ТЕРОРИСТИ ЗА ТЕРОРИЗМА От Елтимир
Генерал Иван Драшков, Директор на Национална служба “Сигурност” отхвърли кандидатурата на Георги Константинов за член на Комисията по досиетата. С аргумента, че Константинов бил терорист. Навремето взривил паметника на Вожда и Учителя Йосиф Сталин, което било тероризъм. Хубаво, нека да е тероризъм. Само че има ли право точно Драшков да говори по въпросите на тероризма?
През 80-те години на ХХ век в България бяха извършени множество атентати. Имаше жертви. Включително жени и деца. Отговорност за атентатите носи така нареченото Турско Национално Освободително Движение в България. Същото, чийто правоприемник и продължител е днешното Движение за права и свободи. И лидерът му си е същият – Меди Доганов, или агент Сава, или Ахмед Доган. Още тогава, през 80-те се прокрадна мнението, че атентатите всъщност са организирани от Държавна сигурност. Може и така да е. Във всеки случай лидерът на терористичната организация се оказа агент на ДС и тук спор няма.
Налагат се няколко въпроса. Ако ДС и нейното продължение НСС нямат нищо общо с терористичните акции, защо не изнесат сведенията за тях? Защо ДС, а сега и НСС продължават да покровителстват терористите и техния лидер? Въпросът обаче се превръща в международен. Как така САЩ ще се борят срещу тероризма с помощта на правителство, в чийто състав влизат терористи? Как така за депутати в Европейския парламент ще бъдат кандидатирани терористи? Как така демократичните европейски политици ще се ръкуват с някого, ако знаят, че същата тази ръка е проляла кръвта на невинни деца? Отговорът се крие в архивите на ДС-НСС.
Нека сега да повдигнем въпрос и за един друг случай. Който отново уличава НСС в тероризъм. И чийто отговор не се крие само в техните архиви. Сега ще ми кажат, че засягам личен въпрос, и че съм пристрастен. Да, въпросът е личен и съм много пристрастен. Което пък означава, че няма да отстъпя от истината, че няма да се откажа от думите си.
И така, на 13 срещу 14 юни миналата година жилището и бе подпалено с цяла туба коктейл “Молотов”. Оттогава насам за организатор на терористичния акт посочвам подполковник Петър Петров, шеф на НСС – Ботевград. Каква е реакцията на неговите шефове? Реакцията е, че на осведомителните средства беше забранено да отразят атентата. Реакцията беше, че из цяла България бяха разпространени клевети, целящи да оневинят НСС. Съществуват заслужаващи доверие свидетели, съществуват публикации. Фактите не могат да бъдат отречени. Съществуват и някои документи. Само че никоя институция не се интересува нито от свидетелите, нито от фактите, нито от документите, когато въпросът опира да участието на НСС в терористичен акт. Да, визирам цялата служба НСС, цялата институция. Едва ли е по силите на едно провинциално ченге да проведе цялата мащабна операция по прикриването на атентата.
Та да си дойдем на думата. Генерал Иван Драшков, който с поведението си демонстрира, че е солидарен с терористите дава оценки кой е терорист и кой не е. Няма нищо лошо да се дават такива оценки, ама точно Иван Драшков ли е тоя, който ще ги раздава?
Ангел Грънчаров - Елтимир
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Също и тук: www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-23_02.html
Старите са казвали, че гъз глава затрива. Дришков, за твоя гъз става дума!
България постепенно става Троянски кон за ЕС под благосклонния поглед на нашите служби, които в името на етническия мир и финикийските знаци оставят терористи, наркотрафиканти и цялата световна измет да си купува българско гражданство и заселва в Родината ни, превърната в разграден двор. Всеизвестен факт е, че терористични организации си шетат свободно из Родопите и Лудогорието, че ислямски фундаменталисти под прикритието на религиозна дейност и бизнес обръчи изпират пари в България. И се ползват с протекциите на ДПС и техните маши в държавната администрация, по специално от чиновници на възлови постове в Дирекция "българско гражданство" към правосъдното министерство, НСС и МВР. Западните спецслужби вече знаят и кои са точно тези служители и търпението им е на изчерпване. Да, за съжаление въпросните ятаци на мадридските терористи като Турчина, Тунизиеца не са българи, но СА с българско гражданство и си шетат необезпокоявани тук. И като такива се третират като българи с право за свободно движение в ЕС и се водят БЪЛГАРИ. Както в Аруба, така и тук всеки терорист или мафиот с малко парички може да си купи гражданство. Мизата на черно е по-малко от 2000 евро и всеки Насран Хасан може да стане българин след няколко месеца и то с нова самоличност. Малката, но съществена разлика от Аруба или Косово е, че ние вече сме в ЕС и това е директна заплаха не само за националните интереси на България, но и за гражданите на Европейския съюз. Ако се докаже, че тези "българи" са си купили българско гражданство, че са били следени и после пуснати от нашите служби, ЕС няма да търпи повече тази анархия и някои дрогари ще се разделят преждевременно с постовете си. Ако не си изринат сами обора, отвън са вече готови да го сринат с булдозер. Това минава всякакви граници на търпимост!
