Забравете България

преди 19 години 4 месеца #15575

Елтимир писа: . Защото както знаете, в бивша България и правосъдието е бивше.

Да , съдейки по хода на делото срещу теб наистина е така.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15626

FRODO писа:

Какво искаш бе, комунарски канален плъх? Да го осъдят ли?
Иска ти се да го осъдят нали? За да ти се оправи накърненото комунарско его?
Знаеш ли, Елтимир е с опит по лежане в затворите, но теб не те виждам.
Като те хвана, изкъртя зъбите, отрежа ушите, ке те вкарам в дама, всяка вечер козата да пика върху тебе и аз да и подражавам. Това е правосъдие.
След това ще те оставя в гората. В нашия район има едни баби меци много гладни след зимен сън. Ще те вържа за едно дърво и ще те оставя там, Тангра да отсъди. Ще обърна гръб и бавно ще се прибера вкъщи, радвайки се на пейзажите и хубавото пролетно слънце. Нали светът е станал по хубав с един комунист по-малко.

преди 19 години 4 месеца #15627
Йордане, виж в темата, посветена специално на Спас - Фродо. Там съм копирал някои от неговите бисери. Виж го как пише от мое име и си помисли за тези, които пишат от твое име. Колко са еднакви методите им. После върви доказвай, че не ги съчиняват на едно и също място.
Моля те, прати ми мейла си, че съм го загубил. Искам да ти пратя едни снимки, за да видиш колко низко могат да паднат тези отрепки.

преди 19 години 4 месеца #15628

FRODO писа:

Ей катраник!!!
Не стига че влечуги като теб са написали глупостите в нета заради които съдят Елтимир, ами продължаваш да имаш наглоста да се появяваш публично.
Що не си признаеш че групата ЛЕМС са ти изтикали духа от тялото и сега си безволева кукла натъпкана с мръсни парцали.

преди 19 години 4 месеца #15743
Добрият педераст е мъртвия педераст...!!! Фродо ти се е*еш неправилно, следователно няма смисъл да дишаш въздуха... Мразя леви скопци, като тебе от дъното на душата си... Много болук се навъдихте..!!! Накрая ще взема да направя една обиколка на Майка България и да върна версиите на Господ, защото Тангра е търпелив и не си ги прибира...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.