Лекарство против рак

преди 16 години 2 месеца #39115
Въпроса тук е наистина принципен. Ако лекарството лекува, то то е за цялото човечество. А чрез българина, се дава на човечеството, човечеството взема от Господ чрез Българина. По-ясно не мога да се изразя. И , ако на този г-н, му е дадено свише да създаде такова лекарство, а той го използва за лични цели и свой личен просперитет, ще бъде много жестоко наказан от Небето в близко време.
Но не бива да се учудваме, когато решиха комунистите да трансформират републиката от социалистическа в капиталистическа, те не казаха, че все пак, ще съществува държава, на която трябва да се плащат данъци. Бяха издигнати някакви измислени евроатлантичекси ценности, като личен просперитет, лична амбиция, ама не казаха за сметка на кого. А то било за сметка на държавата.
Та, човека в това отношение, не е виновен, пропагандата на американците издигаше в култ личността, която забогатява от това, което прави. И всички техни филмови продукции го рекламираха. И човека просто забогатява, ако наистина е верно това, което се пише в него. Така бе представен капитализъма у нас, като средство за бързо и лесно забогатяване.
Само, че има едно но... Българина не може да бъде нито социалист, нито капиталист, нито каквото и да е, от тези политико-идеологически доктрини, защото Господ дава чрез него на човечеството. Който не иска да бъде българин, ще му се даде възможност да емигрира, да умре, за да се прероди, в някаква друга народност, която да му удовлетвори амбициите.
Ако искаме да сме Българи, трябва да правим това: Когато Господ дава, и ние да даваме, както Господ дава. За себе си, не бива да мислим, защото Господ вече се е погрижил за нас.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 16 години 2 месеца #39120
Нито за миг не се съмнявам в почтенноста на Продан Христов! :idea: Наистина е добре да се гледа предаването с Карбовски ...на мен лично ми се иска на някои места да му изплющя един шамар(на Карбовски),ама като се замисля провокативното му отношение е специално и на място....Дълги анализи няма да правя,защото доста трябва да се пише и подкрепя с факти.Аз се възхищавам на Продан христов и се гордея с него...Господ го закриля,щом още е жив,а не е отишъл на обмяна на опит при д-р Райф :hammer: Много се извинявам,но няма нужда да превъзнасяме принципните австрийци и германци,които в случая постъпват доста ... :karte4: ....срещу един невероятно принципен БЪЛГАРИН!
Общувала съм с Продан Хтристов по телефона.Свързах се с него заради свой близък...Искам да кажа, че лекарството антималигноцит не се продава с цел да се забогатее.Господин Христов иска да му се изпрати по факс експертиза ...при различните видове рак е необходима различна доза от лекарството...една опаковка антималигноцит с 10 флакона е 100 евро,което е смешна сума в сравнение с традиционните методи на лечение...
Ако България лицензира антималигноцита това ще е невероятно...не можете да си представите какво ни дава Продан Христов...ако не се лицензира,това е знак че се работи за мафиотската фармацефтична индустрия!

преди 16 години 2 месеца #39121
Ето предаването с Карбовски...гледайте...не търсете под вола теле,а разсъждавайте какво казава Продан Христов :hmm: ...и се гордейте че сте българи... :pint:
vbox7.com/play:ed53e944

