Тъмните дела на НСС
Почеркът е същият - това ми направи впечатление, още, когато гледах репортажите по телевизията.Запознат писа: Ето я снимката от пожара на прокурорите: www.monitor.bg/media/mget2?sid=&mid=98294
Сравнете я с тази от палежа срещу Елтимир. Май няма разлика.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
free.bol.bg/glas/podkrepa.html
Да взенем да пращаме файла за тъмните дела, та дано бъдат осветени.
А ако някой знае координати на западни или руски медии - нека и там опитаме.
Ле-е-е-е-леееееееее! Тези май ще се изпокарат.
Следва обаче нещо друго. Един агент на НСС ми се оплака, че в Службата сега на почит станали педерасите. Той използва думата "гейове", ама иначе си говореше за най-обикновени педераси. Та се питам дали тук няма връзка един, на когото му казваха "Гнома" и "Джуджето"? Не знаех, че Драшкожов си падал по педали, ама то човек се учи докато е жив.
И с тоя ще берем ядове. Поне аз на педерас, на комунист и на чужд агент не вярвам. Особено когато нещата опират до висшето ръководство на една контраразузнавателна служба.
Ей, вие от Европа, това ли са ви партньорите? Или може би вие такива партньори си търсите? Свирки да правят, пък другото е без значение...
www.monitor.bg/opinions/article?sid=&aid=111757&cid=50&eid=991
Ето тук "Монитор" напълно те подкрепя по въпроса.
Всичко се знае и е под контрол.
Не е възможно тези примитивни криминални да се опрат на една държавна машина. Но тук става дума, че т.нар. "държава" в лицето на НСС и полицията сами поддържат Монопола, защото печелят бързи пари от него. Не виждам друго обяснение как толкова нагла мафия може да просъществува. Какъв проблем ще им бъде да го унищожат за нула време, но познайте какво ще се случи след това? Ами вакуума ще бъде зает от други мафии, просто защото където стъпят нашите господари-американците, те не могат без нарко-трафик. Той е част от тяхната цивилизация, не могат без него. Значи извода според мен е, че първо трябва да бъдат посочени и изобличени нашенските изроди. Същите, които доброволно са се подчинили тази гнусна схема. А после и чуждите.
Не е вярно, че от думите ни не настъпват последствия. Имам достатъчно основания да мисля, че Чобанов го махнаха заради разобличенията тук, в този форум. Я погледнете и последния пример: как се промени форума на в-к "Атака", как изчезнаха някои лица от там. Значи ни четат. И почнаха да се съобразяват с мнението ни, колкото и да им е неприятно. От "Атака" осъзнаха нашето огромно морално превъзходство. Време е службички и правителство също да го осъзнаят. И да почнат и те да се съобразяват. Уверявам ви, ако сме достатъчно настойчиви, и това ще стане, ще стане много по-скоро, отколкото си мислите.
Аз твърдя, че преследванията срещу мен, които започнаха през 1998 година бяха заради една малка дописка в местен вестник, насочена срещу наркотиците. Аз твърдя, че наркопазара в Ботевград се държи от шефа на местната НСС подполковник Петър Петров. Аз твърдя, че щом продължават да го държат на служба, значи неговите началници са замесени в "бизнеса". Хайде да ги видим сега какъв ще техния отговор.
Засега ще мълчат, случаите прекалено се размирисаха. Те ще мълчат, ние ще продължим да говорим. И техните скъпи съюзници, които сами си избраха - техните ЕС, ФЕС и не знам си какво още - те ще се намесят. Тогава ще почнат да хвърчат глави, и уверявам ви - това няма да бъдат нашите глави.
Ще ми се да заговорят повече хора, да осеят цялото Интернет пространство с твърдението, че ни управляват бандити и престъпници. Да заговорят с конкретни факти и конкретни имена. Пък после ще видим дали няма да настъпи промяна.
Пак ви казвам: не ние трябва да се страхуваме. Страхуват се те, престъпниците. Страхуват се, защото с нас е Истината, а Истината е част от Божественото начало. Кой е победил Бога? И още нещо. Ако мога така да се изразя, страхът като количество е един и същ. Въпросът е кой от кого ще се срахува - ние от тях или те от нас. Предлагам да се отърсим от страховете и да им ги предадем на тях. Така ще бъде справедливо. А нали ние точно това искахме - да дойдат Истината и Справедливостта.
- Ако аз си насадя два стръка канабис на терасата, ще дойде цялата полиция у нас, ще ме арестуват, нищо чудно и в затвора да ме пратят. В парка /на Ботевград, б. а./ свободно се продава хероин и никой нищо не казва. Знаеш ли защо е така? Защото с търговията на хероин се занимава Пешо Петров /шефът на НСС - Ботевград подполковник Петър Петров, б. а./ и на полицаите е наредено да не закачат дилърите. А от моя канабис, ако го насадя, Пешо нищо няма да спечели. Сега ясно ли ти е как стоят нещата?
На мен ми е ясно, обаче на ген. Иван Дришков дали му е ясно. Ако не му е ясно, ето - казвам му. Ако пак не ме чуе, значи той, генерал Иван Драшков, Директор на Национална служба "Сигурност" има интерес да не ме чуе. И този интерес по всяка вероятност е породен от огромните печалби, свързани с нарко търговията.
За един познат да ви разкажа, едвам отърва затвора с условна присъда и голяма парична сума за адвокат за това, че на терасата на апартамента си държеше няколко години един стрък див канабис в саксия, който е негоден за употреба. Поливаше го и му се радваше. Дойдоха у тях 10-на полицаи, след като нищо друго не намериха го задържаха 24 часа, за изясняване на случая, понеже уж се съмнявали, че пласира дрога. Няма значение, че след вкарването му ареста повече нищо не са го разпитвали, важното е че не са го пуснали и човека не можа да отиде на работа, имал си неприятности с шефа си и без малко да остане безработен заради професионалистите от МВР.Елтимир писа: Ако аз си насадя два стръка канабис на терасата, ще дойде цялата полиция у нас, ще ме арестуват, нищо чудно и в затвора да ме пратят.
Сега изплаща заем, взет от еврейска банка с голяма лихва, за да върне парите за "адвоката".
Анализ на принципната схемата на действие на полицаи, следствие и съд, ще оформя в отделен материал.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.