Яйцето упря гъза на чифутите Иде деня на страшния съд.

преди 19 години 1 седмица #19564
За да оцелее нашият сайт,трябва с техните камъни по техните тикви.Лека мимикрия,че не сме такива,за каквито ни мислят,може да им преспи бдителността.Вероятно няколко по-меки публикации или нещо подобно. Може да ги мразим колкото си искаме,но все си мисля,че никак не ни е излишно да се понаучим от тях на това-онова. От враговете си човек трябва да се учи на тактика и стратегия.Тогава става силен.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 седмица #19575
тяхната тактика и стратегия е крайно прозираща, а именно - да оклеветят противника с долни лъжи, без да разгледат въпроса от всичките му гледни точки и без да потърсят хипотетичните причини, да не говорим пък да му дадат възможност да отговори. всичките са еднакви, преди време спорих с един чифут, който действаше като по техен учебник. мога да ви дам линк, ако желаете да проследите дискусията и голословенето на "избранника". просто са елементарни.

преди 19 години 1 седмица #19576
Дай линка.

преди 19 години 1 седмица #19582
ето вижте промитите мозъци:

forum.unwe.acad.bg/viewtopic.php?t=2649&...ostorder=asc&start=0

но като цяло, всеки се опитва да оклевети движението. просто врагове има много и сред "българите", и по турско е имало много българи които са били против падането на статуквото поради това, че са били облагодетелствани от него. логично.

аз съм си направил в подписа линк към този сайт, с банер постнат в раздел материали от Севар ако не се лъжа. призовавам ви и вас да направите това във форумите в които пишете. :)

преди 19 години 1 седмица #19591
Аз влезнах и се регистрирах там.Оказа се,че врагът не е български в случая и не става въпрос за промит мозък, а за евреин,който се опитва да изкара един младеж(или девойка) луд/а или антисемит по познатата ни вече схема. Оказва се че оня е с име Боби ЛЕВИ. А въпросният младеж или девойка е изтеглил материала за Московския ционистки конгрес 1988г и го е пуснал в университетския форум. Аз му написах лично съобщение и го предупредих да не изнася тези неща по такъв начин,защото не се знае кой ги чете.По-точно,нежелателно е онези да знаят какво ния знаем за тях и го поканих в нашия форум. Мисля,че е време да изработим наша тактика в тази посока. нека бъдем предпазливи. Подобни публикации тук и там само предизвикват бдителността на враговете ни и дискредитират движението. Ние трябва да преспиваме бдителността им. Така мисля. Надявам се тук да се напишат мнения по този проблем и то от администратора и модераторите по възможност.

преди 19 години 1 седмица #19600
Знаете ли защо евреите водят своето родословие по майчина линия? Защото при техния морал и начин на живот, бащата почти никога не е известен. Е, как да водим нормален диалог с някой, който не си знае бащата? По-добре да не им отговаряме, да не влизаме в спорове и дискусии с тях.

преди 19 години 1 седмица #19613
Ахинора, по твоите думи излиза, че трябва да си мълчим и да не разгласяваме плановете на световното еврейство за нашето бъдеще... ааабе ти наред ли си? Аз мисля, че колкото повече хора разберат истината и пъклените планове, толкова повече ще се присъединят към нас, толкова по-добре и толкова по-силни ще станем. За втори път ме разстрелваш с такива "изказвания"... или може би ти си част от екипа на евреите, които са създали фалшиви националистически организации с цел да излъжат националистите да гравитират около тях, че по-лесно да ги отстранят!? По твойта логика Никола Николов не е трябвало да пише своите книги, че да не показва на евреите какво знае за тях, Елтимир - също! Не те разбрах, какво имаш предвид, но мисля, че се досещам. Поясни!

преди 19 години 1 седмица #19663
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 1 седмица #19664
Този сайт започна да се превръща в медия и да влияе върху мисленето на доста хора. Това е причината. И не само разните вестници и информационни агенции ни споменават. Провокаторите също се активизираха:
atakavt.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?3390.30
Ако прибавим предизвикателствата във форума на адаша ми от Пловдив, а също преките атаки срещу сайта, картината става пълна. Само ще добавя, че засега ние сме единствените, които предупредихме за готвените през есента събития, а това вече е сериозна заплаха за тях.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.