преди 16 години 2 месеца #39123
И интервюто с Карбовски съм гледала . Aз съм за лекарството, ако то лекува. Да се купи, да се произвежда, да лекува...Но според мен ТО принадлежи на всички българи и на цялото човечество и страхове , че сте бъде открадната формулата при патент са несериозни и по детски наивни, защото първо лекарството е за всички (ако искаш наистина да помагаш) и второ не може да се открадне, защото после се плащат глоби в милиони на световния пазар. За мен неговия ИНАТ е неразбираем и много глупав. И тази сума в размер на 1 милиард,която той иска , не ми изглежда много безкористно даже и в последствия да я дари. Може да поиска от начало по-малко ,за да се съберат парите по-лесно, а после да има дял от печалбите. Г-н Христов не е първия, който твърди, че е открил лекарство лекуващо рака в Австрия и Германия. Има още двама студенти и още един лекар и там има проблеми при лабораторните изследвания, който не са дали 100 % положителни резултати и техните лекарства не са пуснати в употреба . Христовото лекарство не повлиява при всички изледвания с лабораторни мишки положително. И затова е трябвало да се направят още. Рискът би бил много голям да почне да се произвежда лекарсвото недотествано, въпреки печалбите, съответно те да се облагат с данъци, нови работни места и после изведнъж рекламации , но в случая става въпрос за животи. Независимо къде се регистрира лекарството то трябва първо да мине редица изследвания по европейските стандарти , за да бъде пуснато в обща употреба в БГ и по света. Тези изследвания ще са подобни независимо в коя европейска държава се осъществят. Това не може да бъде избегнато. Може да се вземат проби и да се изследва влянието на лекарството върху доброволци в Медицински университет в Бг със студенти, за да излезе по- евтино и да се учат същевременно студентите.
За измамите и тарикатлъците на Христов съм сигурна и никога не бих написала нещо подобно, ако не бях сигурна. Нито клиниката, която са му затворили нито фирмата фантом в Мюнхен (може всеки да провери в търговския регистър на Мюнхен, ако не вярва) са чисти, защото тарикатлъци по български модел в чужбина не минават и само създават лошо име.
Сумите, които взема на черно за лекарството са различни и някой стигат доста солени размери. Колко хора могат да ги извадят ей така от джоба си?. Аз не оправдавам факта, че лъже данъчните, укривайки данъци тарикатски, че дарява, а всъщност продава и даже и 1 лев да вземе, щом взема не е дарение вече. Кой е изследвал стаята лаборатория в апартамента му? Кой е сигурен, че всичко е хигиенично и стерилно? Регистрирана ли е стаята като лаборатория има ли разрешение и сертификат за ползване на лабораторията? Защо да трябва хората да дават на черно, ако не се беше гордо инатил още на времето и беше изпълнил постъпките за регистрация и патент, лечението с лекарството щеше да се поема от австрийската каса и никой нямаше в Австрия и цент да трябва да даде. На него му е дадено отгоре като българин и затова този инат деситилетия е егоистичен. Не мисля, че е поведението му и на брат му са правилни спрямо останалите аврийци, които му плащат австрийската пенсия, здравните му осигуровки като има нужда от лечение и всички социални привилегии с които се ползват пенсионерите в австрия. Може да се върне в България, ако е родолюбец и да взема пенсия да речем 100 лв и да си върши фирмени измами и тарикатлъци колкото си ще... но това не мога да го нарека безкорисност.

преди 16 години 2 месеца #39124
Значи, ако имаше Българска държава, тя би трябвало да реагира светкавично и да направи така, че лекарството да остане в България, като българско изобретение, да се патентова тука, за да не стане така, че да говорим за Джон Атанасов, т.е. първото име да не е българско. А не, както сега ситуацията да се развива в Австрия, една държава, която исторически не ни долюбва.
Българската държава трябва да осигури на този човек, при доказано 100% ефикасност на лекарството ( и 80% да има е пак успех), да няма повече никакви материални и финансови проблеми, и да му осигури терен за работа, да финансира негови проекти, да създаде условия, той да си създаде екип. За да няма сегашната ситуация около лекарството и финансите около него, защото е смешно.

преди 16 години 2 месеца #39125
За мен начина за регистрация и излизане от ситуацията е лекарството да бъде регистрирано като хранителна добавка в България. Това може да стане , ако господин Христов спре да се инати и се започнат изследванията. И така всеки ще има свободен избор да купи или не. Иначе от 2007 насам не може да се направи регистрация на лекарство против рак в България на локално ниво, а разрешението зависи от европейската комисия.

преди 16 години 2 месеца #39132
Трак,за последно.Първо,правиш впечатление на човек,който защитава интересите на интернационалните фармацевтични монаполисти,за които няма закони-НИКЪДЕ! така,че тук губеш генерално!..Второ-опитвай се да отговоряш не така многословно.Трето-по стил и начин на писане ми напомняш за някоя,която пише в един претециозен "пробългарски"сайт в типичен /подобен на твоя/ маниер и под никнейм-Дора!? Възможно е да греша разбира се,аз често греша.Това е!

преди 16 години 2 месеца #39134

Ник писа: Трак,за последно.Първо,правиш впечатление на човек,който защитава интересите на интернационалните фармацевтични монаполисти,за които няма закони-НИКЪДЕ! така,че тук губеш генерално!..Второ-опитвай се да отговоряш не така многословно.Трето-по стил и начин на писане ми напомняш за някоя,която пише в един претециозен "пробългарски"сайт в типичен /подобен на твоя/ маниер и под никнейм-Дора!? Възможно е да греша разбира се,аз често греша.Това е!

