Симон Визентал умря. Изгнии в мир!
"Съединението прави силата" -видях го надраскано на някаква гадна сграда някъде...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
В самото изречение "Съединението прави силата" е видно и ясно, че съединението е средство за постигане на целта - силата!
съединението - СРЕДСТВО
силата - ЦЕЛ
Кратко и ясно!
Ако им разместиме местата всичко отива с главата надолу или с краката нагоре, както прецениш за по правилно! Или иначе казано отива по дяволите!
Аз лично нямам желание да се съединявам с агентчета на ДС и чифутски подлоги, какъвто е Сидеров, за да се боря срещу ДС и чифутите!
Нещо в подобен АКТ ми се губи логиката и смисъла! Сещаш ли се?
Не мога да се съединявам с врага, за да боря врага, искам да кажа!
С други може!
Абе кво да говоря! Пак ще цитирам!
"Гледат, но не виждат! Слушат, но не чуват!"
То е толкова очеизбождащо, че се прашим!
Че на всички цигани,турци и евреи трябва да се даде избор: пепелника,сапунерката или Азия.
И пак казвам, това в никакъв случай не е оплюване на Атака. Това е загриженост за бъдещето на българския национализъм, а оттам - и за бъдещето на самата българска нация. Единственото, към което призоваваме засега Волен, е да започнем диалог. От доста време говорим за този диалог и обосноваваме необходимостта от него. Засега без резултат. Някой може ли да даде приемливо обяснение? Целта е нацията. Атака е средство. Ако средството се окаже негодно, налага се да потърсим друго средство. Целта си остава същата. Това аз наричам вярност към Идеята. Пък и положението е твърде сериозно, даже прекалено сериозно, за да си позволим лекомислие или лични пристрастия. Решава се не дали ще живеем по-добре или по-зле. решава се дали изобщо ще ни има утре.
Ти не си ли забелязал до сега, че Сидеров играе ролята не на националистическа партия, а на нещо като, че АТАКА е по-доброто БСП! Сидеров гони главно и единствено левия електорат! Той за това и нищо кой знае какво няма да постигне!
Май забравяш, че в предизборната кампания ченгето на Държавна Сигурност Волен Сидеров, постоянно тръбеше как България е била окрадена през последните 8 години! През останалото време според това ченгенце явно всичко си е било на мястото и като хората! И в България според него до преди тези 8 години е текло мед и масло от всекъде!
Значи според Сидеров по време на комунистическото робство в България всичко си е било ОК! Сега няма да тръгна да се задълбочавам в темата за комунистическото робство на България и трагичните за нацията последствия от това робство! Няма да се спирам и на престъпленията срещу нацията на тези чифути-комунисти! Просто темата е твърде обширна, пък и виж материала "Цигани евреи и комунисти" който от скоро е поставен тук в тази страница и си прави изводите, ако не си си ги направил до сега!
Но ще трябва да се спреме явно на последните 15 години! Явно някой хора ги е страх да говорат за престъпленията на комунистите! ОК тогава, ще говориме за последните 15 години, които действително са не по-малко трагични от предхождащите ги 45 години!
Значи Сидеров го е страх да говори, че комунистите сами си "сринаха" режима! И преди това изнесаха и обраха капитала на държавата ни! Чрез външно търговските дружества и т.н. Точно те натрупаха огромния ни външен дълг! От България малко преди "промените" и малко след тях комунистите са изнесли десетки милиарди във валута! Голяма част от тях препраха и ги върнаха тук, за да назначават "бизнесмени" като Гущеров собственика на "Орел холдинг", като Кюлев собственика на "ДЗИ Банк" и т.н. И всички тези бизнесмени си бяха по един или друг начин свързани с комунистическата върхушка, дали като агентчета на ДС или като хора от високата номенклатурна върхушка! Пак комунистите създадоха СДС, ДСБ.... и наскоро АТАКА...
Сидеров явно забравя за управлението на чифута Луканов, за режима на тока по негово време, за стоковия дефицит и опашките, за купоните за храна, за инфлацията, за обезценяването на държавната ни валутата! Забравя, че по време на червеното берово правителство комунистите създадоха и така наречените групировки - мутрите, които тероризираха народа, рекатираха го и доведоха доста средни, дребни и семейни фирми и предприемачи до фалит, заради неспособноста, да пращат 2 данъка едновременно, единия на държавата, а другия - рекета - на мутрите!
По въпроса може да се напишат не 10 реда а 10 книги, но който има поне малко сиво вещество в главата и поне малко го използва по предназначение, ще се съгласи с написаното, защото това е самата истина и това са фактите!
