Чудна картинка!

преди 19 години 3 седмици #18643

Севар писа: И двамата гъзоподаватели са в тъмната стаичка. Единият следи за правилното изпълнение на процеса. Това исках да кажа.

Аааа да,разбрах,какво имаш в предвид!Тъй като зад завесата се виждат два крака,а не четири,ти ми казваш,че има двама зад завесата ама застанали на по един крак или може би са инвалиди с по един крак. :tooth: :tooth: :tooth:
Може и да са сиамски близнаци. :hmm:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 3 седмици #18687
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 3 седмици #18697

ime писа: не, antijew. Иска да каже че изборите са нагласени. дали ще си оставиш мозъка или не, няма голямо значение за изборите, туй като изборите са нагласена работа. тези които броят вотовете, те казват кой ще спечели. Прочети моя последен пост в "Актуално -> Политика" и ще разбереш какво се има в предвид.

О ИМЕ,разбира се,че знам,че изборите са нагласени и повечето/да не кажа всички/ тук го знаем.Аз просто се закачам добронамерено със Севар,а и го чувствам
приятел.Схемата партии-избори ми е пределно ясна.Използвам тази картинка за разведряване и да се посмеем! :tooth:
Твоите постове ми е било винаги интересно и приятно да чета!

преди 19 години 3 седмици #18889

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.