Преди да дойде Атака ДПС се бореха за 3-то место на изборите днес за 1-во направи си изводите !
Резултата на ДПС е константа. Както и на БСП. Това са най-тъпите, съответно най-твърди електорати. Те гласуват винаги, независимо дали има Атака или не. ДПС спечелиха последните избори, не защото има Атака, не защото са им се увеличили избирателите, не защото са дали повече пари за кебапчета, а защото българите не гласуваха.
Боби, според мен, а и не само аз така мисля, хората не гласуват, защото не намират смисъл в това да го правят. Не вярват в политическата система и са съвсем прави. Защото политическата система е измислена да разделя хората, като ги противопоставя едни на други.
Така е. Хората са обезверени. Не им пука, че ДПС ще спечели пълно мнозинство, ако не гласуват. Това е страшно.
Това е игра, която, ако се хванем на нея, всички губим. Залъгалка! "Честен политик" звучи каато "Евреин-миньор"!
Ако се хванем губим, обаче ако не се хванем какво точно печелим? Турско правителство? Комунистическо мнозинство? Значи винаги губим... Аз предпочитам с моя глас да намаля поне с малко процента на ДПС/БСП. Това е моята логика, Запознат. Иначе ми е по-лесно да кажа "Всички са маскари", "няма да им гласувам", обаче ме дразнят доволните, мазни мутри на Доган и Станишев след избори.