А най баналното е, че ченгенцето Сидеров забравя да управлението на Виденов! Тогава се проведе поредното разграбване на държавата и на нацията от страна на червените ЛАЙНА! Сидеров явно забравя за хиперинфлацията, за хипер обезценяването на лева, за това, че един долар се разменяше за 3000 лева! Забравя за това, че пенсийте бяха към 3 - 5 долара! Забравя, че по време на Виденов по някакво "случайно" стечение на обстоятелстата 90% от българските банки и финансови къщи фалираха и така голяма част от българския народ също "фалира" защото събираните с години спестяваня на хората отидоха в нечии ЧЕРВЕНИ ДЖОБОВЕ!
Да България се разграбваше жестоко през последните 2 предишни правителства, да имаже жестока корупция и престъпна приватизация! Да продаваха се цели предприятия за по един долар! Да това беше ужасно, но не по-ужасно от предхождащите разграбваня на България!
Аз за Сидеров винаги съм знаел, че е ченге на ДС! И поради това никога не ми е харесвал! Но когато той казва, че едва ли не България е разграбена през последните 8 години а преди това всичко е било СУПЕР! И че според тая логика БСП са супер били когато са ни управлявали! Ето това вече ме убижда лично, ето това вече не може да излезне от устата на един националист! Ако това го мислят националистите, то аз не съм националист!
Ами ченгенцето Сидеров не сте ли забелязали, че във всяко предаване казва, че престъплението на БСП е, че се е съюзило с КРАДЦИТЕ от НДСВ! Значи преди да прегреши със тази коалиция, по логиката на ченгенцето БСП е била чиста като сълза и по нейно управление всичко е било наред!
вЕрвайте вервайте, некой хора и на СДС верваха и на САКСА повЕрваха, ама после се ядосваха на себе си, че са повЕрвали! Е няма да е далече времето когато фенчетата на чегето на ДС и подлога на чифутите и масоните Волен Сидеров, ще се ядосвате на себеси, че сте му повЕрвали!
Айде това да оставим настрана,ама да те попитам-какви доказателства имаш,че В.Сидеров е ченге от ДС?
Ако си ми чел по-внимателно коментара, ще забележиш, че визирам конкретно човека с когото споря, както и косвено този на когото е фен - Волен Сидеров!Миро писа: Е,ти щом за този форум казваш,че ни е страх да говорим за зулумите на комунистите,то не знам къде другаде ще намериш.
Айде това да оставим настрана,ама да те попитам-какви доказателства имаш,че В.Сидеров е ченге от ДС?
Доказателства викаш!
Ами сори, ама нямам достъп до секретните архиви на Държавна Сигурност и трудно ще мога да се докопам до досието на Волен, което би предстъвлявало всъщност единствения юридически обоснован документ с тежест на ДОКАЗАТЕЛСТВО!
Но ще ти отговоря така!
Ами я ти ми дай доказателства, че Софиянски е корумпиран! А ми дай доказателства, че Костов и Жан Виденов са корумпирали и че са източвали държавата, чрез престъпна приватизация и т.н.
Защо ли си мисля, че няма да ми намериш такива!?
Е, по твоята логика тогава, гореизброените са много готини пичове и твърдението, че са извършвали престъпления е долна клевета или най-малкото форма на ПАРАНОЯ!
За мен обаче трезвата логика твърдо доказва, че гореизброените са крадци и корумпирани политици, нанесли огромни финансови щети на държавата и на столицата ни!
Е също така ТРЕЗВАТА ЛОГИКА, категорично отвежда всеки ТРЕЗВО МИСЛЕЩ човек до извода, че Волен Сидеров е агент на Държавна Сигурност!
Първо ако си наясно кой направи "прехода" в България, бързо ще се сетиш, че тези които го направиха, нама да допуснат до особено важния пост за въпросните времена, а именно главен редактор на вестник "Демокрация", някой който не е тяхен човек! Плюс това всички главни редактори на вестник "Демокрация" са били агенти на ДС, така че звучи доста странно точно Волен Сидеров да не е! И то точно в онзи ключов период когато той беше такъв!
Второ Волен Сидеров се огради с хора изключително свързани с червената комунистическа върхушка и хора ДОКАЗАНИ агенти на ДС! Такива са кръга "Защита" и кръга "Нова Зора"! А всеки истински и уважаващ себе си националист едно от първите неща които би направил като дойде на власт е, да вкара точно тези хора най-малко в затворите, точно където им е мястото!
Петър Берон например е ДОКАЗАН агент на Държавна Сигурност! Да точно хора които имаха достъп до архивите на ДС бяха влезнали с него в някакъв вътрешен конфликт и това ги накара да му извадат досието наяве! Да ако не знаеш, досието на Берон беше извадено на показ в началото на "промените"! А агентурния му псевдоним е Агент Бончо!
Това накара Желев, да се прави на чист, какъвто не е и да отстрани Берон като кандидат за негов вицепрезидент и на негово място да постави Блага Димитрова!
