Добре дошли,
Гост
Деца на Мрака
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 1 месец
Отново ще спомена неудобния факт, че в Горянското движение, във въоръжената съпротива срещу комунизма вземат участие и бивши комунисти. Повечето от тях заплащат с живота си. Третата фаза се развива сега, в днешния ден. За 19 години „Преход” бяха ликвидирани почти всички участници в противоболшевишката Съпротива. Под равнодушния поглед на остатъците от народа и с одобрението на западните „демократични” правителства. Войната срещу България продължава. Наред са будните млади хора, за които тук и сега няма бъдеще. Защото нека не забравяме: след 500 години турско-черкезки терор, след 500 години насилствена ислямизация, юдеизация и циганизация, България успя да роди Левски, Раковски, Бенковски, Ботев и още хиляди народни герои. И след 1944 година имахме герои, макар управниците да предпочитат за тях да не се споменава. Ще има герои и в бъдеще, ако остане народ. Ако остане нация. Сега разбирате ли всичките ужасни измерения на геноцида срещу българите?
Тероризирани биват не само ветераните на Съпротивата. Тероризирани биват всички българи, доказали, че няма да се примирят с противобългарската политика на колониалната администрация. Последният случай е ето този:
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Тероризирани биват не само ветераните на Съпротивата. Тероризирани биват всички българи, доказали, че няма да се примирят с противобългарската политика на колониалната администрация. Последният случай е ето този:
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 1 месец
Вшиждам много прилики в отношението към Илия Минев и в отношението към мен. И него го оплюха и оклеветиха приживе. И него го оставиха да гасне в мизерия, да гладува и да мръзне през зимата. И него се преструваха, че не го забелязват. А като умря тръгнаха да се надпреварват кой бил най-гелям негов почитател. Аз такова лицемерие с мен няма да позволя. Аз ще оставя свидетелство за всичко случило се. Ще оставя имена и снимки. Ще оставя достатъчно документален материал, който да послежи на бъдещите историци. Ако има такива, разбира се. Защото след такова отношение към хора като нас, аз почвам да се питам дали изобщо утре ще я има България.
Бъдете проклети, лицемери и клеветници! Бъдете проклети и нека Проклятието никога да не бъде снемано от вас!
Бъдете проклети, лицемери и клеветници! Бъдете проклети и нека Проклятието никога да не бъде снемано от вас!
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 1 месец
Ето го и Любо Собаджиев, когато ми идва на гости в с. Гурково, Ботевградско една зима. И него го оставиха да умре като куче, а после заваляха хвалебствия колко чист човек бил, колко голям идеалист бил. Само че докато Любо още беше жив, никой не се сещаше за него. Затова ще бъдете проклети, лицемери гадни! Затова върху вас и върху потомството ви ще падне проклятието на мъртвите герои.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 1 месец
Вижте и навремето какво публикува Волен Сидеров в своя вестник "Демокрация" срещу Илия Минев и срещу отец Димитър Амбарев. Главният мотив беше, че Минев е националист. Свидетелствата на времето са огледало, в което искам вие, лицемери да се огледате. За да разберете защо ви проклинам!
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.