Призрака на Лемс

преди 19 години 8 месеца #11762
Не си спомням да си ми бил приятел някога, нито да си бил на някого друг, когото познавам. Проблема ви е, че не сте били не само никакви бивши приятели, ами сте и бивши човеци. Тъй си го решихте и така си го направихте. Спомняш ли си като те предупреждавах да спреш?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 8 месеца #11797

Севар писа: Не си спомням да си ми бил приятел някога, нито да си бил на някого друг, когото познавам. Проблема ви е, че не сте били не само никакви бивши приятели, ами сте и бивши човеци. Тъй си го решихте и така си го направихте. Спомняш ли си като те предупреждавах да спреш?

Проблема ви е, че не сте били не само никакви бивши приятели, ами сте и бивши човеци.!!
Да, това май се отнася за теб. ПРАВИЛНО!! :hammer:

преди 19 години 8 месеца #11806
Не може да измислим какво да кажем, а?

преди 19 години 8 месеца #11930
anti666, тоест В, ако ме беше страх, нямаше да съм Елтимир. Впрочем нещо не ми отговаряш на писмата. Не е моя вината, че се разминахме. само за един ден, какво да се прави.
Я пък на Балдъра /Baldr/ какво да кажа? Ти не си ми бил никога приятел. Севар го каза точно - вие сте бивши човеци. Или по-точно кандидат-човеци. Истински човеци така и не успяхте да станете. И не аз предадох своите приятели, а едно твое бивше приятелче ги предаде. Но не за това ти пиша. Искам да ти кажа, леке такова, че ти нямаш право да раздаваш съвети. Ти не познаваш мъката и страданието, ти не знаеш нищо друго, освен свинската си лакомия. Ти никога нищо на никого не си дал, а само си вземал. Ти нищо не си донесъл в тоя свят. Затова нямаш право да говориш.
В заключение, тук броди не призрака на ЛЕМС, а призракът на предателите, опитали се да приватизират Движението, което може да бъде ничия частна собтвеност.
В., не мисля, че си прав. Нещата са много по-сложни, отколкото предполагаш. И една молба към теб: опитай се да научиш нещо за човек с име Осин. Арабин от Западна Европа. Малко знам, а е важно. Пиша ти тук, защото не знам дали тъпите пощи изобщо вече работят.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.