За Румен Воденичеаров също е обществена тайна, че е агент на ДС! Е досието му не бе извадено като на Берончо, ама няма кой да ти каже, че Воденичаров не е агент на ДС, освен самия той!
Всъщност извън аудиторията на фенове на АТАКА и Волен, както и извън аудиторията на хората с червени убеждения, та извън въпросните аудитории също е обществена тайна, че Волен Сидеров е агент на ДС! И това е известно и се говори за него не от вчера или от днес, не отпреди 5,6 или 7 години, а от доста доста отдавна!
Изобщо аз твърдя, че в АТАКА няма един читав! В интерес на истината за 1 - 2-ма чувам, че МАЙ са свестни и толкова!
Абе изобщо работата е толкова видна, че аз сериозно се чудя на хората които не са зацепили за какво иде реч!
Да не говориме, че Волен поде национализма някак си странно изведнъж преди околу 7 години! Накъде към късния край на 90-те! Преди това той беше човек чужд на национализма! Той беше краен демократ-либерал като един Костов например! На мен такова рязко сменяне на убежденията в твърде напреднала за подобно нещо възраст ми се струва меко казано, доста странно!
Изглежда все едно някой му е наредил ей така изведнъж да стане националист! Щото той до преди това, определено не беше такъв! Той не че сега е, ама се прави!
Пък да не говориме за крайно негативните му статии във вестник "Демокрация" към националистите в началото на прехода! И те не са една и две! Тук вече е качена една такава, ако незнаеш, но когато му дойде времето ще бъдат "разсекретени" и останалите статии на Воленчо в които той яростно оплюва националистите! И забележи! Не го прави от някаква друга подбуда, а именно в защита на ДПС! Точно в годините когато националисти с действията си оказваха обществен натиск конституционния съд да преразгледа законноста на ДПС като етническа партия! Е точно тогава той ги нападаше за това и защитаваше яростно ДПС!
Сега обаче всяка втора дума му е, че ДПС е анти-конституционна партия! Абе не наглост и безочливост е това, ами и аз незнам какво е!
Абе фразата "Всеки народ си заслужава оправниците" е твърде вярна явно! Докато вЕрваме на всеки втори, който бъде лансиран в общественото пространство от юдео-масоните-комунисти и заяви, че ще ни оправи, то само ще ни ОПРАВЯТ!
Когато народа ни почне да гласува с разума си, а не с емоциите, тогава ще се появят и свестните хора които ще си изберем!
Всъщност, не че не трябва да се гласува емоционално, но преди всичко трябва да е разумно! Или иначе казано, имам предвид, да се замисляме тоя който ни обещава "светло" бъдеще и "ново" време, да го видиме кой е, къв е и с какви хора е обграден и какви хора са в листите му, както и те кои са и какви са!
Докато си избираме масони, ченгета на ДС и хора обвързани с комунистическия режим, оправия нема да видиме! ВеРВАЙ МИ!
П.П. За Волен много още може да се напише и може да се кажат още много и много, много по-интересни неща от тези за които сега споменавам! Но когато му дойде времето!
2-ри П.П. Е айде от мен да мине! Ще издам и още нещо! Понеже феновете на Волен освен, че твърдо не вярват, че той е ченге на ДС както и на останалите неготивни ФАКТИ за него! Те също така го считат за някакъв супер МОРАЛИСТ, едва ли не СВЕТЕЦ, а за сравненията с Левски апостола на свободата, просто не искам да говоря, защото ще взема да повърна на клавиятурата!
Е ако Волен е такъв голям моралист, как неговите фенове, ще си обяснят факта, че Волен Сидеров лъже, че е бил във НДЗПЧ на Илия Минев? Прави го това, за да си изгради фалшив имидж!
А това вече може да се докаже, ама не от мен, а от други хора!
Доста съм длече от определението "фен" а иначе всичко което казваш дотукАко си ми чел по-внимателно коментара, ще забележиш, че визирам конкретно човека с когото споря, както и косвено този на когото е фен - Волен Сидеров!
си е вярно, че е от ДС от ДС си е,Петър Берон пък е бил тяхна слушалка,
Ония тримата дето ги изгониха бяха висши от запаса издигнати с идеите на комунизма,още повече че Волен искаше да сложи начело на разузнаването
"опитни хора с стаж в службите".Също така обаче беше писал в либерален вестник началото на деветдесетте(нагаждач).Това обаче нищо не значи
виж сръбския "национал-комунизъм" например.
А иначе хората това цялото въобще не ги интересува, те искат КРЪВ.
П.С.През студената война ДС са били с една от най страховитата репутация,
знаеш за "Нева" и за твърденията че всички мокри поръчки на КГБ са били изпълнявани от българи.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.