Катехизис на руския евреин

преди 19 години 5 месеца #14724
Как може да воюваш срещу човек, който дава жена си, дъщеря си и сестра си за да те прецака? Има ли народ по земята, който да одобрява такова извращение? Тук явно не става дума точно за война в нормалния смисъл на думата. Може би по-скоро за лечение от най-тежката болест. А като се опитваме да измислим противодействие на методиката им, някой чувал ли е евреин на висок глас да се възпротиви срещу властта на Йехова? Има ли такива случаи? "Добрите" Нетурей-карта пък са най-ревностните и вманиачени йеховисти. Злото не идва от ционизма, то идва от Бездната и го носи космическия изрод наречен Йехова. Ционизмът е издънка породена от юдаизма. Евреите няма да го признаят, но от нашата гледна точка това е така. А Спорт-Здраве, да те питам, ти като се излекуваш от грип избивайки милиони бацили в тялото си, нарушаваш ли вселенското равновесие? Не, че съм някакъв маниак, който иска да ги избие до крак. Не, аз бих ги наказал по още по-жесток начин - като ги сложа да работят проста селска работа, нещо от което изпитват ужас.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14727
КЪМ СПОРТ - ЗДРАВЕ...

Братле, опитай да вземеш последната половинка хляб, или последната кофичка кисело мляко на същите тези обезверени и излинели Българи и виж какво ще стане....!!! Посегни на дететенцето на някой от тях и виж (ако ти оставят очи)...

преди 19 години 5 месеца #14728

PARADOX писа: КЪМ СПОРТ - ЗДРАВЕ...

Братле, опитай да вземеш последната половинка хляб, или последната кофичка кисело мляко на същите тези обезверени и излинели Българи и виж какво ще стане....!!! Посегни на дететенцето на някой от тях и виж (ако ти оставят очи)...

Парадокс,не разбрах,за революция ли намекваш с тази съпоставка?На доста хора изброените от теб неща им се случват в момента,а не съм чул досега причинителя да е останал без очи или някой друг орган.

преди 19 години 5 месеца #14729

antijew писа:

Парадокс,не разбрах,за революция ли намекваш с тази съпоставка?На доста хора изброените от теб неща им се случват в момента,а не съм чул досега причинителя да е останал без очи или някой друг орган.

Това, че ти не си чул, не означава, че не се случва... Случаите на саморазправа не са били толкова и през 96-та... Порови малко в интернет и ще се убедиш сам...

преди 19 години 5 месеца #14730

PARADOX писа:

antijew писа:

Това, че ти не си чул, не означава, че не се случва... Случаите на саморазправа не са били толкова и през 96-та... Порови малко в интернет и ще се убедиш сам...

Аааа разбрах!Говориш за единични случаи.Помислих за нещо по-мащабно!Добре.

преди 19 години 5 месеца #14732

antijew писа:

PARADOX писа:

antijew писа:

Ако беше масово в смисъла който влагаш ти, щяха отдавна да ни дават (България) по Евронюз...!!!:) Но самозабравилите се наши управници, ако продължават в същия дух, нищо чудно и да влезем в международния новинарски обмен..!!!

преди 19 години 5 месеца #14736

PARADOX писа:

antijew писа:

PARADOX писа:

antijew писа:

Ако беше масово в смисъла който влагаш ти, щяха отдавна да ни дават (България) по Евронюз...!!!:) Но самозабравилите се наши управници, ако продължават в същия дух, нищо чудно и да влезем в международния новинарски обмен..!!!

Най-накрая ме разбра,аз мисля,че е време да влезем!Ти имаш ли надежда,че нашите управници,ще спрат да работят в същия дух,както досега?Аз нямам!

П.П.Излязохме от темата и както гледам пак ще стигнем до бирата.

преди 19 години 5 месеца #14737
Хахахаха..!!! :yeah: :thumbsup: :pint:

преди 19 години 5 месеца #14739

Севар писа: А Спорт-Здраве, да те питам, ти като се излекуваш от грип избивайки милиони бацили в тялото си, нарушаваш ли вселенското равновесие? Не, че съм някакъв маниак, който иска да ги избие до крак.

Да Севар,бих ги изтребил до крак,когато се намират в тялото ми.А ти,след като се излекуваш от грип,тръгваш ли да гониш бацила из въздушните течения? Аз не бих пръскал всяко кътче в джунглата с антибиотик.По-скоро бих се ваксинирал.

Парадокс,след като говориш за единични случаи,а не за масови явления,как така все още твърдиш,че помним как се воюва? Най-накрая,защо стигнахме до тук,ако помнехме?

П.П.Това,което описваш,ми прилича повече на стихийна,неосъзната реакция без мисъл за тактика и стратегия.Това дори не се нарича битка,а за война и дума да не става.

преди 19 години 5 месеца #14785

Спорт-Здраве писа:

Севар писа: А Спорт-Здраве, да те питам, ти като се излекуваш от грип избивайки милиони бацили в тялото си, нарушаваш ли вселенското равновесие? Не, че съм някакъв маниак, който иска да ги избие до крак.

Да Севар,бих ги изтребил до крак,когато се намират в тялото ми.А ти,след като се излекуваш от грип,тръгваш ли да гониш бацила из въздушните течения? Аз не бих пръскал всяко кътче в джунглата с антибиотик.По-скоро бих се ваксинирал.

Парадокс,след като говориш за единични случаи,а не за масови явления,как така все още твърдиш,че помним как се воюва? Най-накрая,защо стигнахме до тук,ако помнехме?

П.П.Това,което описваш,ми прилича повече на стихийна,неосъзната реакция без мисъл за тактика и стратегия.Това дори не се нарича битка,а за война и дума да не става.

В основата на всеки хаос стои някакъв порядък...!!! Това, да го забележим и осъзнаем е въпрос на време...!!! Виж хората, какво са направили с австрийските педерасти в Пловдив...!!! Преди време недоволни граждани щурмуваха централния офис на ЕОН във Варна...!!! Признаците са налице... Това са само първите вълнички, които плахо прехвърлят вълнолома....!!! Много скоро Българинът, ще осъзнае, че членството ни в Евросъюза бе поредния блъф на управляващата каста, на тема "Благоденствието на Българския народ"....!!! Когато това стане, същите тези дерибеи ще рзберат, че нямат повече аса-ци в ръкавите, защото от тук нататък ще трябва да ни уредят членство в някакъв "галактически съюз" или нещо от сорта...!!! Просто на тази планета не им останаха алтернативи за членство на България...!!! Тогава ще се зададе цунамито, което ще ги отмие от лицето на тази истрадала държава...!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.