Ако можем да помогнем Да се опитаме да помогнем на медиците ни

преди 19 години 8 месеца #11954

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 8 месеца #11978
Заек,извинявай че не видях твоята тема.Аз вече се подписах в петицията.

преди 19 години 8 месеца #11979
Не се подписвам на такава петиция, още повече на чужд език! Евреите са виновни, те са за убиване! Никаква петиция не може да реши този и други въпроси поради простата причина, че нещата не зависят от тези, дето ще я подписват. Няма да я подпиша, не защото ми е трудно, а защото няма да има ефект. Аз неефективни начини за борба не използвам. Няма такава власт в света, която да се съобразява с такива смешни и жалки начинания. Не ме разбирайте погрешно, не желая никой да умира, обаче вкарват мен и вас в една схема, в която да циклим на едно място! Ако им предложим много пари, а те това и чакат, може и да ги пуснат, а може и да не ги! Съществуват неограничен брой вариации за оформяне на зло. Защо България трябва да плаща моите и вашите пари, за да ги вземе накрая един евреин? Или май това е целта на постановката? Както виждам ние гражданите не сме спрели да плащаме пари покрай тая удурма, от как тя влезе в действие!
Според мен, ако тия медици обичаха България, нямаше да ходят там да ги уреждат юдеомасоните да работят. По нищо не личи да обичат и българите, след като явно осъзнават че са жертва на един пъклен план и целта е, както на тях да им се ражкаже играта, така и на българския народ.
Аз на тяхно място бих настоявал за незабавно умъртвяване не защото се предавам, а защото ми става ясно и добре осъзнавам, че всичката гадост е измислена за това и пощада не е предвидена. Все някой трябва да го отнесе, но не и виновника! Дори и да знам, че народът ми би платил прескъпо за моята свобода, пак нямаше да го приема като вариант, защото вярвам че съм невинен и не е редно, свободата да се купува с пари. Ако съм виновен, редно е да си понеса последствията.

Ето така чифутите организират схеми и въвличат в тях неевреите, с цел ограбване извличане на ресурси, и да убиват за пари и власт! Това може да го проследите в реално време сега!

Казват, отишли там да работят, щото нямало друг избор, понеже нямало работа в БГ?? Ами откажете се от гражданството си и прав ви път, щом тъй мислите и в това вярвате! А не! "Ние искаме хем хуя в гъза, хем душата в рая"

Така ще става винаги, когато не се търси причината за проблема, а се търси начин за заобикалянето му!

Великият българин Васил Иванов Кунчев (Левски) беше казъл" "Ако спечеля, печели цял народ! Ако загубя, губя само мене си"

преди 19 години 8 месеца #11991

Запознат писа: Великият българин Васил Иванов Кунчев (Левски) беше казъл" "Ако спечеля, печели цял народ! Ако загубя, губя само мене си"

В такива принципни действия участвам и ще участвам и за напред! Можем само да се поучим от Васил Левкси. Един обикновен човек, достоен! Всеки ден си мисля по малко, как мога да се доближа до неговите действия и мисъл! Винаги се възхичавам от него!

преди 19 години 8 месеца #12007
Ако някой иска да разбере защо стана така с медиците и какво може да се направи, нека си направи труда и да прочете "Новата Тайна история". Напълно съм съгласен с Елтимир в случая(и то не защото именно той е писал материала, а защото и според мен нещата стоят по същия начин).

преди 19 години 8 месеца #12008

Биргюн писа: Ако някой иска да разбере защо стана така с медиците и какво може да се направи, нека си направи труда и да прочете "Новата Тайна история". Напълно съм съгласен с Елтимир в случая(и то не защото именно той е писал материала, а защото и според мен нещата стоят по същия начин).

Не е отговор Новата тайна история,не са виновни евреите.Виновни сме самите ние,защото нашият народ сам забрави или се отказа от национализма си.Когато осъзнаем вината си,тогава ще видим решението - прераждане на националната идея.Никакви преговори,войни,пари,петиции не могат да помогнат.Прераждането на национализма е единствено решение.

преди 19 години 8 месеца #12010

Спорт-Здраве писа:

Биргюн писа: Ако някой иска да разбере защо стана така с медиците и какво може да се направи, нека си направи труда и да прочете "Новата Тайна история". Напълно съм съгласен с Елтимир в случая(и то не защото именно той е писал материала, а защото и според мен нещата стоят по същия начин).

Не е отговор Новата тайна история,не са виновни евреите.Виновни сме самите ние,защото нашият народ сам забрави или се отказа от национализма си.Когато осъзнаем вината си,тогава ще видим решението - прераждане на националната идея.Никакви преговори,войни,пари,петиции не могат да помогнат.Прераждането на национализма е единствено решение.

Точно така. Обаче в същото го пише и в книгата. Само че между редовете.

преди 19 години 8 месеца #12027
Нещастията ще продължават, защото отново българите решиха да се молят в църквата вместо да раздадат възмездие - да линчуват виновниците - Михайлова, Паси и Костов. Тъй де, не може да чакат Господ да свърши всичко. Впрочем според вестниците Надежда Михайлова при прочитането на присъдите била избягала в Щатите, а след връщането й от НСО й назначили охрана заради близките на медичките, които се заканвали.

преди 19 години 8 месеца #12035
Съгласна съм със Запознат.
Тези дни по форумите се изписаха хиляди мнения относно това колко гнусни били арабите, колко жени имали, как живеели и т.н., както и какъв ад била за европееца Либия. Мен лично не ме интересува как живеят там, колко жени имат, как се трепят, нито пък бих отишла там, пък било то и на екскурзия.
В същото време тези страни винаги са бъкали от европейци от уж по-богати нации, които ходят с радост там, после някой го хванат, претрепят го и целият свят въстава срещу арабския свят. После всичко се забравя и се тръгва по старо му. Ами като са такива животни защо му е на един "бял човек" да ходи там? Заслужава ли си заради някакви си пари да влизаш в устата на лъва? Проблемът не е че арабите са животни, ами че ние сами си влизаме в капана и то абсолютно доброволно. Пустата му алчност съсипва и ще съсипе нашата цивилизация.
Естествено, не оправдавам и политиците - те са за бесене в случая, не сестрите. Всъщност управниците на цял свят са за бесилото, но това е друга тема.

преди 19 години 8 месеца #12080

Биргюн писа:

Спорт-Здраве писа:

Точно така. Обаче в същото го пише и в книгата. Само че между редовете.

Всъщност прераждането на национализма не е решение, а шанс - според мен единственият. То ще бъде просто едно начало, но начало, без което не може. Според мен в отношенията между две страни(не само в смисъл на държави) виновни са е двете. Следователно вината трябва да поемат както и заспалото стадо, което с всеки изминал ден все повече и повече не заслужава да се нарича с името "БЪЛГАРИ", така и любимите ни лихвари.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.