Лекарство против рак
Но не бива да се учудваме, когато решиха комунистите да трансформират републиката от социалистическа в капиталистическа, те не казаха, че все пак, ще съществува държава, на която трябва да се плащат данъци. Бяха издигнати някакви измислени евроатлантичекси ценности, като личен просперитет, лична амбиция, ама не казаха за сметка на кого. А то било за сметка на държавата.
Та, човека в това отношение, не е виновен, пропагандата на американците издигаше в култ личността, която забогатява от това, което прави. И всички техни филмови продукции го рекламираха. И човека просто забогатява, ако наистина е верно това, което се пише в него. Така бе представен капитализъма у нас, като средство за бързо и лесно забогатяване.
Само, че има едно но... Българина не може да бъде нито социалист, нито капиталист, нито каквото и да е, от тези политико-идеологически доктрини, защото Господ дава чрез него на човечеството. Който не иска да бъде българин, ще му се даде възможност да емигрира, да умре, за да се прероди, в някаква друга народност, която да му удовлетвори амбициите.
Ако искаме да сме Българи, трябва да правим това: Когато Господ дава, и ние да даваме, както Господ дава. За себе си, не бива да мислим, защото Господ вече се е погрижил за нас.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Общувала съм с Продан Хтристов по телефона.Свързах се с него заради свой близък...Искам да кажа, че лекарството антималигноцит не се продава с цел да се забогатее.Господин Христов иска да му се изпрати по факс експертиза ...при различните видове рак е необходима различна доза от лекарството...една опаковка антималигноцит с 10 флакона е 100 евро,което е смешна сума в сравнение с традиционните методи на лечение...
Ако България лицензира антималигноцита това ще е невероятно...не можете да си представите какво ни дава Продан Христов...ако не се лицензира,това е знак че се работи за мафиотската фармацефтична индустрия!
vbox7.com/play:ed53e944
За измамите и тарикатлъците на Христов съм сигурна и никога не бих написала нещо подобно, ако не бях сигурна. Нито клиниката, която са му затворили нито фирмата фантом в Мюнхен (може всеки да провери в търговския регистър на Мюнхен, ако не вярва) са чисти, защото тарикатлъци по български модел в чужбина не минават и само създават лошо име.
Сумите, които взема на черно за лекарството са различни и някой стигат доста солени размери. Колко хора могат да ги извадят ей така от джоба си?. Аз не оправдавам факта, че лъже данъчните, укривайки данъци тарикатски, че дарява, а всъщност продава и даже и 1 лев да вземе, щом взема не е дарение вече. Кой е изследвал стаята лаборатория в апартамента му? Кой е сигурен, че всичко е хигиенично и стерилно? Регистрирана ли е стаята като лаборатория има ли разрешение и сертификат за ползване на лабораторията? Защо да трябва хората да дават на черно, ако не се беше гордо инатил още на времето и беше изпълнил постъпките за регистрация и патент, лечението с лекарството щеше да се поема от австрийската каса и никой нямаше в Австрия и цент да трябва да даде. На него му е дадено отгоре като българин и затова този инат деситилетия е егоистичен. Не мисля, че е поведението му и на брат му са правилни спрямо останалите аврийци, които му плащат австрийската пенсия, здравните му осигуровки като има нужда от лечение и всички социални привилегии с които се ползват пенсионерите в австрия. Може да се върне в България, ако е родолюбец и да взема пенсия да речем 100 лв и да си върши фирмени измами и тарикатлъци колкото си ще... но това не мога да го нарека безкорисност.
Българската държава трябва да осигури на този човек, при доказано 100% ефикасност на лекарството ( и 80% да има е пак успех), да няма повече никакви материални и финансови проблеми, и да му осигури терен за работа, да финансира негови проекти, да създаде условия, той да си създаде екип. За да няма сегашната ситуация около лекарството и финансите около него, защото е смешно.
