Скандалната снимка

преди 20 години 11 месеца #1344
А къде е Елтимир?Толкова време да не влезе тук-не е в негов стил.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1415
Написх този коментар за форума на Атака. Копирам го и тук, тъй като имам основания да предполагам, че съвсем скоро ще бъда лишен от възможността да ползвам Интернет.
Самотен Воин
ВИП

Активен

Публикации: 663

Re: SPRAVEDLIV
« Отговор #44 -: Днес в 10:18:59 AM »

Да, бе! СКАТ конкурира моята частна телевизия, та ме е яд и завиждам, не го ли разбрахте.
Обвиних СКАТ, че иска да демонизира национализма. Обвинних СКАТ, че иска да заблуди българите, че е националистическа телевизия, а накрая да им отнеме и последната надежда като омаскари последната неомаскарена Идея - националистическата. Тази линия СКАТ я провежда много последователно и за жалост, успешно. Все някой трябваше да се противопостави. Все някой трябваше да посочи с пръст и да каже: "Царят е гол!" Направих го аз, защото така се случи. Защото никой преди мен не се нае да го направи, и защото нямам какво да губя. Направих го, защото ми омръзна от екрана водещи в СКАТ да омаскаряват легенди на българската антикомунистическа Съпротива, честни и предани на Делото националисти. Направих го, защото искам да кажа на всички, не макар и да не бяха безгрешни, героите на Съпротивата бяха святи личности. Че не може някакво си хлапе да излиза в ролята на Върховен Съдник и да казва кой кой е бил и дали заслужава доверие или не. Не може няколко души да приватизират правото да говорят от името на цялата Съпротива, без да дадат възможност и ние да си кажем думата. Защото именно това се прави, ако не броим неколцина престарели и смазани от живота хора, които вече не са наясно с извършващото се. Да, аз твърдя, че това е стпратегическата цел на СКАТ: да посочи някои от тези хора и да каже - вижте ги какви са карикатури. Това е образът на българския национализъм. Само че всичките тези Върховни Съдници и Непогрешими Анал-лизатори не се заеха първо да обяснят в какво се състои националистическата Идея и по какво тя се различава от либерализма и комунизма, примерно. Те действат така, както действаха предшествениците им от сДС, от нДСв, от цялата плеяда агенти на либерал-комунизма и цялата интернационална сган.
Сега вярвам разлбирате защо компромис не може да има. Утре може да млъкна и да ви кажат: "Елтимир призна, че се сгрешил, Елтимир се призна за виновен." Не им вярвайте. Когато ме чуете мен, тогава вярвайте. Утре могат да почнат да пишат от мое име, а аз да съм лишен от възвможността да опровергая. Искайте неоспорими доказателства, че това, което се пише действително е написано от мен. Страхувам се, че вие още не познавате дълбочината на тяхната низост.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.