партия-идеал

преди 19 години 8 месеца #11941
прав си,аз също го знам,въпреки,че не вярвам в ирационални неща-обреченост,съдба и т.н.Нещата могат и се движат от човека рсп.народа.като се отчитат вътрешни и външни фактори и евентуалното им влияние.Действие се нарича нещото,което може да промени съдбата ти в определена и желана от теб посока!Това се опитах да направя,дадох всичко,опитах се да измъкна начина на мислене на хората около мене на ниво,опитах се да покажа действителността и как да работим за промяна на ситуацията,показах и какви качества са необходими за постигане на целта и как други народи успяват.В края на краищата се оказа,че не съм постигнал много.Всичко се стопи,разтвори и изчезна под лавината от омраза,неприязън и давена до момента злоба.Нямаш си представа как злобата обедини тези хора,някои от тях дойдоха отвън и почти не ги познавах.Други ги бяха довели. и знаеш ли,първият упрек към мен беше,че преди около година съм говорил против алкохола и цигарите и те почувствали засегната личната им свобода!?! Да се смея ли,да плача ли?Лошото е ,че всичко е организирано с активното съдействие на обл.координатор на Атака и с личното съдействие на ръководството.СРУТИ СЕ ОЩЕ ЕДНА ИЛЮЗИЯ!Може би последната,но народа трябва да разбере своевременно,обаче как?И КАКВО ПОСЛЕ?
Темата беше заключена.
преди 19 години 8 месеца #11942
Ник и аз съм изпадал в такава ситуация - опитваш се да изведеш нещата нагоре,но вместо това провалът ти повлича теб надолу.Защото всеобщото озлобление,което бях привлякъл към себе си,постоянните мръсотии срущу и зад гърба ми,несъзнатилно бяха породили страх у мен.Един неслучаен човек ми се изсмя тогава "Победили са те казваш? Та те ти берат страх,разярени са от инстинкт." И беше прав.
Тогава успях да погледна с по-обективни очи на преживяното.Целта е ясна,но на осъществяването й е отредено време.Когато времето дойде,тогава последователите на целта ще постигнат успех.Времето на Атака,на българите,на чифутите,наближава.Нещото ще се случи,няма смисъл от прибързване.Нека всички обърнем поглед към себе си и се стремим към съвършенството,от което ни отдалечават.Това е единственото нещо,което може да ускори съдбата....Лично мнение разбира се.

Атака може да изостави идеала,но той чака времето си в нас самите...не в партията.

Ето две турски поговорки(разбира се преведени :-D ) : "Ако заровиш едно българско желание и върху него построиш най-здравата крепост,то ще я запрати в небесата" и "Ако българин реши да хване заек,ще го преследва и с волска кола".

Решили,пожелали да се освободим,никоя партия,войска,бог не може да ни спре! От нас се иска единствено да пожелаем.
Темата беше заключена.
преди 19 години 8 месеца #11946
Това се опитах да направя,дадох всичко,опитах се да измъкна начина на мислене на хората около мене на ниво,опитах се да покажа действителността и как да работим за промяна на ситуацията,показах и какви качества са необходими за постигане на целта и как други народи успяват.В края на краищата се оказа,че не съм постигнал много.

Значи съдбовност има. Тази детерминираност, въпреки всичката ти борба открива точно нейното лице. Значи не всичко е било напразно, въпреки ограничението, което е довело несполуката. Съдбата е показала лицето си. Значи остава да прочетем по него какво пише и ще знаем как да я победим.

Нямаш си представа как злобата обедини тези хора,някои от тях дойдоха отвън и почти не ги познавах.Други ги бяха довели. и знаеш ли,първият упрек към мен беше,че преди около година съм говорил против алкохола и цигарите и те почувствали засегната личната им свобода!?!

И на мене ми се е случвало нещо подобно. Просто в организации на юдео-комунистически принцип, това е неизбежно. Самата система привлича и генерира подобни хора или ги формира. А ти неизбежно ще бъде отхвърлен. Това е неизбежно.