На мене също ще ми е интересно, да видя в кой сайт пише момичето, под името "Дора". Така, че, като казваш нещо, подкрепяй си твърденията.Ник писа: Трак,за последно.Първо,правиш впечатление на човек,който защитава интересите на интернационалните фармацевтични монаполисти,за които няма закони-НИКЪДЕ! така,че тук губеш генерално!..Второ-опитвай се да отговоряш не така многословно.Трето-по стил и начин на писане ми напомняш за някоя,която пише в един претециозен "пробългарски"сайт в типичен /подобен на твоя/ маниер и под никнейм-Дора!? Възможно е да греша разбира се,аз често греша.Това е!
Значи, позицията й, наистина изглежда противоречива, от гледна точка на това, че тя защитава спазването на законите в Австрия и Германия и се бунтува срещу нарушаването им от българите там. Щом е закон, трябва да се спазва. И щом си отишъл да живееш доброволно в тази държава, че го спазваш. И от тази гледна точка, тя протестира, срещу законовия произвол в България и настоява той да не се пренася в тези държави, т.е. по някакъв начин иска промяна на манталитета, защото се петни името "българин". Иначе, ако питаш мене, точно за австрийците, хич не ме е грижа. Исторически ни дължат много и трябва по някакъв начин да си платят. България дълго няма да е в ЕС, и това ще е мисля за нейно добро, защото предназначението й не е да е сателит, на този или онзи блок. Довчера на СССР, днес на ЕС.
Лично мене ме интересува какво става на територията на България днес и сега.
В крайна сметка, искам да ви предупредя, че това е човек, с който работим много добре и аз не бих така лесно го махнал, само заради различия в позициите.
Дори да се окаже агент
Така, че ще поема риска и предизвикателството, въпреки вашите твърдения.
Но със сигурност не би могла да публикуваш статия в която "стриктните" и "прецизните" признават че са унищожили всички архиви с тестването на лекарството....Доста обемест труд,доста години работа доказваща ,че лекарството действа...Аз вече казах че няма да се впусна в спор и доказване на думите си,тъй като мисля че пиша в сайт в който РОДОЛЮБИЕТО е основно!trak писа: Мога да цитирам и публикувам доста статии на немски за него и клиниката му. В Германия се пазят архивите.
Много моля ,да не се впускаме в излишни словоизлияния...ама кой на кого и за какво е полезен,кой крив и кой прав.Няма нищо лошо в това ,че на Ник не му харесва начина на изказване на Трак-на мен също не ми харесва...и въпреки "немската и школовка" манталитета и е по български темпераментен-не е лишен от емоции бликащи доста негативно когато става въпрос за българите (визирам изказването за посолствата и тази тема)...
Добре би било да се вземат под внимание забележките ти,защото именно те пораждат конфликта.Йордан_13 писа: Значи, позицията й, наистина изглежда противоречива, от гледна точка на това, че тя защитава спазването на законите в Австрия и Германия и се бунтува срещу нарушаването им от българите там. Щом е закон, трябва да се спазва. И щом си отишъл да живееш доброволно в тази държава, че го спазваш. И от тази гледна точка, тя протестира, срещу законовия произвол в България и настоява той да не се пренася в тези държави, т.е. по някакъв начин иска промяна на манталитета, защото се петни името "българин". Иначе, ако питаш мене, точно за австрийците, хич не ме е грижа. Исторически ни дължат много и трябва по някакъв начин да си платят. България дълго няма да е в ЕС, и това ще е мисля за нейно добро, защото предназначението й не е да е сателит, на този или онзи блок. Довчера на СССР, днес на ЕС.
Лично мене ме интересува какво става на територията на България днес и сега.
В крайна сметка, искам да ви предупредя, че това е човек, с който работим много добре и аз не бих така лесно го махнал, само заради различия в позициите.
Дори да се окаже агент)), какъвто е лекия ти намек, аз за първи път срещам толкова добре поставен на място и с добра култура агент, точен и прецизен, лишен от излишни емоции и с добре усвоена германска дисциплина, което си има и своята добра страна, ако човек не прекалява с абсолютизирането й.
Така, че ще поема риска и предизвикателството, въпреки вашите твърдения.
А относно "работата"-добре...интересни теми-интересни материали,но искам съвсем откровенно да споделя,че малко се затруднявам с посланията на темите- или от многото писанки и преводен материал някъде ги пропускам
Ако не си съгласен с това което казвам може да поспорим на Л.С.
ДЕН ГРЕЕ
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.