Добре дошли
Припомням, че успехът на високото спортно майстроство се онагледява с пирамида - колкото е по-широка основата/масовостта, токлкова по-високо се издига.
Затова предлагам всички да се опитаме да го пропагандираме колкото можем повече.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Припомням, че успехът на високото спортно майстроство се онагледява с пирамида - колкото е по-широка основата/масовостта, токлкова по-високо се издига.
само дето аз свързвам пирамидите със съвсем други неща и определено не с спортно майстерство.
поздрави
Не сме масони. През 1998-9 г бях следствен по обвинение в "проповядване на антидемократически идеологии". Всъщност накрая излезе, че целият шум е заради едно мое писание против "братята-зидари" и разработките ми срещу "Ционските протоколи".Атила писа: Здравй,
само дето аз свързвам пирамидите със съвсем други неща и определено не с спортно майстерство.
поздрави
Масоните преуспяват, защото цялата им дейност е на търмно и никой нищо не знае. Нашата задача е да изнесем информацията на светло. Който може и е убеден, че сме на прав път, нека да помогне. Тук няма нищо лично, още по-малко има користни намерения. Скоро ще го разберете. Радвам се на всеки един от вас, който идва тук.
Става дума че колкото повече хора се запознаят с идеите и информацията на този сайт, толкова по-добре за всички нас и страната ни, защото това за сега е единственният сайт които толкова ярко и точно показва нещата такива каквито са.
Не съм искал да правя връзка с пирамидата и масонството.
знам, знам ... поне година посещавах старият сайт и писах редовно в форума ... ама нали стана инфекцията там ... както и да е ... радвам се че остново сте в мрежата и е малко тъпо че всичко трябва да се изгражда наново амам затова пък става много по добро !!!Не сме масони.
Поздрави
Радвам се че този сайт съществува и искрено се надявам тук да се събираме само истински националисти, без патриотарстващите комуняги, които напоследък плъзнаха из цялото интернет пространство!
Напред!
Приятелю,Родолюбецъ съгласен съм с теб бих добавил и ВСЯКАКВА партизанщина под формата на парт.членове.Разбери ме правилно ЖИВОТА Е ХУБАВ ,ЧЕ Е ШАРЕН,МАХНИ ЕДИН ЦВЯТ И ТОЙ Е СИВ И СКУЧЕН?При теб в НЕФОРМАЛНИЯТ ФОРУМ ми е приятно да пиша ,ЗАЩОТО СТЕ ТОЛЕРАНТНИ.Мъдрото не Е КАЛЪЧКАТА, И ТО КОГАТО СПОРИМЕ??????Бъди здрав Родолюбецъ.Родолюбецъ писа: Здравейте и от мен!
Радвам се че този сайт съществува и искрено се надявам тук да се събираме само истински националисти, без патриотарстващите комуняги, които напоследък плъзнаха из цялото интернет пространство!
Напред!
Благодаря ти за хубавите думи.blag009 писа:
Приятелю,Родолюбецъ съгласен съм с теб бих добавил и ВСЯКАКВА партизанщина под формата на парт.членове.Разбери ме правилно ЖИВОТА Е ХУБАВ ,ЧЕ Е ШАРЕН,МАХНИ ЕДИН ЦВЯТ И ТОЙ Е СИВ И СКУЧЕН?При теб в НЕФОРМАЛНИЯТ ФОРУМ ми е приятно да пиша ,ЗАЩОТО СТЕ ТОЛЕРАНТНИ.Мъдрото не Е КАЛЪЧКАТА, И ТО КОГАТО СПОРИМЕ??????Бъди здрав Родолюбецъ.Родолюбецъ писа: Здравейте и от мен!
Напред!
За съжаление в неофициалният форум на АТАКА се навъди много псевдо-патриотическа сган, с която ми е все по-трудно да се примиря. Искрено се надявам този чудесен сайт и форум да не бъдат опорочени по същия начин!
Бъди здрав!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.