Какво правят Службите? Наркотрафик, трафик с жива плът, трафик с човешки органи. Връзки с терористични организации, организиране на бандитски групи, атентати и убийства. Хубаво, ако го правеха само тук. Обаче нашите спец-демо-крадци нали са алчни, та почнаха да пренасят дейността си из целия ЕС. И не само това. Нашите спец-демо-крадци по стара традиция се оказа, че не са преставали да служат на руското правителство и на президента с нежното име. А това вече е огромен проблем за западните демокрадци. И те щат-нещат, трябва някак да реагират.
Това ми беше идеята. Да извадим очите на западните демокрадци с факти и да ги накараме да реагират. Пък после ще видим. Ще действаме според резултатите.
Бала Казва:
март 25th, 2007 at 3:40 pm
Елтимир, какво е “етнически българин”? Нима името и външноста ти дават право да кажеш кой е българин е кой не е? Не разбирам оправданията, да не би запада да е гласувал за тях?
Ако мислиш, че Европа “Всичката Мара втасала, че само България и е в акъла”, много се лъжеш. Тук в Европа живея от много години и европейците не различават България от Румъния, това е действителноста, бедноста на българина е ментална е не реална.
Бала Казва:
март 25th, 2007 at 3:51 pm
Само по себе си да обвиняваш другите, че не са ти измели собственния обор е смешно.
По същата логика в българския футбол, няма отбор загубил защото е играл слабо, ами порсто защото садията е свирил за другите. За мен това си е дефект.
Елтимир Казва:
март 25th, 2007 at 4:13 pm
Бала, не си ли вреш гагата където не ти е мястото? Прочети каквото съм написал по въпроса и тогава разсъждавай. Когато тръгнат да те взривяват и палят /два пъти са го правили с мен/ заради твоите убеждения и заради смелостта да ги отстояваш, тогава може би ще разговарям с теб.
Тъпата Европа прави бизнес с изродите от ДС, помага на тях и аз мога да го докажа. Значи тая демократична Европа е също толкова изродска колкото и комунистическата ДС. Точно Европа не ни позволи да се разправим с комунягите, когато можехме да го направим. Сега е късно, затова казвам да оставим България на джагалите, на мангалите и на комунистите, та да си бият утре главите европейците с тях. А ние да се махнем оттук и да отидем там, където ще можем да живее по човешки. Пък после каквото - такова. Аз може да не съм страхлив, многократно съм го доказвал, но не съм безумец, та да си въобразявам, че нещо в тая гадна държава може да се промени към по-добро. Останете си тук, Бала, останете си със заблудите, с лицемерието си, докато мангалите не ви видят сметката, защото това ви чака. После и на мангалите ще им дойде реда, но това е вече друга приказка.
Бала Казва:
март 25th, 2007 at 4:39 pm
Елтимир, ти току що се изрази по начин познат ми от Сидеров! Ти от кои си всъщост? Като не виждаш преспектива защо се опитваш да внушиш на другите същото.
Вместо да даваш кураж на други да те последват, ти се изкарваш жертва и учерняваш всико.
Елтимир Казва:
март 25th, 2007 at 4:53 pm
Сидеров направи партия. Аз много пъти отказвам да правя партия. А много пъти са ме подтиквали към такава стъпка. Със Сидеров имаме много идеологически различия. Аз съм националист. Опасявам се, че Сидеров не знае какво представлява национализмът като идеология. Моите думи отговарят на делата ми. Неговите се разминават. Той взема много често мислите на други хора и ги представя като свои мисли. Аз говоря и пиша само онова, което мисля.
За куража. Защо да давам кураж, като знам, че това ще бъде подтик към самоубийство. През 1995 година далеч оттук бе разисквано по въпроса за съдбата на България. Дадоха срок, ние се провалихме. Миналата година, също далеч оттук, на няколко хиляди километра се проведе разговор какво очаква българите и какви са възможностите за съхранение на нашия етнос. Опитахме някои възможности и отново се провалихме. Остана последното - да се изнесем и да потърсим спасение другаде. Тук спасение не е възможно и това е моето дълбоко убеждение. Бала, бедна ти е фантазията какви сили са впрегнати срещу нас и какви технологии се използват за нашето унищожение. Видял съм не само повече, отколкото допускаш. Видял съм повече, отколкото изобщо можеш да допуснеш. Изобщо не говоря наизуст. Голяма част от най-фантастичните си /според невежите/ твърдения много често съм ги доказвал. Я със снимки, я с документи, я с някое друго категорично и неоспоримо доказателство. С България е свършено. България умря. Всичко е лъжа и измама. Превръзка на очите, докато ви метнат примката.
