Добре дошли,
Гост
На Маймуни Ни Направиха цитирано от e-bane.net автор sadistikal
PARADOX
Посетител
преди 19 години 5 месеца
Преди няколко години баща и син - арменци, нахлуха в техния си парламент (в Ереван) и разстреляха повината депутати и 1/3 от кабинета по-това време..!!! Някой да е чул, Армения да се е оправила..?!! Аз не...!! По думите на мои познати които скоро бяха там, си все същата мизерия... Имиграцията е скочила в пъти последните 3 години...!!!Tangru писа:
Кое би било по-ефикасно - да влезем с пушка в парламента...Branimer писа: - В парламента Кире, оттам ще ги почнем.
или - да колкото се може повече хора, да бойкотираме следващите избори?
Невъзможно е волята на малцинството да се превърне във воля на мнозинството....!!! За целта е нужна информация, която да повлиае на мнението на мнозинството, за да може то да се присъедини към малцинството...!!! Всичко друго ще бъде автогеноцид... !!! Гражданска война, която няма да доведе до нищо друго, освен стопяването ни като етнос (говоря за Българите, за циганите и турците ми е все тая).... Защото системата ще остане непокътната...!! Просто едни хора ще бъдат заменени от други, а те от своя страна ще се корумпират и овълчат за нула време, защото системата е порочна, а пък за морал въобще не можем да говорим...
Повечето от вас тук вярваха на Волен Сидеров и идеята "Атака"...!! Видяхте какво стана и смятам, че няма нужда от повече примери..!!!
Да поговорим и за най-висшата ни цел...!!!
Как мислите ще погледнат хората на мен, ако утре се изтъпаня по телевизията и им кажа в прав текст, че смятам да отменя конституцията на РБ, да разпусна парламента, да ревизирам и закрия всички държавни и религиозни институции, и да поставя на чело на България, наследниците на рода Дуло...?!!!
Ще ме вкарат в лудницата за по-малко от 5 минути..!!!
Защо..?!!!
Защото хората не са готови за подобно нещо...!!!
Защо..?!!!
Защото не са убедени..!!! Липсва им информация по темата... Нещо над което да разсъждават...!!! Вуйчо ми, няма да влезе и да чете тук за да се образова...!!! Ще трябва да го образовам по друг начин, защото в противен случай хардлайнерите тук ще го застрелят, или той ще застреля тях......
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Спорт-Здраве
Посетител
преди 19 години 5 месеца
Преди много се двоумях по този проблем,да опитам ли да предам поне малка част от знанията,до които съм достигнал,на моите най-близки или да се съсредоточа единствено в моето собствено прекрачване на човешкото? И двете страни имат своите достойнства и неморалности.В крайна сметка реших да послушам една поговорка,която гласи,че "най-хубавото винаги е по средата".PARADOX писа: Вуйчо ми, няма да влезе и да чете тук за да се образова...!!! Ще трябва да го образовам по друг начин, защото в противен случай хардлайнерите тук ще го застрелят, или той ще застреля тях......
Тъй че реших двоумението си според закона на равновесието.
Случи се една Бъдни вечер да подхванем с дядо ми едни по-философски теми.Тъй като майка ми е наясно с моите занимания без да ги разбира,тя подхвърли "Казал ли ти е какъв пръстен иска?".Не беше лъжа,обмислях идеята на амулетите и реших,че моментът е подходящ да споделя,хем да продължим с дядо ми философския ни разговор.
Имаше нещо обаче,което не съобразих.Вероятно си мислих,че го познавам твърде добре,но без да искам улучих право в центъра на изкривеното му подсъзнание.Дядо ми е полковник,офицер от запаса.Градил е своята военна кариера баш по тоталитарно.Като малък семейството му било много бедно.След като пра-дядо ми,негов баща,е убит от немците,семейството трябвало да оцелява на гърба на децкия труд по гарите,сладкарниците или кой където намери...три деца.Ние двамата си говорехме от дълго време,празник е,аз съм се раздумал...Вече въобще не премервах приказките си и имах неблагоразумието да му спомена,че обмислям идеята за пръстен със свастика.
Реакцията му бързо ме накара да се опомня,затова запазих самообладание и не избухнах.Вероятно моето спокойствие го вбеси още повече.Започна да трепери,бребледня и с червени очи разпалено ме убеждаваше,че съм родоотстъпник и ще затрия всичко,за което се е "борил".Във следващите два дни получи аритмия и се наложи да викам линейка.