На мене също ще ми е интересно, да видя в кой сайт пише момичето, под името "Дора". Така, че, като казваш нещо, подкрепяй си твърденията.
Значи, позицията й, наистина изглежда противоречива, от гледна точка на това, че тя защитава спазването на законите в Австрия и Германия и се бунтува срещу нарушаването им от българите там. Щом е закон, трябва да се спазва. И щом си отишъл да живееш доброволно в тази държава, че го спазваш. И от тази гледна точка, тя протестира, срещу законовия произвол в България и настоява той да не се пренася в тези държави, т.е. по някакъв начин иска промяна на манталитета, защото се петни името "българин". Иначе, ако питаш мене, точно за австрийците, хич не ме е грижа. Исторически ни дължат много и трябва по някакъв начин да си платят. България дълго няма да е в ЕС, и това ще е мисля за нейно добро, защото предназначението й не е да е сателит, на този или онзи блок. Довчера на СССР, днес на ЕС.
Лично мене ме интересува какво става на територията на България днес и сега.
В крайна сметка, искам да ви предупредя, че това е човек, с който работим много добре и аз не бих така лесно го махнал, само заради различия в позициите.
Дори да се окаже агент;))), какъвто е лекия ти намек, аз за първи път срещам толкова добре поставен на място и с добра култура агент, точен и прецизен, лишен от излишни емоции и с добре усвоена германска дисциплина, което си има и своята добра страна, ако човек не прекалява с абсолютизирането й.
Така, че ще поема риска и предизвикателството, въпреки вашите твърдения.

преди 16 години 2 месеца #39135

trak писа: Мога да цитирам и публикувам доста статии на немски за него и клиниката му. В Германия се пазят архивите.

Но със сигурност не би могла да публикуваш статия в която "стриктните" и "прецизните" признават че са унищожили всички архиви с тестването на лекарството....Доста обемест труд,доста години работа доказваща ,че лекарството действа...Аз вече казах че няма да се впусна в спор и доказване на думите си,тъй като мисля че пиша в сайт в който РОДОЛЮБИЕТО е основно!

Много моля ,да не се впускаме в излишни словоизлияния...ама кой на кого и за какво е полезен,кой крив и кой прав.Няма нищо лошо в това ,че на Ник не му харесва начина на изказване на Трак-на мен също не ми харесва...и въпреки "немската и школовка" манталитета и е по български темпераментен-не е лишен от емоции бликащи доста негативно когато става въпрос за българите (визирам изказването за посолствата и тази тема)... :idea:

преди 16 години 2 месеца #39136

Йордан_13 писа: Значи, позицията й, наистина изглежда противоречива, от гледна точка на това, че тя защитава спазването на законите в Австрия и Германия и се бунтува срещу нарушаването им от българите там. Щом е закон, трябва да се спазва. И щом си отишъл да живееш доброволно в тази държава, че го спазваш. И от тази гледна точка, тя протестира, срещу законовия произвол в България и настоява той да не се пренася в тези държави, т.е. по някакъв начин иска промяна на манталитета, защото се петни името "българин". Иначе, ако питаш мене, точно за австрийците, хич не ме е грижа. Исторически ни дължат много и трябва по някакъв начин да си платят. България дълго няма да е в ЕС, и това ще е мисля за нейно добро, защото предназначението й не е да е сателит, на този или онзи блок. Довчера на СССР, днес на ЕС.
Лично мене ме интересува какво става на територията на България днес и сега.
В крайна сметка, искам да ви предупредя, че това е човек, с който работим много добре и аз не бих така лесно го махнал, само заради различия в позициите.
Дори да се окаже агент;))), какъвто е лекия ти намек, аз за първи път срещам толкова добре поставен на място и с добра култура агент, точен и прецизен, лишен от излишни емоции и с добре усвоена германска дисциплина, което си има и своята добра страна, ако човек не прекалява с абсолютизирането й.
Така, че ще поема риска и предизвикателството, въпреки вашите твърдения.

Добре би било да се вземат под внимание забележките ти,защото именно те пораждат конфликта.
А относно "работата"-добре...интересни теми-интересни материали,но искам съвсем откровенно да споделя,че малко се затруднявам с посланията на темите- или от многото писанки и преводен материал някъде ги пропускам :lud: Носим вода от девет кладенеца и накрая не мога да разбера за кого е водата :pint:
Ако не си съгласен с това което казвам може да поспорим на Л.С. :-)
ДЕН ГРЕЕ :idea:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.