Елтимир Казва:
март 25th, 2007 at 5:00 pm
А, да, за призива да ме последват. Знаеш ли къде искам да отида, за да искаш да подтикна когото и да било да ме последва? Опасявам се, че не. Вярно, някога исках да направя нещо за България и за българите. Сега е прекалено късно. Не е моя вината, че не успях. Поне не е изцяло моя. Смея да твърдя, че направих повече, отколкото друг на мое място би направил. И че понесох повече удари, отколкото друг би понесъл. Време е да кажа “Стига!”.
talkinghead
Съобщения: 5
Регистриран: януари 2007
Местонахождение: Plovdiv Junior Member добави в контактна листа
игнорирай всички съобщения
от този потребител
От: 195.24.93*
Тревожен е момента за България като пълноправен член на обединена Европа. На всичко отгоре ЕС и ЕП притискат правителството и парламента да дадат ясен отговор дали ще разсекретят архива.
Натискът не е случаен. Пряката връзка между ОР, сътрудниците,политиката и организираната престъпност се вижда и с просто око. Опитите на динозаврите от КДС/КГБ като Цвятко Цветков и ген. Любен Гоцев кръстниците на агент Гоце да намерят под вола теле са очевидни, но вече безплодни. Ако един патриотизъм може да се прояви само чрез сътрудничеството на Шесто управление на ДС с КГБ горко на нацията и държавата.
При това не става дума само за архива на V1-то управление на ДС, а на всички управления, отдели, институти, фирми и обединения и отделни лица, притежаващи части от този архив. Президентът също трябва да отвори архивите на ПГУ и УБО.
Налага ми се да не пропусна такива ярки фигури като Георги Марков, Евгени Бакърджиев, Владимир Каролев, Тошо Тошев, Георги Коритаров, Кеворк Кеворкян, Иван Гарелов, Цвятко Цветков, Митьо Гестапото и Румен Петков, Ангелина Петрова, целият личен състав на ДС, ВКР, РУМНО при МНО, четворният агент на РУМНО, ГРУ, ЦРУ и ИС Бойко Ноев, бившият министър на МО Валентин Александров и прочее и прочее.
Отварянето ще даде отговор на ограбените пари от държавата
Ето и основните разграбвания през последните 20 години:
1. Външният дълг-с участието на ДС
2. Пирамидите-с участието на ДС
3. Банковите фалити-с участието на ДС
4. Приватизацията-с участието на ДС
5. Земеразделянето-с участието на ДС
Може ли да има Нац. Сигурност при такава НРС
На практика българско разузнаване няма, защото българското разузнаване е руско.
Кадрите на бившето Първо главно управление на ДС които сега са в НРС са разкъсани между две взаимно изключващи се условия - необходимостта да бъдат припознати от новите си партньори от НАТО и ЕС и невъзможността, оставайки на активна позиция, да скъсат връзките си с Путинова Русия. Поради така създалата се ситуация, в която старата система за сигурност защитава статуквото, което за нея е равно на оцеляване, в тази важна за националната сигурност на всяка държава сфера не могат да бъдат изграждани нови, добре обучени и професионални попълнения. Дори и само поради факта, че те също ще бъдат последователно осветлявани от своите висши офицери, които продължават да бъдат под контрола на бившите си другари от КГБ и ФСБ.
