Евреи, цигани и комунисти

преди 20 години 10 месеца #2096

Воина писа: Много добре си се изказал Бгскин!!!Нали знаеш най-хубавата защита е Атаката(нямам в предвид парламентарната група)!!Трябва да почнат да чустват онова чувство на неувереност на разумни и добре обмислени действия и разбирасе на СТРАХ!!!!Трябва да знаят ,че ние се Възраждаме!!! :mad5:

В нашата организация има едни 14 думи, който гласят: "Ние трябва да осигурим съществуванието на народа ни и бъдеще за белите ни деца." Това са думи на Дейвеи Лейн, член на т.нар, Терористична организация The Order,излжаващ доживотна присъда, за участие в няколко грабежа и убиството на еврейски журналист, говорещ срещу националистите. Та думата ми беше за тези 14 думи. Едно момче от Норвегия има реплика по тези 14 думи. Какво ще кажете вместо 14 думи, 14 действия. По друг начин казаноДела и Документи, но за да има документи трябва да има Дела.
Наще постове за пореден път ще си останат само постове, а няма да свършим нищо. Истории, разкази и нищо. Тва клуб за оплакване ли е или?
ДЕЙСТВИЕЕЕЕЕЕЕЕ! :plamp:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2098
Категорично не съм съгласен с последното. Докато съществува заблудата, че комунистите могат да бъдат не само добри българи, ами и националисти, нищо в тая държава няма да тръгне на към по-добро. Преодоляването на заблудата е първата стъпка, без която не може. Ти можеш много неща да направиш, но ако не знаеш защо ги правиш, ако нямаш идея как да продължиш, все едно нищо не си направил.
Ние трябва да знаем и да помним какво са направили комунистите. И когато те дойдат при нас и почнат да ни се правят на добрички и на хрисими, ние трябва да им кажем: Хубаво, да приемем, че сте се осъзнали. В такъв случай заставайте ЗАД нас и помагайте на Идеята. Но не да им позволим те да водят и да командват. Видяхме какво се случва с Атака днес. Причината е неразбирането за същността на комунистическата идеология и непознаването на нашата идеология.

преди 20 години 10 месеца #2099
Ако те не дойдат да им покажеш, че ги знаеш кои са, че са боклуци и тн. Какво става? Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде при планината. Не ги чакаите, отиде и им кажете в лицето: еи боклук аз те знам кой си и при мен не вървиш.

преди 20 години 10 месеца #2100
Не е нужно да ходиш в бунището, за да показваш, че това е място, където се оставят всякакви боклуци. Обаче когато тръгнеш да правиш нещо и при теб дойде един такъв с намерението да ти "помогне", като те ръководи, тогава трябва да му покажеш къде му е мястото. Най-големите беди на замислените като националистически партии и организации дойдоха от това, че приеха комунисти и им разрешиха да командват и да се разпореждат.
Иам и друг момент. Не е достатъчно само голото парадиране с някакъв истеричен антикомунизъм. Трябва някой като ти каже, че е против комунизма, да съумее да обясни а ЗА какво е. Така че познаването на национализма като учение и идеология според мен вече става задължително. Иначе не ни очаква нищо друго, освен поредния провал.

преди 20 години 10 месеца #2101

Обърнете внимание на канал Discovery - единствен останал (набеден) престъпник срещу човечеството е Хитлер ... ами другата страна на медала Комунизма??

Това си е една напълно еврейска телевизия. Няма смисъл да я коментираме даже. Какви ли не глупости измислят за германците.

преди 20 години 10 месеца #2104

Това си е една напълно еврейска телевизия. Няма смисъл да я коментираме даже. Какви ли не глупости измислят за германците.

Вярно, но лошото е, че много народ го гледа този канал и голямата част от тях приемат за "чиста монета" това, които им сипват от екрана.
Мисълта ми беше, че разполагат с мощни пропагандни средства, които използват максимално :mad2:

преди 20 години 10 месеца #2207
Ще взема да се поразровя и да публиковам някой малко известни факти за комунисти и еврей и за циганите.до довечера Ви обещавам ,че ще има нещо! :thumbsup:

преди 20 години 10 месеца #2251
Ифандиев току-що каза по СКАТ за механичния внос на цигани от Тодор Живков. Само забрави да спомене откъде го знае. Защо ли толкова тези "правдолюбци" ги е страх да споменат Движение "Воини на Тангра"?

преди 20 години 10 месеца #2253
Абе, все си мисля да ви питам, не ви ли се струва, че това не споменаване на движение "Войни на Тангра", това т.нар. информационно затъмнение помага на самото Движение. Докато другите медии си завират главите в пясъка, хората ще стават все по-любопитни и ще търсят пътя, източника на информация.
Аз лично мисля, че по този начин ни помагат.
Вие как смятате?

преди 20 години 10 месеца #2264
Не мисля така.
По добре би били да пищят по всички медии за нас и да ни чернят както си щат. Така стана антирекламата с Атака. Или : Няма лоша реклама.
Докато затъмнението си е затъмнение - дупка.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.