Завръщането на Тангра

преди 18 години 2 месеца #30332
Тук се виждат част от илюстрациите. Още веднъж искам да благодаря на Дари, която отиде и засне скуптурката, намерена в с. Голямо Делчево, Варненско. Съвсем доскоро танкисти и а-та/н/кисти твърдяха, че въпросната скулптурка е плод на моя халюцинация. Настоявам на Дари да се даде Нобелова награда заради заснемането на халюцинация с фотоапарат!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #30334
Казаното дотук не е безцелно. В книгата ми "Кръгове" е включено едно предсказание, озаглавено "Преходът". Наскоро ми се случи да прочета, че съм правил предсказанията си постфактум. Но тъй като предсказанията се правят не за да бъдат потвърдени, а за да се предотвратят, държа да докажа кога и къде за пръв път съм публикувал предсказанието.
виждате изрезка от в-к "Либерален конгрес". Публикацията е от 1994 година. Главният редактор Росен Елезов прие материала като сатира и внесе малки поправки, а също направи незначителни съкращения съобразно своите разбирания. Публикацията обаче е факт.
Казвам го не за да се хваля. Повярвайте ми, единствената ми цел е предсказаното да се предотврати. Иначе защо трябваше да го пиша?

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.