Но както каза Спорт-Здраве - идеалът е вътре у нас и стига да пожелаем, ще се самоорганизираме да го направим.
Темата беше заключена.
преди 19 години 8 месеца #11949

nik писа: ЧЕТЕТЕ,ЧЕТЕТЕ И ЗНАЙТЕ -И ВЗЕМАЙТЕ ОТНОШЕНИЕ!НЕ Е САМО ДО МЕН! Днес всичко свърши! почти няма човек ,който да не ме предаде!не съжалявам,но вече нямам илюзии!България си отива!Хайтов беше прав!Създадена е смехотворна организация!Нямаше никой от ръководството от София.Срамувам се ,че съм българин,но съм готов да се боря дори и за един такъв!!!!

Ей, вземи се в ръце! Откога ти казах, че тия не стават. Особено за Стефан съм те предупреждавала, ама ти не ми повярва. Или може би тогава не смяташе, че ти си следващия нарочен. Здраве да е. Аз не тая злоба към никого, най-малко към теб. Влючи си телефона, че те търся от три дни да се свържа с теб и ми писна операторката да ми казва, че телефонът ти е изключен.

Горе главата! Мръсници като Стефан има много в Атака. С лопата да ги ринеш. Това не са националисти. Не ти ли стана ясно това още миналата година? Обади ми се, или поне си включи телефона, за да ти звънна аз. Тия не бива да се оставят да лъжат хората. Сега това е най-важното. Волен и той е от същото тесто. Волен е в основата на мръсотиите. Съжалявам, че ти го казвам, но за мен истината стои над всичко останало. И аз бях залитнала страхотно и му вярвах като на Бог. Е, оказа се боклук и половина. Това е. Знам страшно много и съвсем скоро това ще стане достояние и на други. Не му вярвай на нито една думичка. Волен е долно ченге и се е обградил с такива, за да се облагодетелства на чужд гръб.
Темата беше заключена.
преди 19 години 8 месеца #11952
Колко простотия има по този свят. Помествам постинга от един член-герой във форума на Атака, некой си стойчо. Написано е на професионално ниво, чвно аффтуръ не е случен, най-вероятно е някой еврейски изрод, дето му плащат на свирка

Stoicho
Hero Member

Неактивен

Публикации: 1219

Re: ВИНОВНИЛИ СА СЛАВЯНИТЕ ЗА РАЗЛОЖЕНИЕТО НА ПРАБЪЛГАРСКАТА БОЙНА И ПОЛИТИЧЕСКА МОЩ
« Отговор #607 -: 18 декември 2006, 18:06:03 »

Саморецензирано...

Не знам що за скот може да сътвори подобно нещо. И що за националисти могат да търпят такава гавра с Основателя на Дунавска България , защото тук не се подиграва само Тангрианството, а всичко българско.

Това съобщение е редактирано от anti666 на 22.12.2006, 11:31
Темата беше заключена.
преди 19 години 8 месеца #11957
анти666,да отговоря първо на тебе-онзи Стойчо го познавам лично.По-голям националист е от тебе и от мене взети заедно!Това,че не схващаш тънката ирония в поста му е само твой проблем.Прочети му и другите постинги и теми и тогава прави изводи и обиждай.
Колкото до темата-писаното от ник все едно аз съм го писал!Само добавям,че срещу мен има заведено наказателно дело в СРС-на 9-ти април,за това,че съм "откраднал"колата на едни мои "активисти"/семейство/и съм им искал откуп да им я върна......Но все още не съм се отказал,ще се боря докрай защото считам,че трябва да има водеща организация,около която да се обединят всички Българи!Не споделям мнението на Наталия за Волен.Категорично! И още нещо:С КАКЪВТО МАТЕРИАЛ РАЗПОЛАГАМЕ,С ТАКЪВ ЩЕ РАБОТИМ!
Темата беше заключена.
преди 19 години 8 месеца #11958

meshter_at писа: анти666,да отговоря първо на тебе-онзи Стойчо го познавам лично.По-голям националист е от тебе и от мене взети заедно!Това,че не схващаш тънката ирония в поста му е само твой проблем.Прочети му и другите постинги и теми и тогава прави изводи и обиждай.
Колкото до темата-писаното от ник все едно аз съм го писал!Само добавям,че срещу мен има заведено наказателно дело в СРС-на 9-ти април,за това,че съм "откраднал"колата на едни мои "активисти"/семейство/и съм им искал откуп да им я върна......Но все още не съм се отказал,ще се боря докрай защото считам,че трябва да има водеща организация,около която да се обединят всички Българи!Не споделям мнението на Наталия за Волен.Категорично! И още нещо:С КАКЪВТО МАТЕРИАЛ РАЗПОЛАГАМЕ,С ТАКЪВ ЩЕ РАБОТИМ!

