Обида на президент - 150 лв.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
И така – какви са двата въпроса, върху което хвърля светлина въпросното събитие? Първият въпрос е, че щом за обида на Нейно Величество държавната ни главица арестуват и глобяват, а за обида на цялата нация не настъпват последици, значи честта на Седефчоф стои по-високо от националната чест. И второ – щом обидата срещу българите не е обида срещу Седефчоф, то значи Седефчоф не е българин. Някой нещо да ми възрази?
Прав е турчина, слушаме чалга, псуваме родина и семейство, не си знаем историята и позволяваме на него да ни говори така в лицето!Елтимир писа: Някой си Адем Кенан, легален лидер на нелегалната екстремистка Турска демократическа партия заяви пред кореспондент на в-к “168 часа”, че ние, българите сме изроди. Кратко, ясно и категорично. Адем Кенан заяви, че българите сме нация от изроди.
Но и може да се е пообъркал и скоро да тръгне да се извинява. Ние ще му проситм, защото освен това сме ултра-толерантни. А той се е объкал, защото като говори за българи, често има предвид турци, пък и цигани.
Е! Ама как така? Вижте колко "българи" са станали скапани чалгари и после да питаме Ебем Педал какви сме!!!
Защото "изрод" е някой който не притежава чертите на рода в който се е родил!
По адрес на Български възрожденец: Хърсъзин! Чергата ни ли искаш да запалиш? Ай махай се! Добре си ни е под турско.
Така е. Прав си! Ако ние не си помогнем няма кой да ни помогне. Не са ни само еврейте и турците виновни.тохол писа: По адрес на Български възрожденец: Хърсъзин! Чергата ни ли искаш да запалиш? Ай махай се! Добре си ни е под турско.
Малко под 150, защото аз не съм президент.
Елтимир е накъсо с времето и само ви е дал НАСОКИТЕ.
Мислете СЛУЧИЛОТО се (преди 14 години), Случващото се СЕГА , като си давате сметка за ПОСЛЕДСТВИЯТА В близко бъдеще. Това са простички въпроси от рода на:
Кой?
Какво?
Кога?
КЪДЕ ?
... за нас КАКВО Е ТО: добро ли ... или можем да го направим Добро!
Може да ви звучи несериозно, но това с двете движения не ви ли прилича на онази глупавата игра "бъз", както и викат, ако се сещате? Ако греша, поправете ме.Елтимир писа: “...във всяка страна да има най-малко две германски сдружения. Едното от тях трябва винаги да може да даде доказателство за своята почтеност. Другото ще бъде радикално и революционно..."
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.