Сайт посветен на Николай Бареков Няма такъв идиот!

преди 19 години 9 месеца #11521

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11661
Продължение по темата www.banker.bg/Forum/viewtopic.php?t=124

преди 19 години 8 месеца #11678
Галя от балет сатен нали я знаете?Тя е от Иширково,силистренско.Не е за хвалба,ама още като ученичка и аз минах отгоре й! :-D Моите из къщи вече ще почна да ги бия,че да спрат да гледат тая клоака бтв! :plamp:

преди 19 години 8 месеца #11681

meshter_at писа: Галя от балет сатен нали я знаете?Тя е от Иширково,силистренско.Не е за хвалба,ама още като ученичка и аз минах отгоре й! :-D Моите из къщи вече ще почна да ги бия,че да спрат да гледат тая клоака бтв! :plamp:

Нееее, то ти добре си се похвалил, та да змаем ако я срешнем. Ама дано и Галя да не вземе да се похвали за същото !!!

То лафе е , че хубавата мома хфалби и реклама не ще!

преди 19 години 8 месеца #11687
Георги,след моята сигурно още поне 2000 пишки е счупила,дали ме и помни-къде е 94-та... 8-) Ма тя и сега си е даштна. :-D
Пичове,днес моят син Виктор навърши 16 години.Радостно ми е и исках да го споделя с вас.Желая всекиму такава радост! :tooth: :tooth: :tooth:

преди 19 години 8 месеца #11717

meshter_at писа: Пичове,днес моят син Виктор навърши 16 години.Радостно ми е и исках да го споделя с вас.Желая всекиму такава радост! :tooth: :tooth: :tooth:

Да ти е жив и здрав,голям българин да стане.

преди 19 години 8 месеца #11723
Простотията в БТВ е пълна,сега и Салич приглася на Бареков www.vbox7.com/play:6ff9a1fa

преди 19 години 8 месеца #11726
Че е простовато келешче на Бюрека му личи отдалеч. Ма аз и не се тормозя да го гледам никога. Нито пък учиндолския малоумник. Аз и от един негов съселянин чух да казва че е резил за хубавото село (Учиндол се е казвало Тодорово- който е бил войник в ШЗО Плевен знае за кое става въпрос)

преди 19 години 8 месеца #11743

meshter_at писа: Галя от балет сатен нали я знаете?Тя е от Иширково,силистренско.Не е за хвалба,ама още като ученичка и аз минах отгоре й! :-D Моите из къщи вече ще почна да ги бия,че да спрат да гледат тая клоака бтв! :plamp:

Юнак! Трябваше и дете да и направиш - сега щеше да е повече Българка.

преди 19 години 8 месеца #11853
как ме е яд,Йордане...ма тогава модата беше...навън...нали схващаш.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.