Специално за материала, с който разполагаме нещата изглеждат по следния начин:
- Не всеки материал става за работа. Ако разполагаме с лош материал, първо ще набавим хубав и тогава ще работим.
- Материалът зависи от това каква работа ще вършим - със слама не се прави крепост.
- Хубав материал и сега има - с него ще работим.
Темата беше заключена.
преди 19 години 8 месеца #11959
Иване,ако смяташ,че има достатъчно време да се търси хубав материал,аз не смятам така по две причини:
-вълната вече се е надигнала и помита всичко наред.
-във всяко стадо има мърша-природен закон,бих казал.
И още,ако наоколо ти има само слама,а врагът е на хвърлей място как ще постъпиш?Всякакъв материал върши работа,стига да е в ръцете на майстор!
Темата беше заключена.
преди 19 години 8 месеца #11960
Добавям-и стига да го ИМА!В това поне,че има материал,сме на едно мнение,нали?
Темата беше заключена.
преди 19 години 8 месеца #11962
Нека метонимията на Иван не се превръща в нарицателно."Материалът",за който става дума,се измерва във всичко друго,но не и в измерението има-няма.

Съществува особеност,която бяга от полезрението на много от нас,националистите.За ирония на съдбата,това е именно същността на понятието национализъм.Държавата не поддържа национализма,тя е негов продукт, следствие.Когато национализмът е чист,когато се развива,когато той е изначално идейно поле за всички останали хрумвания,тогава държавата,ако я няма-създава се,ако я има-укрепва.

Съществуването на национализъм в съзнанието на всеки един от народа задължава появата на държава.Но наличието на държава не предполага съществуванито на национализъм и примерът за това е днешната,съвременна България.

Ако новото предприема действия за градеж на нова държава,но с лош национализъм,то няма да успее.Но не,защото новото няма да има сили,а защото такава държава вече съществува - днешна България.

За Атака може да се каже,че притежава духа на борбеността в достатъчна степен за успеха,но национализмът в нея не е завършил развитието си.Идеята се развива постоянно и непрестанно набира сили.Ако се предприемат действия преди пълното възмъжаване на националната идея,на провала се пада половината възможност за развой на събитията.

"...А когато един народ е бил принуден да живее всред непрестанна и сурова борба за своето самозапазване или за политическото си утвърждаване,развитието му не може да бъде нормално.В най-благоприятен случай то е едностранчиво.Защото там,където непрестанно се разнася звънът на орожията,намаляват не само възможностите за културно строителство,но постепенно упадат и склонностите към него.Не могат да се развърнат и дарованията,които го изискват.Усилията,давани в кървавата борба за съществуване,идат от общия запас на жизнени сили.А той у никой народ не е неизчерпаем.И изразходването в тая борба става винаги за сметка на онова,което иначе би могло да бъде употребено в други посоки.Ако един народ с цената на много тежки жертви все пак успява да разреши външнополитическите си задачи и затвърди държавата си в граници,които й обезпечават сравнително по-спокойно бъдеще,той с това вече е създал първото,най-съществено условие,за едно плодотворно историческо битие. ...постоянните несполуки да се достигне жадно преследваната цел водят към хроническо изтощение на силите в даденото общество,убиват в него чувството за самоупование и вяра в себе си,а с това подготвят и почвата за вътрешното му разложение..."
Из "Книга за българите" на Петър Мутафчиев

Разбирате ли,братя националисти,защо Воините не могат без Атака и Атака не може без Воините,както и всички националистични организации не могат една без друга? Ние взаимно гарантираме нашите граници,осигуряваме си един на друг нужното спокойствие за развитието и издигането на националната идея до съвършенство.Това е нашата първа цел.Възроди ли се идеята у всеки,държавата би възникнала от самосебе си.

На враждебността на Атака спрямо други национални идеи трябва да се сложи край,за да върви българският народ напред.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.