anti666, тоест В, ако ме беше страх, нямаше да съм Елтимир. Впрочем нещо не ми отговаряш на писмата. Не е моя вината, че се разминахме. само за един ден, какво да се прави.
Я пък на Балдъра /Baldr/ какво да кажа? Ти не си ми бил никога приятел. Севар го каза точно - вие сте бивши човеци. Или по-точно кандидат-човеци. Истински човеци така и не успяхте да станете. И не аз предадох своите приятели, а едно твое бивше приятелче ги предаде. Но не за това ти пиша. Искам да ти кажа, леке такова, че ти нямаш право да раздаваш съвети. Ти не познаваш мъката и страданието, ти не знаеш нищо друго, освен свинската си лакомия. Ти никога нищо на никого не си дал, а само си вземал. Ти нищо не си донесъл в тоя свят. Затова нямаш право да говориш.
В заключение, тук броди не призрака на ЛЕМС, а призракът на предателите, опитали се да приватизират Движението, което може да бъде ничия частна собтвеност.
В., не мисля, че си прав. Нещата са много по-сложни, отколкото предполагаш. И една молба към теб: опитай се да научиш нещо за човек с име Осин. Арабин от Западна Европа. Малко знам, а е важно. Пиша ти тук, защото не знам дали тъпите пощи изобщо вече работят.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.