ЗАКОНЪТ НА ЕВРЕИТЕ – “ШУЛХАН АРУХ” За всички, които уважават другомислието

преди 19 години 4 месеца #15844
Тук според мен се крие основната причина,подчинените им безрасови и безродни служби,секти,партии и пр,да отвличат или подкрепят,отвличането на наши деца/ръководителите им са с еврейска кръв!/,продажбата за органи,ритуални убииства и пр,което разбира се не оправдава изпълнителите и то най-вече неевреи,камо ли ако са от нашата раса и народност,но за тях и съучастниците им предатели,трябва най-суровото наказание...
Но това е причината на всички следствия които наблюдаваме днес,а причината за тази причина и същевременно следствие,са биологичните и расови същности и характеристики и в частност еврейската и как се е появила еврейската раса,променяла ли се е някога,каква е нейната история и как ние ,нашата раса попадна в нейни ръце и защо пропадна дотук!
Както и от къде и как идва юдаизма иционизма и от кога и какво се цели с него,както и с останалите псевдоетични идеи и верски интерпретации на религиите в полза на евреите/независимо дали исляма и християнството са еврейски религии по-генезис или не!/.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15845
Самвойне, тези неща отдавна са казани и обсъждани тук. Повечето от пишещите нямаме нужда да ни убеждаваш в това. В материалите имаме много цитати и извадки от изказвания и планове на Новия Световен Ред. Много добре знаем какво ни се готви.
Въпросът е друг. Не да го пишеш тука с много думи, а как да се убедят обикновените хора дето не разбират от компютри, дето са основната маса че такъв план има и той е в действие от много отдавна. Въпросът е да разберат една критична маса хора какво е истинското лице на управляващите в България, да разберат кой стои зад тях и каква му е крайната цел.

преди 19 години 4 месеца #15846
Е добре де,ама как ще се борим срещу това?като отричаме расизма и го плюем редом с управляващите слуги на това зло,както и хората в миналото които поведоха тази борба преди нас в световен план ли?!
Това според мен не е алтернатива!как се разграничаваме от говоренето и пропагандата тогава,като не и противостоим във всяка позиция и изказавне,включително за близкото минало и Адолф Хитлер?

преди 19 години 4 месеца #15851
Е,доколкото знам,да удариш еврейн е все едно да удариш плесница на вампира му.Така че наслука :biggrin: Добре че са множко,за да му нашарим узурпаторския гъз хубаво :-x

П.П.Бойният бич развива скорост от 200 метра в секунда(куршумът,изстрелян от мускет,достига 50м/сек,а стрелата - 150м/сек...зависи от лъка,разбира се).
Бичът с кожена каишка с лекота разпаря тъкан и троши кости.Бичът с метално топче накрая се е появил специално за дебелите рицарски доспехи.Когато погребват благородник,отрепан с такъв бич,дълго време са чистели заседналите в месата му шрапнели от доспехите.

Джобна змия За самозащита или по усмотрение.

преди 19 години 4 месеца #15957

Спорт-Здраве писа: Е,доколкото знам,да удариш еврейн е все едно да удариш плесница на вампира му.Така че наслука :biggrin: Добре че са множко,за да му нашарим узурпаторския гъз хубаво :-x

П.П.Бойният бич развива скорост от 200 метра в секунда(куршумът,изстрелян от мускет,достига 50м/сек,а стрелата - 150м/сек...зависи от лъка,разбира се).
Бичът с кожена каишка с лекота разпаря тъкан и троши кости.Бичът с метално топче накрая се е появил специално за дебелите рицарски доспехи.Когато погребват благородник,отрепан с такъв бич,дълго време са чистели заседналите в месата му шрапнели от доспехите.

Ммммм, чудно камшиче! Аз лично бих го предпочел издържан в черно (да не личи като се цапа) и без допълнително пискюлче-финтифлюшка на върха, но това си е лично мое мнение - и този е добър! :-D

преди 19 години 4 месеца #16254

Спорт-Здраве писа: Е,доколкото знам,да удариш еврейн е все едно да удариш плесница на вампира му.Така че наслука :biggrin: Добре че са множко,за да му нашарим узурпаторския гъз хубаво :-x

Позволи ми да те поправя...!!! Скороста му е доста по-висока..!!! Знаеш ли защо бича "плющи" (или "гърми", ако предпочитате)..?!!! Защото върхът му (независимо дали е с наконечник), преминава МАХ 1 (казано с прости думи: преминава звуковата бариера)...!!! Елементарна физика в действие...!!! :tooth: :thumbsup:

преди 19 години 4 месеца #16263

PARADOX писа:

Позволи ми да те поправя...!!! Скороста му е доста по-висока..!!! Знаеш ли защо бича "плющи" (или "гърми", ако предпочитате)..?!!! Защото върхът му (независимо дали е с наконечник), преминава МАХ 1 (казано с прости думи: преминава звуковата бариера)...!!! Елементарна физика в действие...!!! :tooth: :thumbsup:

Шъ прозвучили ПАРАДОКсално , ако ти кажа че още динозврите са го използвали за оръжие ??? При максимум 3 м. имаш скорост от 500 м/сек.при камшика , а при 15 м. разстояние ???????

преди 19 години 4 месеца #16265

blag009 писа:

PARADOX писа:

Шъ прозвучили ПАРАДОКсално , ако ти кажа че още динозврите са го използвали за оръжие ??? При максимум 3 м. имаш скорост от 500 м/сек.при камшика , а при 15 м. разстояние ???????

Не съм убеден, че са имали възможност, да нанесат камшичен удар в пълния смисъл на думата, заради значително по-малката пластичност на опашките им, в сравнение с бича... Пък и самото движение..?!!! Бичът се проявява като продължение на ръката (всъщност удара тръгва от краката)... Но може и да бъркам пък..?!!! :hmm:

преди 19 години 4 месеца #16266
Питай Спорт -Здраве , кой е най силният удар нанесен с човешки крайник - КРАКЪТ - над един тон !!!!
Така че помисли все пак , иначе моите поздравления за светкавичната реакция ????? Не съм те подценил !!!!!
Бъди здрав
Блаже 8-)

преди 19 години 4 месеца #16267

blag009 писа: Питай Спорт -Здраве , кой е най силният удар нанесен с човешки крайник - КРАКЪТ - над един тон !!!!
Така че помисли все пак , иначе моите поздравления за светкавичната реакция ????? Не съм те подценил !!!!!
Бъди здрав
Блаже 8-)

За удара с крак си прав...!!! Но при него е важна масата, която стои зад самия удар...!!! При бича е малко по-различно според мен...!!! При камшичния удар от първостепенно значение е натрупването в геометрична прогресия на скорост, предизвикана от ъгловото ускорение (зона на огромна центробежна сила, непосредствено след "вълната" (или "гърбицата"), която се образува по жилото на бича по време на удар)...!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.