Тъй че,Парадокс,съветвам те или да бъдеш много,много внимателен,ако решиш да споделяш знанията си,или да разчиташ,че Тангра ще прати при теб този,който и когато има нужда.Друго яче - въпросът винаги ще остане открит,защото е много деликатен.
PARADOX
Посетител
преди 19 години 5 месеца
Дадох пример с вуйчо ми случайно..!!! Като пример за човек с дебела глава... Историята която разказа за дядо ти, според мен подържа тезата ми... Ако се действа прибързано, без да се привличат хора на наша страна, ще си останем неразбрано малцинство, което е обречено един ден да се изправи срещу мнозинството...!!! Какво ще направим тогава..?!! Ще се опитаме да премахнем всички инакомислещи ли..?!!! Проблема е много тънък и деликатен... Всеки от нас среща съпротива дори и у най-близките си хора, които обича..!! Какво остава за чуждите...?!!! Затова според мен, трябва да споделяме знанията си..!! За да може да присъединим към нас максимален брой читави Българи...!! В противен случай сме обречени на провал... Не трябва да сме високомерни..!!! Напротив...!!! Трябва да показваме на околните само най-добрите си страни..!! Да помагаме на останалите... Само така хората ще видят разликата и ще направят необходимите изводи за себе си... В противен случай, никой няма да ни последва... За всички ще си останем фашистите за които пише по вестниците... Тях народа ги мрази....
Спорт-Здраве
Посетител
преди 19 години 5 месеца
"Полша забранява комунистическите символи?
30 март 2007 / News.dir.bg
Правителството на полския министър-председателя Ярослав Качински от консервативната партия "Право и справедливост" (ПИС) изготви проектозакон за премахване на символите на комунистическия режим от обществения живот.
18 години след падането на комунизма в Полша премиерът Качински обяви, че ще "декомунизира" обществения живот. Ако законът бъде одобрен, ще бъде забранено да се използват имена на комунистически лидери за улици, училища, мостове, паркове, кораби, самолети и влакове, предаде БТА. Законът ще отмени също всички медали, ордени и почетни титли от времето на комунизма. (Миналия месец естонският парламент взе решение да демонтира паметниците на съветските войни, но президентът на страната наложи вето върху него.) Бившата комунистическа партия Съюз на демократичната левица, която е в опозиция, изрази силна съпротива срещу проектозакона. Съюзът заяви, че не Варшава, а местните власти решават какви да бъдат имената на улиците. Преди 15 дни в Полша влезе в сила закон, изискващ от 700 000 лица, заемащи обществени длъжности, да декларират дали са били сътрудници на бившите тайни служби. Под ударите на закона попадат чиновници, университетски преподаватели, юристи, журналисти, ръководни кадри в банки и компании, родени преди 1972 г. Посочилите неверни данни рискуват забрана да упражняват професията си до десет години. "
dir.bg
Крайно време беше някой да се държи с маймуните като с маймуни...
30 март 2007 / News.dir.bg
Правителството на полския министър-председателя Ярослав Качински от консервативната партия "Право и справедливост" (ПИС) изготви проектозакон за премахване на символите на комунистическия режим от обществения живот.
18 години след падането на комунизма в Полша премиерът Качински обяви, че ще "декомунизира" обществения живот. Ако законът бъде одобрен, ще бъде забранено да се използват имена на комунистически лидери за улици, училища, мостове, паркове, кораби, самолети и влакове, предаде БТА. Законът ще отмени също всички медали, ордени и почетни титли от времето на комунизма. (Миналия месец естонският парламент взе решение да демонтира паметниците на съветските войни, но президентът на страната наложи вето върху него.) Бившата комунистическа партия Съюз на демократичната левица, която е в опозиция, изрази силна съпротива срещу проектозакона. Съюзът заяви, че не Варшава, а местните власти решават какви да бъдат имената на улиците. Преди 15 дни в Полша влезе в сила закон, изискващ от 700 000 лица, заемащи обществени длъжности, да декларират дали са били сътрудници на бившите тайни служби. Под ударите на закона попадат чиновници, университетски преподаватели, юристи, журналисти, ръководни кадри в банки и компании, родени преди 1972 г. Посочилите неверни данни рискуват забрана да упражняват професията си до десет години. "
dir.bg
Крайно време беше някой да се държи с маймуните като с маймуни...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.