Ако"ЕС" загине час по-скоро,то това ще е чудесно за Европа,както народите от СССР,отдъхнаха след умирането му,макар че още са тормозени от наследника на тази империя на злоно,защото той е още помпан от хранитела си-САЩ и синедриона!anti666 писа: www.segabg.com/online/article.asp?issuei...7§ionid=2&id=0000401
България постепенно става Троянски кон за ЕС под благосклонния поглед на нашите служби, които в името на етническия мир и финикийските знаци оставят терористи, наркотрафиканти и цялата световна измет да си купува българско гражданство и заселва в Родината ни, превърната в разграден двор. Всеизвестен факт е, че терористични организации си шетат свободно из Родопите и Лудогорието, че ислямски фундаменталисти под прикритието на религиозна дейност и бизнес обръчи изпират пари в България. И се ползват с протекциите на ДПС и техните маши в държавната администрация, по специално от чиновници на възлови постове в Дирекция "българско гражданство" към правосъдното министерство, НСС и МВР. Западните спецслужби вече знаят и кои са точно тези служители и търпението им е на изчерпване. Да, за съжаление въпросните ятаци на мадридските терористи като Турчина, Тунизиеца не са българи, но СА с българско гражданство и си шетат необезпокоявани тук. И като такива се третират като българи с право за свободно движение в ЕС и се водят БЪЛГАРИ. Както в Аруба, така и тук всеки терорист или мафиот с малко парички може да си купи гражданство. Мизата на черно е по-малко от 2000 евро и всеки Насран Хасан може да стане българин след няколко месеца и то с нова самоличност. Малката, но съществена разлика от Аруба или Косово е, че ние вече сме в ЕС и това е директна заплаха не само за националните интереси на България, но и за гражданите на Европейския съюз. Ако се докаже, че тези "българи" са си купили българско гражданство, че са били следени и после пуснати от нашите служби, ЕС няма да търпи повече тази анархия и някои дрогари ще се разделят преждевременно с постовете си. Ако не си изринат сами обора, отвън са вече готови да го сринат с булдозер. Това минава всякакви граници на търпимост!
Въпроса е обаче ние дали ще оцелеем от предстоящия въртоп и от идващата съдбовна въртележка,в която някои народи може да не устоят на борбата и да загинат и нашия е възможно и по-всичко личи че може да е един от тях,ако не се върне час по-скоро към Природните закони и не съблюдава освен Земята си и кръвта си!
Ето и основните разграбвания през последните 20 години:
1. Външният дълг-с участието на ДС
2. Пирамидите-с участието на ДС
3. Банковите фалити-с участието на ДС
4. Приватизацията-с участието на ДС
5. Земеразделянето-с участието на ДС
Може ли да има Нац. Сигурност при такава НРС
На практика българско разузнаване няма, защото българското разузнаване е руско"
Изброеното до тук е вярно но то е повече следствие,отколкото причина и в този анализ,трябва да се каже кои сили стояха в дъното!
А това са евреите и техния синедрион,колкото и банално може да звучи на някои!
А това че толковапредатели,безродници и чужди слуги има,показва само лошо за нас и безхаберието на докомунистическата власт,както и пораженството на някои кабинети,които умишлено или не,оставиха предателите,подчовеците и подривните елементи,да се ширят свободно из Отечеството,а преследваха предимно комунизираните люде,които всъщност не знаеха за какво се борят,но техните отровители ги помилваха и освобождаваха,че да могат на ново да отравят,а това дето царя отказа депортация на евреите и настъпление на изток,беше една историческа идиотщина и самоубииство и убииство същевременно,чиято скъпа цена плащаме днес с видимите последствия!
Ако този етнос беше прогонен тогава от нашите земи/най-лукавия от всички/ и у нас примера на Третия Райх и една истинска расова йерархия и социална справедливост беше възцарила,това днес нямаше да стане,днес ние щяхме да държим в малкия си джоб,страни като ЮАР,Швейцария,Австралия,Тайван и пр.
Това обаче не беше навременно направено!
На кой служат същите тия предатели и продажници от"нашите" служби?Кой изкупува днес земята ни,представителите на кои народности?Кой изкупува и останалото недвижимо имущество и тези перачи на пари,чии предпоставени лица се указаха?Къде отидоха финансовите потоци и нашия златен фонда,нашия пенсионен фонда,запасите и печалбите от ТКЗС,както и всички стопански постижения там,т е къртовския повечеот един вековен труд и постижения на нашия народ?В чия полза е днес внушения ни"външен дълг" и изобщо че дължим нещо на някой,а не на нас?Коя раса или подраса управлява света днес?
Аз тук ще изразя несъгласието си че тези продажни служби са"руски" и това е също еврейска спекулация,защото руски служби няма от ликвидирането на Руската империя насам,т е служби служещи на руския интерес!
Ако говорим за КГБ,НКВД и техните наследници,то нека се вгледаме в имената и произхода на шефовете им и всущност в чия услуга работеха тези служби,които унищожиха безчет руски животи/отделен въпрос е че руснаците със своята инертност,застанаха в онзи исторически момент на страната на палачите си и им бе внушено че тази война била"велика" и "отечествена" за тях/!
Аз бих нарекъл НКВД и неговите наследници еврейски служби за сигурност,респективно "нашите" служби на практика са еврейски в момента,защото служат на еврейския интерес и го съблюдават и охраняват преследвайки и следейки не терористите и извършителите на антибългарска дейност и изобщо срещу гражданите и вътрешния мир,а онези които могат и искат да сложат спица в еврейското и пораженско колело! Което говори,че в силовите ни органи и службите има и са останали само откровенни еничери и подчовеци-безродници.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.