ЗАКОНЪТ НА ЕВРЕИТЕ – “ШУЛХАН АРУХ” За всички, които уважават другомислието
Но това е причината на всички следствия които наблюдаваме днес,а причината за тази причина и същевременно следствие,са биологичните и расови същности и характеристики и в частност еврейската и как се е появила еврейската раса,променяла ли се е някога,каква е нейната история и как ние ,нашата раса попадна в нейни ръце и защо пропадна дотук!
Както и от къде и как идва юдаизма иционизма и от кога и какво се цели с него,както и с останалите псевдоетични идеи и верски интерпретации на религиите в полза на евреите/независимо дали исляма и християнството са еврейски религии по-генезис или не!/.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Въпросът е друг. Не да го пишеш тука с много думи, а как да се убедят обикновените хора дето не разбират от компютри, дето са основната маса че такъв план има и той е в действие от много отдавна. Въпросът е да разберат една критична маса хора какво е истинското лице на управляващите в България, да разберат кой стои зад тях и каква му е крайната цел.
Това според мен не е алтернатива!как се разграничаваме от говоренето и пропагандата тогава,като не и противостоим във всяка позиция и изказавне,включително за близкото минало и Адолф Хитлер?
П.П.Бойният бич развива скорост от 200 метра в секунда(куршумът,изстрелян от мускет,достига 50м/сек,а стрелата - 150м/сек...зависи от лъка,разбира се).
Бичът с кожена каишка с лекота разпаря тъкан и троши кости.Бичът с метално топче накрая се е появил специално за дебелите рицарски доспехи.Когато погребват благородник,отрепан с такъв бич,дълго време са чистели заседналите в месата му шрапнели от доспехите.
Джобна змия За самозащита или по усмотрение.
Ммммм, чудно камшиче! Аз лично бих го предпочел издържан в черно (да не личи като се цапа) и без допълнително пискюлче-финтифлюшка на върха, но това си е лично мое мнение - и този е добър!Спорт-Здраве писа: Е,доколкото знам,да удариш еврейн е все едно да удариш плесница на вампира му.Така че наслука
Добре че са множко,за да му нашарим узурпаторския гъз хубаво
П.П.Бойният бич развива скорост от 200 метра в секунда(куршумът,изстрелян от мускет,достига 50м/сек,а стрелата - 150м/сек...зависи от лъка,разбира се).
Бичът с кожена каишка с лекота разпаря тъкан и троши кости.Бичът с метално топче накрая се е появил специално за дебелите рицарски доспехи.Когато погребват благородник,отрепан с такъв бич,дълго време са чистели заседналите в месата му шрапнели от доспехите.
Позволи ми да те поправя...!!! Скороста му е доста по-висока..!!! Знаеш ли защо бича "плющи" (или "гърми", ако предпочитате)..?!!! Защото върхът му (независимо дали е с наконечник), преминава МАХ 1 (казано с прости думи: преминава звуковата бариера)...!!! Елементарна физика в действие...!!!Спорт-Здраве писа: Е,доколкото знам,да удариш еврейн е все едно да удариш плесница на вампира му.Така че наслука
Шъ прозвучили ПАРАДОКсално , ако ти кажа че още динозврите са го използвали за оръжие ??? При максимум 3 м. имаш скорост от 500 м/сек.при камшика , а при 15 м. разстояние ???????PARADOX писа:
Позволи ми да те поправя...!!! Скороста му е доста по-висока..!!! Знаеш ли защо бича "плющи" (или "гърми", ако предпочитате)..?!!! Защото върхът му (независимо дали е с наконечник), преминава МАХ 1 (казано с прости думи: преминава звуковата бариера)...!!! Елементарна физика в действие...!!!Спорт-Здраве писа: Е,доколкото знам,да удариш еврейн е все едно да удариш плесница на вампира му.Така че наслука
Джобна змия За самозащита или по усмотрение.![]()
Не съм убеден, че са имали възможност, да нанесат камшичен удар в пълния смисъл на думата, заради значително по-малката пластичност на опашките им, в сравнение с бича... Пък и самото движение..?!!! Бичът се проявява като продължение на ръката (всъщност удара тръгва от краката)... Но може и да бъркам пък..?!!!blag009 писа:
Шъ прозвучили ПАРАДОКсално , ако ти кажа че още динозврите са го използвали за оръжие ??? При максимум 3 м. имаш скорост от 500 м/сек.при камшика , а при 15 м. разстояние ???????PARADOX писа:
Джобна змия За самозащита или по усмотрение.![]()
Така че помисли все пак , иначе моите поздравления за светкавичната реакция ????? Не съм те подценил !!!!!
Бъди здрав
Блаже
За удара с крак си прав...!!! Но при него е важна масата, която стои зад самия удар...!!! При бича е малко по-различно според мен...!!! При камшичния удар от първостепенно значение е натрупването в геометрична прогресия на скорост, предизвикана от ъгловото ускорение (зона на огромна центробежна сила, непосредствено след "вълната" (или "гърбицата"), която се образува по жилото на бича по време на удар)...!!!blag009 писа: Питай Спорт -Здраве , кой е най силният удар нанесен с човешки крайник - КРАКЪТ - над един тон !!!!
Така че помисли все пак , иначе моите поздравления за светкавичната реакция ????? Не съм те подценил !!!!!
Бъди здрав
Блаже
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.