Избори за падишах на републиката

преди 19 години 10 месеца #11022
Публично не мога, но само мога да кажа, че и за мен беше изненада, а източника не е въобще случаен човек. Ако беше просто слух, нямаше да го каже.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 10 месеца #11025
За това трябват доказателства!

преди 19 години 10 месеца #11028
Аз пък се надявах ти да ми ги дадеш. :aham: Фамилията му била Лазар. Толкова знам, доказателства нямам. След време може да се разбере нещо повече. Даже и ДНК-анализ може да му се направи, като влезе в затвора.

преди 19 години 10 месеца #11042
Севар, дано си прав. Аз познавах сина му. Учехме заедно преди години и беше голям мухльо. Прилича много на баща си, но погледа му е в пъти по-тъп.
Дано намериш скоро доказателства

преди 19 години 10 месеца #11067
Банална става темата еврейн-доказателства.Етническата тежест на понятието "еврейн"(тежест е образно казано) е напълно равносилна на "порок" и производни понятия,къде-къде по силни.Но защо продължава да съществува този интерес към евреите? Нужно ли е един злодей да бъде еврейн,за да бъде по-строго съден и по-бързо възприет като враг на всяка добродетел?
Не е ли достатъчно да го съдим според делата му? Според личното ми мнение,колкото по-скоро се отървем от доказателствата,колкото по-скоро се отървем от нуждата от факти,които да подкрепят разума,толкова по-скоро ще се освободим.На пръв прочит звучи изключително нелогично...Но нима един факт може да влияе на знанието,което се усвоява чрез вътрешния глас или ЧУВСТВОТО за справедливост? Нека събудим своя усет,интуицията си,нека най-накрая развием другите 90% на дадения ни мозък.

Всеки факт може да бъде фалшифициран.Първичното е истината - тя поражда факта,тя поражда и спора.Обратната връзка не отговаря на логиката.А за неманипулирания,непредубеждавания и незаблуждавания,ИСТИНАТА за първанов се вижда веднага в погледа му.Това,че е сопол,няма нужда от никакви доказателства...

преди 19 години 10 месеца #11083
Общо взето си прав. Няма нужда да му правим обстойни анализи. Всеки българин с нормално функционираща имунна система може да отхвърли Седефчоф още щом го види и чуе няколко минути от мазните му приказки. Обаче друго ще се окаже особено интересно, в случай, че е наистина евреин. А именно еврейската конспиративна система за фабрикуване на лидери-марионетки. Знае се, че такава система съществува, но за нея твърде малко ни е известно.

преди 19 години 10 месеца #11085
Севар, със сигурност съществува такова котило на гадове. Аз мисля, обаче, че не ги правят на едно място, а ги обучават на много места. Това все пак не е от голямо значение. Въпросът е как успяват да ги избутат на върха на всяка една пирамида. Може би чрез създаден хаос....Това лято имах работа в община Изток (София) и съвсем случайно прочетох името на директора - г-жа Ешкенази. Вчера научих, че кмета на Люлин е еврейн. Никой ли не им се противопоставя когато поискат да вземат някъде властта? Явно Родшийлд е бил прав като е казал "Само поискайте властта и хората сами ще ви я предоставят".

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.