от любопитство и е добър начин читавите да ги привлечем.

...и Дари си дава сметка за цензурата...

SoYoung, така е. Много поустове ми е изтрил, като е в безизходица и няма как да ми отговори. Но както вече казах моята цел е не да убедя него в нашата гледна точка/той срещу тези които му плащат няма да се обърне/, а първо да се разбере разликата между него и Елтимир, защото има хора, които ги бъркат и второ да бъдат привлечени и други читави хора при нас, както стана с Георги Минев-SoYoung, радвам се, че си при нас.

А онзи кретен сега е в такава ситуация, че е спрял коментарите на всички даже и на лизачите му, само и само да не пишем ние. Е това си е чиста победа мен ако питате.

преди 19 години 4 дни #20006
Аз го тровя фалософа още от февруари месец и не мисля, че е загубено време Севар, защото има хора, които са дошли тук именно, защото там са прочели нашите идеи. Особенно сега след рекламата, която му направиха по чифут тв има хора, които влизат там от любопитство и е добър начин читавите да ги привлечем.

...и Дари си дава сметка за цензурата...

SoYoung, така е. Много поустове ми е изтрил, като е в безизходица и няма как да ми отговори. Но както вече казах моята цел е не да убедя него в нашата гледна точка/той срещу тези които му плащат няма да се обърне/, а първо да се разбере разликата между него и Елтимир, защото има хора, които ги бъркат и второ да бъдат привлечени и други читави хора при нас, както стана с Георги Минев-SoYoung, радвам се, че си при нас.

А онзи кретен сега е в такава ситуация, че е спрял коментарите на всички даже и на лизачите му, само и само да не пишем ние. Е това си е чиста победа мен ако питате.

преди 19 години 4 дни #20023
Радвам се,че ме считаш за читав.И аз ще продължа да пиша в блога му.Сега съм един от "чакащите одобрение".Не съм го нападал просташката,просто въпросите ми бяха толкова прости и конкретни,толкова на място,че нямаше как да не съм цензуриран.Това значеше да си закрие блога.Но ще пиша в името на каузата,имам и лични причини,но това е друга история...
С едно аверче често излизаме и коментираме актуалните неща от живота.Та аз си имам един лаф за нас двамата:"малко останахме лудите,сега на мода са гъзарите" 8-)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.